Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default MRV1.180 nu vrea cardul MAX

    Am incarcat v1.180 conform indicatiilor de pe matrixcam.com,folosindu-ma de laptop-ul (TOSHIBA) unui prieten. Ulterior am probat CAM-ul pe trei receptoare:NOKIA9600,STRONG4355EV si NETA 1080D cu acelasi rezultat:MAX nu merge . Ce este ciudat, CAM-ul este recunoscut de receptor , emulatorul intern deschide fara cartela tot ce se mai poate deschide la ora actuala (dar nu asta ma mai intereseaza). Card-ul este activat, dar daca dupa ce-l introduc in CAM si accesez in meniu CARD INFORMATION mi se cere sa introduc card-ul. Treaba-i cam ciufulita ,momentan merg pe un receptor cu viacces integrat,imprumutat,asa ca poate ajuta ma poate ajuta cineva.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default O singura explicatie ...

    Lectorul de card al camului este defect ! sau cartela trebuie intoarsa ! la Matrix este invers ca la altii ! Mie-mi functioneaza de 4 luni !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: MRV1.180 nu vrea cardul MAX

    Quote Originally Posted by val
    Am incarcat v1.180 conform indicatiilor de pe matrixcam.com,folosindu-ma de laptop-ul (TOSHIBA) unui prieten. Ulterior am probat CAM-ul pe trei receptoare:NOKIA9600,STRONG4355EV si NETA 1080D cu acelasi rezultat:MAX nu merge . Ce este ciudat, CAM-ul este recunoscut de receptor , emulatorul intern deschide fara cartela tot ce se mai poate deschide la ora actuala (dar nu asta ma mai intereseaza). Card-ul este activat, dar daca dupa ce-l introduc in CAM si accesez in meniu CARD INFORMATION mi se cere sa introduc card-ul. Treaba-i cam ciufulita ,momentan merg pe un receptor cu viacces integrat,imprumutat,asa ca poate ajuta ma poate ajuta cineva.
    Trebuie sa mearga....ai introdus cartela corect in modul?Cu patratzelul pe partea de sus shi in interior.Sper sa nu te superi ...
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum adica la Matrix e invers ca la altii? In toate modulele cunoscute de mine, cardul se introduce cu contactele in sus! La fel si la Matrix!
    @val
    Ce fel de Matrix este, Reloaded sau Revolution?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Cum adica la Matrix e invers ca la altii? In toate modulele cunoscute de mine, cardul se introduce cu contactele in sus! La fel si la Matrix!
    @val
    Ce fel de Matrix este, Reloaded sau Revolution?
    Nuu...dar poate omul nu stie,sau nu a mai folosit o cartela in vreun modul,stii bine ca la unele receiver-e care au module incorporate merg cu contactele in jos(@sat,e.t.c.-era)
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul l-am incercat pe ambele parti ; sper sa nu bat campii , dar privindu-l la lumina mi s-a parut ca are contacti si pe partea de sus si pe partea de jos . Alt amanunt : pana sa-mi iau MAX am imprumutat de la prietenii de la cablu un card MCM (viacces1), am modificat in meniul CAM-ului (MATRIX REVOLUTION) ID-ul providerului (l-am trecut pe 000000).Din acest moment MCM-ul (13E) nu functiona decat cu cardul introdus in CAM (indiferent cum introduceam cardul , numai sa nu-l fi introdus cu cipul in afara). In plus acum cateva saptamani, mergea si TPS-ul (fara nici o legatura cu ce vreau eu), dar numai cu cardul MCM introdus in CAM , sau cu un card orb (o vechitura de Goldcard seca). In ceea ce priveste MAX-ul :dupa introducerea cardului in CAM , meniu in sectiunea CARD INFORMATION trebuia sa apara :VIACCESS CARD INSERTED?(asta imi aparea la versiunea anterioara-2.24)

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default M-ai facut praf !

    Ne-ai bagat in ceata !
    Hai s-o simplificam ! ia de sus de pe RDI o imagine actualizata ( Matrix Files) pentru MR1170,1180,1210 sau 1230 ... actualizeaza-ti camul ( pe PCMCIA, cu FUN sau CAS2/3) ... lasa la o parte manevrele confuze cu codurile ProvID si ... cred ca va fi bine !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asculta-l pe Mihai,are dreptate.....shi data viitoare nu mai fa modificari,totusi nu vad sensul ptr care ai facut modificarea deoarece ti-ar fii citit cartela shi fara modificari....in fine.Bafta
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-mi cer scuze , vream sa stiu daca nu cumva este vorba de o eroare de incarcare, sa incerc sa reprogramez CAM-ul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. K3 card cardul miraculos
    By rusudanion in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 9th August 2006, 01:14
  2. Cardul Arena si Gb*x
    By marcelll in forum DREAMBOX
    Replies: 10
    Last Post: 6th August 2006, 05:42
  3. Mul***n 1 nu mai vrea ?
    By Gun1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 16th October 2005, 12:34
  4. Care e PIN-ul de la cardul Focus?
    By clader in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 25th September 2005, 16:51
  5. Replies: 13
    Last Post: 7th July 2005, 09:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top