Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    [La Scarbici]
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default butonul de power la TD

    am observat o chestie la TD at cand apesi pe butonul de power de la telecomanda se opreste reciverul(apare aprins doar butonul de pe rec de culoare rosie si imi arata ora pe display-ul de la rec) iar daca mai apas inca o data pe butonul de power de pe telecomanda se stinge de tot butonul de power de culoare rosie si ceasul tot ramane... cine imi explica si mie de ce se intampla asa?sau care e treaba ?sau asa este facut sa faca?

    mersi
    TRIPLE DRAGON DBS-3000, offset 1,2m + LNB Inverto IDLP-40SL+, STRONG SRT V50

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: butonul de power la TD

    Quote Originally Posted by febleo
    am observat o chestie la TD at cand apesi pe butonul de power de la telecomanda se opreste reciverul(apare aprins doar butonul de pe rec de culoare rosie si imi arata ora pe display-ul de la rec) iar daca mai apas inca o data pe butonul de power de pe telecomanda se stinge de tot butonul de power de culoare rosie si ceasul tot ramane... cine imi explica si mie de ce se intampla asa?sau care e treaba ?sau asa este facut sa faca?

    mersi
    daca mai apesi odata se stinge butonul rosu pt ca receptorul trebuie sa porneasca. Te rog posteaza in continuare probleme cu Dragonul la sectiunea de dreambox

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    [La Scarbici]
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai chestia este ca nu porneste...ramane asa doar cu ceasul afisat pe LCD....iar daca apas inca odata pe power at abea porneste
    TRIPLE DRAGON DBS-3000, offset 1,2m + LNB Inverto IDLP-40SL+, STRONG SRT V50

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. power sky
    By blakis in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 21st June 2006, 17:39
  2. power vu
    By leeuk1977 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 29th January 2006, 01:56
  3. DVB-s 1.3 no lnb power
    By RadioactiveNoise in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 17th January 2006, 10:23
  4. LNB Power
    By thasnim in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 21st November 2005, 18:40
  5. power sky
    By jeevan in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 20th October 2005, 01:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top