Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Stick internet wireless rcs

    Am un stick internet wireless rcs si un dm 7020s cu port usb. Intrebarea ar fi daca pot conecta dreamul la net prin intermediul stickului usb?

  2. #2
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai linistit cred ca 80% din noi avem stick-urile acelea,daca era ceva tare se stia dar avand in vedere ca nu poti sa fi decat client cu el nu prea isi are rostul.
    De conectat direct in dream stiu ca s-a mai discutat asa ceva si aici era un forum la vecini nostri rusi care cica facusera ceva.
    Eu l-am bagat intr-un router si apoi conectat la dream dar inca o data doar client(are porturile blocate)

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, se poate...ai aici o solutie ( nu am mai verificat daca merge si server...cand o sa am timp o sa mai incerc )
    http://www.rdi-board.com/showthread....=router+edimax
    ps. intre timp au mai aparut versiuni noi de firmware si a mai scazut si pretul routerului.




  4. #4
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu il folosesc intr-un topex si merge excelent ca si client.
    Ma repet are porturile blocate, nu cred ca exista solutie sa ti le deblocheze rds-ul

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    Eu il folosesc intr-un topex si merge excelent ca si client.
    Ma repet are porturile blocate, nu cred ca exista solutie sa ti le deblocheze rds-ul
    Nu are nici un port blocat - esti prost informat !
    Problemele apar de altundeva si anume de la ip, rds ca de altfel si rtc, vodafone sau orange au grupuri de ip cu care ies afara pe internet, iar ip-urile ce se aloca stick-urilor sunt legate ca in vpn cu acele grupuri de ip-uri ... deci tu nu iesi cu ip real pe net de unde si problema cu rutarea acestor ip-uri.
    La rds se rezolva problema doar daca ai abonament pe firma ( atunci primesti ip fix -real) si poti face sharing fara probleme. La vodafone se poate face la fel cu ip fix dar cel mai mic abonament costa undeva la 30 euro/luna.
    Singurul provider de net care asigura ip real fiind zapp, stick-urile lor putand fi montate foarte usor in routere gen asus-topex, d-link,linksys, edimax, tp-link ...

    Asa folosesc eu stick-ul de rds:




    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...98&postcount=8

  6. #6
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Aici deja i-ai pierdut ovidiule!
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by Danni_X View Post
    Aici deja i-ai pierdut ovidiule!
    Las' ca au tot timpu din lume sa invete.

  8. #8
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu are nici un port blocat - esti prost informat !
    Daca ip-ul nu este real atunci ce inseamna asta....nu tot ca ai anumite porturi blocate?!?!?!, nu conteaza ca ip-ul real este ok daca serverul care iti aloca acest ip fictiv blocheaza aceste porturi.
    Odata ce platesti ptr un ip fix (ex vodafone) este normal sa ai si toate porturile deblocate.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    Daca ip-ul nu este real atunci ce inseamna asta....nu tot ca ai anumite porturi blocate?!?!?!, nu conteaza ca ip-ul real este ok daca serverul care iti aloca acest ip fictiv blocheaza aceste porturi.
    Odata ce platesti ptr un ip fix (ex vodafone) este normal sa ai si toate porturile deblocate.
    Vorbesti prostii, documenteaza-te si apoi vorbeste.
    Porturile nu sunt blocate, pe scurt ip-urile sunt redirectionate.
    Suna la ei si intreaba daca nu crezi.

  10. #10
    Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default ZTE MF190&Edimax3G6200n

    Salut tuturor,

    am un modem Digi Net Mobile ZTE MF190.

    Am rugamintea ,daca cineva poate sa-mi spuna daca acest model de modem este compatibil cu routerul Edimax3G6200n si cu ce versiune de firmware(rog un link).

    Multumesc

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Nu are nici un port blocat - esti prost informat !
    Problemele apar de altundeva si anume de la ip, rds ca de altfel si rtc, vodafone sau orange au grupuri de ip cu care ies afara pe internet, iar ip-urile ce se aloca stick-urilor sunt legate ca in vpn cu acele grupuri de ip-uri ... deci tu nu iesi cu ip real pe net de unde si problema cu rutarea acestor ip-uri.
    La rds se rezolva problema doar daca ai abonament pe firma ( atunci primesti ip fix -real) si poti face sharing fara probleme. La vodafone se poate face la fel cu ip fix dar cel mai mic abonament costa undeva la 30 euro/luna.
    Singurul provider de net care asigura ip real fiind zapp, stick-urile lor putand fi montate foarte usor in routere gen asus-topex, d-link,linksys, edimax, tp-link ...

    Asa folosesc eu stick-ul de rds:




    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...98&postcount=8
    La vodafone IP fix costa 3euro ,eu folosesc pe moment un modem huawei e 160 cu router asus wl 500 gpv2.
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by calin View Post
    Salut tuturor,

    am un modem Digi Net Mobile ZTE MF190.

    Am rugamintea ,daca cineva poate sa-mi spuna daca acest model de modem este compatibil cu routerul Edimax3G6200n si cu ce versiune de firmware(rog un link).

    Multumesc
    Da, merge cu firmware v2.24g.

    http://edimax-de.eu/de/support_detai...id=3&pl2_id=21




  13. #13
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Vorbesti prostii, documenteaza-te si apoi vorbeste.
    Porturile nu sunt blocate, pe scurt ip-urile sunt redirectionate.
    Suna la ei si intreaba daca nu crezi.
    Eu cred ca tu esti batut in cap, stiu ca te crezi mare as in asa ceva, dar eu stiu un lucru ca nu FUNCTIONEAZA, da raspunsul la intrebarea initiala nu te arunca la gatul celor care incearca sa raspunda.
    Spune solutia ca acest stick sa functioneze ca si server.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    Eu cred ca tu esti batut in cap, stiu ca te crezi mare as in asa ceva, dar eu stiu un lucru ca nu FUNCTIONEAZA, da raspunsul la intrebarea initiala nu te arunca la gatul celor care incearca sa raspunda.
    Spune solutia ca acest stick sa functioneze ca si server.
    Vezi ca nu te-am jignit.
    Ti-am spus solutia, daca nu ai fi "alfabet" ai intelege.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top