Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    TG.NEAMT
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default cum pun softcam in receptorul strong 4401?

    salutare
    va urmaresc de mult timp si am invatat multe cu ajutorul vostru al echipei rdi da acum am o problema si nu am gasit nimic in legatura cu ia sau poate nu am cautat destul
    am un receptor strong 4401 am bagat patch din sectiunea strong file pentru 4401 din 15.09.2005 si nu stiu cum sa bag softcam-ul din telecomanda, mi-a aparut tabela de key da e goala am descarcat si un softcam pentru rec da nu am un program ceva si va rog daca ma puteti ajuta
    SKYSTAR1,DIGI TV,MAX TV,STRONG 4125,6125,ANTENA PARABOLA 1.5M OFSET 1.2 -0.9

  2. #2
    zu Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Ploiesti City
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in primul rand cred ca ai postat gresit aici,trebuia la receptoare,aici esti la placi dvb,de aceea nici nu cred ca vei primii prea multe raspunsuri,respect

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    TG.NEAMT
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze am vazut si eu ca am postat la placi dvb si trebuia la receptoare asta e a doua oara am sa fiu mai atent
    SKYSTAR1,DIGI TV,MAX TV,STRONG 4125,6125,ANTENA PARABOLA 1.5M OFSET 1.2 -0.9

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Simplu !

    Lansezi programul KeyEdit , klick pe "From Softcam.key" , alege fisierul proaspat adus de la Match1 , apoi click pe Update ! si gata ! ai incarcat o tabela cu cheile la zi ! Ai grija ca emulatorul sa fie activat dupa Update !

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    TG.NEAMT
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ mihaip
    multam fain in sfarsit am reusit cu ajutorul tau desigur
    SKYSTAR1,DIGI TV,MAX TV,STRONG 4125,6125,ANTENA PARABOLA 1.5M OFSET 1.2 -0.9

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa am facut si eu dar la mine nu merg Mutivisioanele...
    PLS Help

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. strong 4401
    By clasix in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 30th January 2006, 17:44
  2. Pot sa pun patch de strong 4401 pe strong 4404
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 2006, 11:23
  3. Replies: 1
    Last Post: 2nd December 2005, 19:52
  4. Receptorul strong 4356pvr
    By valipopovici in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 19th October 2005, 22:23
  5. Probleme cu receptorul Strong SRT 6125
    By nelugo in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 13th January 2005, 14:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top