Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Parental lock

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default Parental lock

    Salut! Am dm800 cu dream elite BH 1.33. Daca am o pana de curent sau dau restart sau orice fel de intrerupere a curentului pe dream, se anuleaza parental lock si imi merg canalele erotice fara nici o problema.Am copii care imi mesteresc telecomanda cu maestrie,si vreau sa ii feresc de acele programe.Vreau sa mentionez ca si la anularea acelui lacat care apare in dreptul pachetului parolat NU imi cere parola de anulare,ci doar un simplu clic pe buton si dispare lacatul dupa care urmeaza o vizionare foarte placuta.La dm500 cu enigma nu am astfel de probleme.Ce ma sfatuiti sa fac avand in vedere ca dream elite merge impecabil 100% si as fi foarte multumit de el in afara de acest parental lock care ma termina.Mereu trebuie sa controlez daca e activ ca nu cumva sa am neplaceri.Va multumesc! Respecte!
    Vu+ Duo 2

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu cum le-ai parolat ,dar daca intri in setari si dai yes la parental control nu mai poti viziona canalul decit daca bagi codul de acces/exclus sa poti accesa doar cu un clic/mai verifica setarile inca o data/bafta
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default 6

    Quote Originally Posted by gladix View Post
    nu stiu cum le-ai parolat ,dar daca intri in setari si dai yes la parental control nu mai poti viziona canalul decit daca bagi codul de acces/exclus sa poti accesa doar cu un clic/mai verifica setarile inca o data/bafta
    Nu imi deschide programul fara bag parola.Corect.Dar daca mi se intrerupe curentul,restart sau altceva at. se anuleaza parentalul.Am incercat in fel si forma si poate imi scapa ceva si nu imi dau seama.
    Vu+ Duo 2

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai mai simplu daca nu esti direct '' interesat '' stergele cu Dream box edit si incarci in DM din nou setarile si gata .....poti sa uiti ca exista asta daca ''strengarii''tai nu dau un rescan la DM si le gasesc pe cele free.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovicsb View Post
    pai mai simplu daca nu esti direct '' interesat '' stergele cu Dream box edit si incarci in DM din nou setarile si gata .....poti sa uiti ca exista asta daca ''strengarii''tai nu dau un rescan la DM si le gasesc pe cele free.
    Pana la urma asa am sa fac,cam asa m-am gandit si eu.Merci!
    Vu+ Duo 2

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gilboa View Post
    Am o propunere ptr tine DANE pune mana si studiaza si numai cumpara linii si asteapta muma in gura te- am ajutat destul si mi-ai MULTUMIT din belsug...
    Am o problema care pe tine te depaseste si vrei sa iti maresti nr.de postari sa vada lumea ca esti atotstiutor dar din pacate esti un MARE AMATOR si un linge blide daca stii in romaneste ce inseamna, mai FERI din Cristesti,Mures.Habar nu ai ce e dream 800HD tu fiind in stadiu de optibox si aceea clona,si nu ai nici macar un card local de 2 lei in el ci linii F de ale altora bagate in conserva aceea.Minciuni postate pe forum ca e furtuna si ca zugravesti nu tin aici mai FERI, Nu astept nici un raspuns de la tine.Imi cer scuze celorlalti forumisti pt.acest off topic.Dar nu m-am putut abtine in fata unui amator ca GILBOA din Mures
    Vu+ Duo 2

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default OK

    Imi cer scuze doar vroiam sa te anunti ca e bine sa fii om corect si daca cineva te ajuta macar un multutumesc era bine venit.
    In domeniul receptoarelor sincer scuze ca te numesc asa esti VARZA iar in sharing e cu 3 clase peste tine...
    Ca dovada pun niste poze sa vezi ce destept te tii nu ai fost in stare macar sa modifici in Cccam.cfg parola
    e asa cum am lasat eu cand ti-am facut si sa inchizi in router porturile aferente..
    Sincer tu nu ai ce cauta intre pasionati de sharing..
    Si sa stii ca nu esti tu desteptul cu DM800 ca ai fugit iar la altcineva la LukeMS el iti face tot deci....
    D-ul CIONTOS DAN din SANCRAIU DE MURES. AA si tot clone detii eu macar am un 500hd original si 2 clone 500s intradevar.
    Iar cu localul poate sa cofirme peeri mei adevarati daca am local real sau nu ca pentru tine e ceva inalt ce nu prea intelegi.
    Te salut si iti doresc toate cele bune.
    Luke scuza-ma ca ti-am pomenit numele.....












 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top