Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default tv cabo cu matrix

    am un matrx realouded 1.180 ma-i merge tv cabo cu acest soft multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 1.180....nu dar daca pui MRB 300 de la Mach1,sau de pe Matrix files e OK ,in mai merge.Bafta
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adica trebuie sa-i schimb softu camului ?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Da !~

    Da ... trebuie fie scris un nou soft , cel recomandat de prietenul @liniuta, sau poti face asa :

    - intri in meniul Common Interface
    - alegi Setup
    - alegi Nagra AU = OFF ! ( dezactivezi AU Nagra deci cautarea in RSA )
    - iei chei actuale de TVCabo de la Match1 fisierul Softcam.key
    - le convertesti in zecimal
    - actualizezi din telecomanda providerul 4901 ( 4801 ) cu valorile gasite

    Pana la schimbarea acestor chei ( asta inseamna minim 2 saptamini ) vezi Cabo.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi am sa incerc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu voi avea probleme sa-mi citeasca cartela maxtv dupa ce fac ce mi-ai spus?

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default NU !

    Nici vorba ! nu au legatura una cu alta!

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si nu merge ...mersi oricum

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge nici la mine cu v1230+Max.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valipopovici
    Nu merge nici la mine cu v1230+Max.
    Vezi ca astazi e ziua update-ului la cartela.
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela merge fara probleme.Eu o folosesc in DB7020s cu newcamd 6.04 mai mult ca pe Strong+Matrix v.1230 nu prea mai ai ce vedea. Merci oricum!
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Speram...sa se faca cit mai "lumina" pe ecrane....eheii...imi aduc aminte cind aparu-se Magic modul-ul cu funcard-ul ce "bijuterii"....doar pe Astra shi Hotbird.
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Matrix
    By wonder in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 13th March 2006, 05:25
  2. tv cabo pe matrix reloaded??
    By leventenagy in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 19th January 2006, 20:47
  3. matrix&D+
    By gogi in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 10th January 2006, 22:05
  4. matrix??225
    By leventenagy in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 27th October 2005, 13:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top