Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default Combinatiune DVB-S / T / C

    Vreau si eu sa scap de gramada de utilaje din dormitor si sa imi trag o scula all-in-one cu satelit, cablu si terestru. Exista asa ceva? ...si bineinteles sa mearga si un cccam pe utilaj

    Deocamdata combinatiunea mea e urmatoarea, in ordinea numerelor de pe tricou

    DVB-S - DM800 original
    DVB-C - DM800 clona
    DVB-T - playstation 3 cu PlayTV
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  2. #2
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Vreau si eu sa scap de gramada de utilaje din dormitor si sa imi trag o scula all-in-one cu satelit, cablu si terestru. Exista asa ceva? ...si bineinteles sa mearga si un cccam pe utilaj

    Deocamdata combinatiunea mea e urmatoarea, in ordinea numerelor de pe tricou

    DVB-S - DM800 original
    DVB-C - DM800 clona
    DVB-T - playstation 3 cu PlayTV
    Un televizor nu te aranjeaza?
    lasi dvb-s si restul pe tv.
    Al meu tv ( panasonic) are si dvb-s, dar nu merg alea codate decat cu modul+card, dar pt cccam folosesti 800-le
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa ceva te coafeaza http://www.satmultimedia.ro/Tunere-D...DVB-CT.html,si ramai cu un dm
    Vu+zero,Triax TDS110,H-H Dm2800

  4. #4
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sundteku' asta arata foarte bine, singura problema e sa gasesc o imagine E2 pentru DM800 care sa suporte stick de genul asta (DVB-CT)
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    personal nu l-am testat decit pe dm800se, dar nu cred sa intimpini probleme cu orice imagine de dm800

    driverele sint de la sundtek, independente de team-ul dezvoltator al imaginii
    in plus, mai exista un modul de control nu foarte necesar la ihad

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Sundteku' asta arata foarte bine, singura problema e sa gasesc o imagine E2 pentru DM800 care sa suporte stick de genul asta (DVB-CT)
    La mine cu Newnigma2 pe DM800 merge foarte bine, cu alta imagine nu am incercat.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    Vreau si eu sa scap de gramada de utilaje din dormitor si sa imi trag o scula all-in-one cu satelit, cablu si terestru. Exista asa ceva? ...si bineinteles sa mearga si un cccam pe utilaj

    Deocamdata combinatiunea mea e urmatoarea, in ordinea numerelor de pe tricou

    DVB-S - DM800 original
    DVB-C - DM800 clona
    DVB-T - playstation 3 cu PlayTV

    Eu am un DM 8000 clona cu toate cele trei tunere pe el DVB S2/C/T care isi face treaba foarte bine, pe deasupra am pus pe el si un dvd-rom de laptop si un hdd. Asa am scapat de multe acareturi din camera.

  8. #8
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu stick din-asta dual-tuner?

    Mai e o chestie: Vad ca sticku' are doar o intrare, deci ori pui cablu ori pui terestru, cu amandoua deodata nu prea vad cum
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai putea incerca in felul urmator :
    - 1 DM 800 il lasi de la "mama" lui si
    - 1 DM 800 ii schimbi tunerul cu unul hybrid dvb-t/c : http://www.dream-multimedia-tv.de/en/360deg-animation#

    Sau le vinzi si iti cumperi unul cu posibilitatea de a instala si un al 2-lea tuner ( VU+ Ultimo , vei poze din link-ul de mai jos - topic 3 ) : http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=205569

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by javrica View Post
    cu stick din-asta dual-tuner?

    Mai e o chestie: Vad ca sticku' are doar o intrare, deci ori pui cablu ori pui terestru, cu amandoua deodata nu prea vad cum
    oricum la sundtek comutarea intre C si T se face cu restart enigma2, nu este chiar asa floare la ureche cum pare la prima vedere
    personal am renuntat de mult la DVB-T (nici semnalul nu prea ma ajuta in zona in care locuiesc), dar ma bucur ca tunerul are si aceasta facilitate in cazul in care as vrea sa vad/testez ceva

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-am adus aminte si daca mai ai rabdare in stilul celor de la Dream Multimedia poate vinzi cele 2 dm-uri si iti cumperi noul DM 7020 SE care "ar trebui" sa apara
    Acesta are 2 sloturi pt. tunere daca nu ma insel si daca iti cumperi impreuna cu combinatia de tunere de la Dream Multimedia cum ti-am scris mai sus ( 1 tuner dvb-s/s2 + 1 tuner dvb-c/t ) , ai rezolvat cu 1 singur receptor prb. ta si ramai si la firma la care esti fan/suporter "inrait"
    Personal as fii foarte interesat despre acel tuner hybrid de la Dream Multimedia daca tot asa trebuie restart pt. a trece din dvb-c in dvb-t
    La VU+ Ultimo tunerul lor hybrid are un comutator ( a se observa in pozele de pe acel forum ) care face trecerea din dvb-c in dvb-t
    Nu stiu cum este si cu software-ul , daca trebuie sau nu un restart pt. aceea comutare intre domeniile tv

  12. #12
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu sunt fan inrait al niciunei firme sau produs, cu atat mai putin DMM. Am sa caut pe net ceva documentatie pt VU+ Ultimo, sa vad ce stie.

    Multam!
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top