Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam.cfg ciordit

    fratilor... am fost talharit...
    astazi fiind plecat de acasa cu dm800 in stand by... cand m-am intors era pornit cu meniu in lb italiana si fara cccam.cfg in el... disparuse... l-am pus la loc de pe pc si acu' mere dicodatu'... dar... se ridica unele intrebari:
    1. cum a intrat faptasul daca aveam parola pe box si nu cea standard...? aveam deschis doar web interfata deoarece legam laptopul la el sa urmaresc de pe el
    2. daca aveam parola la ftp, cum mi-a ciordit cccam.cfg?
    3. ce face cu cccam.cfg si daca ma afecteaza cu ceva?
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atata timp cat si tu si cel cu care ai facut schimb au parolate liinile C cu dns-ul in coada poate sa si-l bage in cur....
    Doar tu poti face update la dns-ul tau la fel si cel cu care ai facut schimb, daca ip-ul se schimba si nu poate sa faca update la dns linia ta va fi deconectata automat de cccam-ul clientului si invers.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi... cum a intrat?
    cum adica sa fie parolate linile C cu dns "in coada"?
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man cine te fura nu iti ia cfg....ca na e la mintea cocosului...iti ia datele din el ca e mai util...nu crezi?

    daca fura cfg contraatacu e rapid din partea pagubasului

  5. #5
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    totusi... cum a intrat?
    cum adica sa fie parolate linile C cu dns "in coada"?
    merci
    C: myhost.dyndns.org xxxxx user pass no { 0:0:2 } { } { } peershost.dyndns.org
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default ftp

    inchideti ftp telnet si ssh si le deskizi doar daca ai nevoie.
    Nu conteaza ca le ai parolate.Eu am fost plecat in weekend deci nu am fost eu dar daca ai avut ftp deskis asa a intrat .
    Si eu am setat odata scannerul sa stearga cfg dar doar cand am dat pe o clasa de arabi.
    si vezi ca poate sa iti ia si contul de dyndns daca il ai pus in dream pt update.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am dns in coada, iar dyndns- ul face update din router... pate sa faca ceva cu liniutzele?
    ce altceva sa- mi ia din b
    ox?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  8. #8
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default nimic

    ce te disperi atat nu stiu.skimbati parola la tot pune una cu !#@OIU$#[email protected] si gata nu mai intra nimeni decat daca are xpl ala nou de ssh pt dropbear
    si ce dracu sa faca cu liniile tale?daca vrei iti dau si eu 15000 de linii C...nu ai ce sa faci cu ele..bagi 2,3 care deskid tot si iti ajung...oricum nu conteaza asta ..ideea e ca sugur ai avut ceva pass usor la ftp.

  9. #9
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    C: myhost.dyndns.org xxxxx user pass no { 0:0:2 } { } { } peershost.dyndns.org
    esti sigur?io stiu altfel ,nu stiu daca-i bine,
    F: user pass no { 0:0:2 } { } { } peershost.dyndns.org

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Espaa
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    esti sigur?io stiu altfel ,nu stiu daca-i bine,
    F: user pass no { 0:0:2 } { } { } peershost.dyndns.org
    Ai dreptate "delsat",se inchid liniile F nu C!

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca dreamboxul trece prin router e simplu. deschizi decat portul de sharing si atat.

  12. #12
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca iti fura cfg-ul poate sa te incurce un pic chiar daca e setat hostul in capat la F , asa a patit un prieten : eu in cs studio il vedeam cu ip de Maroc ca si client iar el imi vedea serverul cind on cind off alternativ din 15 in 15 minute , schimbind user si pass la liniile schimbate cu el s-a rezolvat problema

  13. #13
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ieri , chiar cind s-a terminat formula 1 , imi umbla si mie unu prin dream , mi-a mutat satelitu , intra prin meniu , dar mi-am dat seama repede ce se intimpl , l-am scos de la net si i-am schimbat parola.
    adevru-i c am avut o parol de rahat.

    cineva de pe forum se joac cu focu si nu e bine.

  14. #14
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default ...

    nu neaparat...si eu am avut 1 pe dream a facut
    f:MINI OSD
    connectat cu ip de italia
    si asa m-am gandit eu daca ala poate pot si eu...
    Quote Originally Posted by badboy View Post
    ieri , chiar cind s-a terminat formula 1 , imi umbla si mie unu prin dream , mi-a mutat satelitu , intra prin meniu , dar mi-am dat seama repede ce se intimpl , l-am scos de la net si i-am schimbat parola.
    adevru-i c am avut o parol de rahat.

    cineva de pe forum se joac cu focu si nu e bine.

  15. #15
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    esti sigur?io stiu altfel ,nu stiu daca-i bine,
    F: user pass no { 0:0:2 } { } { } peershost.dyndns.org
    asa e! viteza e de vina
    un server cteva receivere si ceva pasiune...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top