Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default 2 receptoare Digi Hunday 1160- o singura antena?

    Se pot lega 2 receptoare Digi Hunday 1160 la o singura antena?

    Ar fi valabila solutia utilizarii unui splitter power-pass cu 2 iesiri, ambele cu Power-Pass ?

    Daca da, o sa mearga,simultan sau nu,pe ambele receptoare, toate canalele de pe toate cele 4 transpondere, indiferent daca unul dintre receptoare este alimentat sau nu?

    Deci, mai clar, eu pot sa ma uit la oricare din programe, si altcineva, in alta camera, la celalalt receptor, se poate uita la fel, la orice canal, si asta independent daca e alimentat la energie electrica sau nu celalalt receptor?

    Asta in conditiile in care platesc 2 abonamente, normal.

    Daca e adecvata solutia cu spliterul power-pass, de unde pot comanda unul?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    S-a mai discutat. In esenta nu-ti trebuie splitter, foloseste cu incredere loop-ul receptorului. Si da, in cazul lui DIGI poti vedea programe diferite pe cele 2 receptoare, deoarece toate transponderele au aceeasi polarizare+banda.

    Marius

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu-ti trebuie nici un spliter. Cablul de la LNB il bagi intr-un rec. iar din el scoti prin loop semnal spre celalalt rec. Asta e valabil atit timp cit toate programele Digi vor fi pe aceeasi polarizare.
    SHALOM

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...sau folosind un lnb duo sau quattro etc... caz in care mai trebuie coborat un cablu (sau mai multe)... solutie utila mai ales cand sunt mai multe receivere in apartamente diferite, sau camere diferite, la care nu se preteaza solutia cu loop-ul.
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  5. #5
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si loop -ul unui receiver functioneaza chiar daca receiverul respectiv e scos din priza de alimentare cu energie electrica?
    Ca de exemplu, am un Strong 4355 care in momentul cand il scot din priza, pa LOOP.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bine e totusi, cred eu, sa pleci cu doua cabluri din LNB asa cum se sugereaza mai sus si nu mai depinzi de loop.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dragonlexus
    Si loop -ul unui receiver functioneaza chiar daca receiverul respectiv e scos din priza de alimentare cu energie electrica?
    Ca de exemplu, am un Strong 4355 care in momentul cand il scot din priza, pa LOOP.
    In mod normal, loop-ul functioneaza chiar si cand e scos din functie aparatul. La Dreambox e valabil ... Din cate stiu eu si Strong-ul 4355 permite asta, dar nu l-am mai folosit de mult...
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Loop-ul de la Hunday merge si daca scoti primul receptor din priza. Singura diferenta este ca nu va mai amplifica semnalul.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde de configuratia casei. Uneori e mai simplu sa folosesti loop-ul receiverului, alta data e mai convenabil sa cobori cu un cablu si undeva intre cele doua camere sa pui un power pass splitter si sa pleci apoi cu 2 cabluri spre cele 2 receivere. Ambele solutii sunt valabile, atata timp cat Digi nu baga inca un transponder vertical sau in banda de jos...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Digi Blocaje Receptoare 1160, etc...
    By bibbicu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 14th December 2006, 19:55
  2. 23:20 Digi Blocaje Receptoare 1160, etc...
    By bibbicu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 71
    Last Post: 4th December 2006, 22:14
  3. BOOM <DIGI<FOCUSS <MAXX o singura antena pentru tot
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 24th October 2006, 01:46
  4. mai multe receptoare de la o singura antena
    By mariuscotan in forum SD Receivers
    Replies: 13
    Last Post: 31st March 2006, 08:45
  5. Replies: 7
    Last Post: 6th March 2006, 22:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top