Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default problema!receptor digital philips!

    salutare tuturor!tin sa precizez ca sunt nou pe acest forum si in principiu si in domeniul receptiei satelit
    receptorul meu se numeste philips goldbox DSX6073/08A.reciverul a fost cumparat de catre tatal meu din italia acum cativa ani
    am cateva intrebari/probleme pe care cu ajudorul vostru le voi lamuri/indrepta!
    1.reciverul nu functioneaza decat cu cartela in el.am inteles ca aceasta cartela nu ofera niciun beneficiu.totodata am inteles ca pot scapa de aceasta *povara* cu cartela introducand un soft.se poate?
    2.ce reprezinta acest soft mai are si alte beneficii?am inteles ca odata instalat el decodeaza mai multe posturi tv/radio.este adevarat?
    3.ieri un baiat a venit sa imi mute antena pe un satelit nou de pe hotbirt pe eutelsat w2(16 grade est) totul bine si frumos pana aici dar a trebuit sa fac o noua scanare de pe reciverul meu.am gasit 34 de posturi dintre care NiciUnul romanesc!pe reciverul sau depistand in jur de 10-13 posturi exculusiv romanesti!
    4.cand mi-a reglat antena m-a intrebat de unde se regleaza fercventele in rwciverul meu...uitandu-se nu a gasit nicio frecventa.unde sunt aceste frecvente in meniul sau(daca este cineva familiarizat cu acest tip de reciver)?
    5.daca scap de cartela sa originala pot introduce cartele digi/dolce?
    6.ce fel de cartele suporta reciverul?
    7.daca instalez un soft romanesc reciverul va putea sa capteze si posturi romanesti?
    8.am vazut ca un prieten cu un opticum baga coduri pentru decodarea posturilor tv..pot face si eu acelasi lucru?
    9.cum se instaleaza aceste softuri?nu am nicio idee!
    tin sa precizez urmatoarele lucruri:diametrul antenei este de 1.5 sau 1.6 metri;material:aluminiu;LNB sustinut de 3 picioruse(cred ca se numeste focus prime)
    mai am o problema motorasul care misca antena din montura este ars..montura(cred ca asa se numeste motorasul si telescopul acela) a fost cumparata din magazin.intrebarea mea este de unde pot sa cumpar un motoras identic(valcea)?
    o zi buna si receptie placuta!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La toate intrebarile tale gasesti raspunsurile aici pe forum.Trebuie doar sa citesti.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare! daca gaseam ce ma interesa(raspunsurile intrebarilor) numai postam un nou subiect!o zi buna! asteptbin continuare raspunsurile voastre concrete sau niste limkuri!MULTUMESC!

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipica_vl View Post
    salutare tuturor!tin sa precizez ca sunt nou pe acest forum si in principiu si in domeniul receptiei satelit
    receptorul meu se numeste philips goldbox DSX6073/08A.reciverul a fost cumparat de catre tatal meu din italia acum cativa ani
    am cateva intrebari/probleme pe care cu ajudorul vostru le voi lamuri/indrepta!
    1.reciverul nu functioneaza decat cu cartela in el.am inteles ca aceasta cartela nu ofera niciun beneficiu.totodata am inteles ca pot scapa de aceasta *povara* cu cartela introducand un soft.se poate?
    2.ce reprezinta acest soft mai are si alte beneficii?am inteles ca odata instalat el decodeaza mai multe posturi tv/radio.este adevarat?
    3.ieri un baiat a venit sa imi mute antena pe un satelit nou de pe hotbirt pe eutelsat w2(16 grade est) totul bine si frumos pana aici dar a trebuit sa fac o noua scanare de pe reciverul meu.am gasit 34 de posturi dintre care NiciUnul romanesc!pe reciverul sau depistand in jur de 10-13 posturi exculusiv romanesti!
    4.cand mi-a reglat antena m-a intrebat de unde se regleaza fercventele in rwciverul meu...uitandu-se nu a gasit nicio frecventa.unde sunt aceste frecvente in meniul sau(daca este cineva familiarizat cu acest tip de reciver)?
    5.daca scap de cartela sa originala pot introduce cartele digi/dolce?
    6.ce fel de cartele suporta reciverul?
    7.daca instalez un soft romanesc reciverul va putea sa capteze si posturi romanesti?
    8.am vazut ca un prieten cu un opticum baga coduri pentru decodarea posturilor tv..pot face si eu acelasi lucru?
    9.cum se instaleaza aceste softuri?nu am nicio idee!
    tin sa precizez urmatoarele lucruri:diametrul antenei este de 1.5 sau 1.6 metri;material:aluminiu;LNB sustinut de 3 picioruse(cred ca se numeste focus prime)
    mai am o problema motorasul care misca antena din montura este ars..montura(cred ca asa se numeste motorasul si telescopul acela) a fost cumparata din magazin.intrebarea mea este de unde pot sa cumpar un motoras identic(valcea)?
    o zi buna si receptie placuta!
    ia ti un receptor cu 100 lei si nu te mai chinui cu ala.poti baga softuri noi,etc

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare! eu doresc sa_l repar pe acesta .nu sa cumpar altul..am dat destui bani pe asta..nu imi mai permit altul !o zi buna

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu o sa gasesti nici un soft ptr acest receptor , asa ca vorba lui @lighean pune 200 ron si ia un receptor k-lumea stiu ca asta da bine la mobilier dar asta e....

    8 ceea ce ai vazut la prieten e de domeniu trecutului si sigur nu pe philips goldbox DSX6073/08A .

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar...cineva mi_a spus ca daca are mufa serial in spate merge bagat soft pe el..am mai citit pe un forum strain ca multa lume a ruesit asta...cum fac sa prind posturi romanesti?(ma intereseaza in special posturile romanesti)

  8. #8
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a dus vremea cand mergea "posturile romanesti"
    Astea sant cele la liber FreeToAir ,si chiar daca schimbi softu nu ai ce sa faci cu el - nu mai merge sa deschizi cu key nici un provider Romanesc...
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by cipica_vl View Post
    dar...cineva mi_a spus ca daca are mufa serial in spate merge bagat soft pe el..am mai citit pe un forum strain ca multa lume a ruesit asta...cum fac sa prind posturi romanesti?(ma intereseaza in special posturile romanesti)
    Salut, canale FTA romanesti ( cauti tara RO ) :

    http://ro.kingofsat.net/pos-16E-fta.php

    idem

    http://ro.kingofsat.net/pos-0.8W-fta.php

    idem

    http://ro.kingofsat.net/pos-4.8E-fta.php

    idem

    http://ro.kingofsat.net/pos-31.5E-fta.php


    idem

    http://ro.kingofsat.net/pos-13E-fta.php

    sau trebuie sa faci abonament pentru canalele codate ...

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipica_vl View Post
    dar...cineva mi_a spus ca daca are mufa serial in spate merge bagat soft pe el..am mai citit pe un forum strain ca multa lume a ruesit asta...cum fac sa prind posturi romanesti?(ma intereseaza in special posturile romanesti)
    Cele mai multe programe romanesti FTA le gasesti la 16 grade est.Aici ai si pachetul TVR codat in Viacces.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu prea intelege ca el a vazut la un prieten ca deschide mai multe canale !

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BANNED View Post
    nu prea intelege ca el a vazut la un prieten ca deschide mai multe canale !
    Cea ce a vazut la prieten a fost o data...

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pentru raspunsuri!a. mutat antena pe satelitul eutwlsat w2 (16 grade est) cu un reciver digi prind destule posturi romanesti dar cu philipsul meu nici urma de vreun program tv sau post de radio romanesc...stie cineva care ar putea fi problema?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Introdu si scaneaza frecventele manual, fiecare frecventa care te intereseaza in parte! Probabil tabelul original de frecvente al receptorului nu mai e valabil de multa vreme!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare!multumesc pentru raspuns cand apas pe *scanare manuala* imi cere sa apas *ok* apas *ok* si imi intra intr-un meniu unde scrie:"raglia+" "+calcio nico" "stream". daca apas pe oricare dintre acestea 3 incepe o scanare...rezultatele sunt aceleasi la fiecare scanare...nici urma de frecvente

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top