Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Un nou test ...

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default Un nou test ...

    Se ia o magaoaie d-asta :



    CPU:720.000 MHz, 128 MB RAM, un SD card (8gb in cazul meu), un smargo(phoenix sau ce cititor se are la indemana) + un card oarecare.
    Se pune ultimul debian pe el ... ==> un mini pc pregatit pentru sharing si nu numai.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce magaoaie mai e si asta ?
    Multumim !
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E o cutiuta cu multe surprize, dupa cum ziceam procesor de 720 mhz (cu posibilitate de overcloking), 128 mb ram, 3 sloturi mini pci, slot usb, port serial, slot pentru SD card, 4 eth in concluzie cam tot ce te poate interesa in materie de server linux.
    Sunt chiar curios cum nimeni de pe aici nu a incercat asa ceva pana acum.

    Ia sa vedem cine stie ce e magaoaia asta!?

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default stiu eu

    imprimanta multi-functionala HP sau razatoare weorner

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    344
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tare, e GigaBit! wireless-ul merge?
    This post has been edited 86 times; Last edited by bmv_mihai; Today at 19:61..

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai nimic mai simplu ! http://www.ubnt.com/wiki/RouterStation_Pro ... hai cu premiul la tata Mishu !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "...CPU Atheros AR7161..."
    Merge pus Cccam pe acest procesor ? Eu am Router WRT160NL cu CPU Atheros AR9130 si nu am reusit sa pun nici un Cccam pe el. (E drept nici mari cunostinte de linuz nu am...)

  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact,
    RouterStation Pro : CPU revision is: 00019374 (MIPS 24Kc)
    Atheros AR7161 rev 2, CPU:720.000 MHz, AHB:180.000 MHz, DDR:360.000 MHz

    CCcam nu suporta, in schimb oscam merge de minune pe el.
    Am testat si CSP pe el insa cu alte versiuni de java (sun java nu are suport pentru procesoarele mips) dar cel mai bine ruleaza oscam.

    Ex : OsCam + smargo + TVR card :

    Loadbalance statistics for reader tvrhd
    Channel Channelname ECM Length Result Avg-Time Last-Time Count Last checked/ found
    0500:025900:0001 TVR 1 006B found 112ms 106ms 28 27.06.11 08:17:23
    0500:025900:0002 TVR 2 006B found 106ms 106ms 2 27.06.11 08:13:14
    0500:025900:000F TVR HD 006B found 110ms 106ms 7 27.06.11 08:15:47

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumim Ovidiu !
    Ai incercat sa umbli la mhz din oscam pt cardul de tvr ?
    La mine cu 440 la cardmhz deschide cu 65ms !
    Sunt doar curios !
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ascestea sunt setarile mele pentru cardul de tvr :

    Code:
    [reader]
    label                         = tvrhd
    protocol                      = smartreader
    device                        = 002:002
    services                      = tvrhd
    showcls                       = 0
    caid                          = 0500
    ecmwhitelist                  = 0500:6B
    detect                        = cd
    mhz                           = 480
    cardmhz                       = 357
    ident                         = 0500:025900
    group                         = 2
    blockemm-unknown              = 1
    blockemm-u                    = 1
    blockemm-g                    = 1

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai timp si vrei te rog incearca la ambele cu 440 sau 480 mhz .
    multumim inca o data !
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 440 am urmatoarele :

    0500:025900:0001 TVR 1 006B found 111ms 106ms 19 27.06.11 10:32:44

    Dar ecm variaza crescand uneori pana la peste 250 ms.

    Cu 480 am :

    0500:025900:0001 TVR 1 006B found 105ms 107ms 45 27.06.11 10:49:54
    0500:025900:0002 TVR 2 006B found 106ms 105ms 11 27.06.11 10:49:24
    0500:025900:000F TVR HD 006B found 108ms 105ms 10 27.06.11 10:47:41

    Ecm sta constant la 104-106 ms.

    O chestie ciudata am observat cand setez oscam.server default pe 357, la restart sare direct pe 480 mhz (unde merge cel mai bine).

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sus am gresit ,nu obtin 65 ms cand am cardmhz=440 ci cu mhz =440 .
    mhz suprascrie valoarea frecventei default care e setata de "cardmhz=" deci overclockul se face din mhz .La mine default fara frecvente se seteaza la 500 .
    Am uitat sa intreb,smargoul tau e cu quartz sau fara ?/daca are quartz nu se poate seta frecv din software .
    Multumim !
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by technomate View Post
    sus am gresit ,nu obtin 65 ms cand am cardmhz=440 ci cu mhz =440 .
    mhz suprascrie valoarea frecventei default care e setata de "cardmhz=" deci overclockul se face din mhz .La mine default fara frecvente se seteaza la 500 .
    Am uitat sa intreb,smargoul tau e cu quartz sau fara ?/daca are quartz nu se poate seta frecv din software .
    Multumim !
    Se poate seta pe ce frecventa vreau.
    Cele mai bune rezultate sunt la 480 (overcloking) cu smargo pus in mod autoswitch.
    In mod fixed nu am incredere ca merge foarte stabil avand in vedere experiente anterioare cand se reseta la greu cardurile ori tvr ori alt card ce puneam.

    In concluzie smargo il tin in mod autoswitch, cardmhz la 357 si fac doar overcloking mhz = 480.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top