Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default STARMAX-hd........Focus...???

    salve.
    am un card :
    conax de la starmax-hd.....nu a fost pus in deco deci Neactivat
    are ident identic cu FOCUS ( sau cel putin asa cred)
    Ar fi posibil sa activez pe el o subscriptie(ex o luna...sa nu risc mult) de la FOCUS?

    ps. cum nu gasesc nici un card de focus.....as incerca

    multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    salve.
    am un card :
    conax de la starmax-hd.....nu a fost pus in deco deci Neactivat
    are ident identic cu FOCUS ( sau cel putin asa cred)
    Ar fi posibil sa activez pe el o subscriptie(ex o luna...sa nu risc mult) de la FOCUS?

    ps. cum nu gasesc nici un card de focus.....as incerca

    multumesc anticipat

    seria cardului nu va fi recunoscuta in baza de date . nici o solutie valida !


  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default card

    celalalt card de la starmax-hd , a fost incarcat asa:
    am sunat la STARMAX am dat seria cardului conax dupa care mi-a cerut seria cardului de reactivare(ala ..care se razuieste)
    deci au introdus seria cardului conax manual sau era deja acolo

    cind suni la Focus NU-TI introduce ei seria cardului conax?
    cu o relatie ceva?
    cumpar un card de ala pe o luna

    ps.daca nu se poate asta e ..........deci:
    ..............caut un card focus.....sa-l pot incarca de departe

    multumesc anticipat

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    cind suni la Focus NU-TI introduce ei seria cardului conax?
    iti introduc ei seria cardului "manual" dar trebuie sa figureze in banca lor de date ca fiind card Focussat(de proprietate Focussat)
    nu poti activa un pachet focussat cu un card emis de alt provider....soo
    ----------------------------------------------

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul este in baza de date dar... figureaza ca fiind card inlocuit ? Se mai poate activa cu vre-o metoda ?
    Last edited by maximuss; 9th July 2011 at 18:23.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top