Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Vodafone a anuntat astazi lansarea unor noi planuri tarifare pentru tableta iPad 2 si pe pagina oficiala de pe site-ul Vodafone avem primele detalii. Deocamdata este afisat doar un singur plan tarifar numit Internet iPad care permite achizitionarea unui pachet de 2 GB de trafic valabil 30 de zile pentru 11€. Dimineata Vodafone anunta lansarea mai multor planuri tarifare pentru iPad insa deocamdata pe site-ul lor este afisat doar cel mentionat mai sus care din punctul meu de vedere reprezinta o oferta destul de buna mai ales ca nu trebuie facut un abonament pentru a beneficia de el.
  Daca Vodafone isi va actualiza lista de planuri tarifare va voi anunta insa exista posibilitatea ca acesta sa fie singurul disponibil.

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default


  Mai multe magazine Apple din tara vor incepe maine sa comercializeze tableta iPad 2 incepand cu ora 18:00. V-am spus deja ca operatorii de telefonie mobila ar putea avea de asteptat o perioada de timp pana cand vor putea comercializa tableta asa ca in momentul de fata singura modalitate de a cumpara iPad 2 in Romania ar fi printr-unul dintre retailerii din lista de mai jos. Preturi pentru tableta nu se cunosc inca insa este posibil ca modelul cel mai ieftin al iPad 2 sa aiba un pret de pornire de 570€ fara TVA.

  Acestea fiind spuse, iata cele cateva zeci de magazine din Romania unde vei putea achizitiona iPad 2 maine incepand cu ora 18:00 :
  • Brasov – Media Galaxy Brasov – Calea Bucuresti, Nr. 109 – Media Galaxy;
  • Braila – Altex Brăila Promenada – Promenada Mall, DN 21, Sat. Varsatura, com Chiscani, Jud. Braila – Altex;
  • Buzau – Flanco Buzău Kaufland – Bd. Mihai Eminescu, Nr.4 – Flanco;
  • Cluj Napoca – Altex in Iulius Mall, Media Galaxy si Domo in Centrul Pollus;
  • Constanta – Media Galaxy Constanţa Tom – Bd. Tomis, Nr. 391;
  • Craiova – Altex si Domo in Craiova Mercur si Flanco in Craiova Real;
  • Galati – Altex Craiova Mercur – Str. Otelarilor, Nr. 13;
  • Iasi – Altex Carrefour Era, Altex Iulius Mall, eMag Iasi, Media Glaxy Carrefour Felicia;
  • Oradea – Media Galaxy Oradea Lotus – Str. Nufărului, Nr. 30;
  • Pitesti – Media Galaxy Piteşti Jupiter – Complex Comercial Jupiter, Com. Bradu , DN 65B;
  • Ploiesti – Flanco Ploieşti Omnia – Complex Omnia, Bd. Republicii, Nr. 15;
  • Sibiu – Media Galaxy Sibiu -Shopping City Sibiu, DN 1 km 306, Selimbar;
  • Suceava – Media Galaxy Suceava Shopping City – Calea Unirii, Nr. 27;
  • Timisoara – Altex Timisoara Mall, Flanco Iulius Mall;
  • Targu Mures – Media Galaxy Târgu Mureş – Str. Gheorghe Doja, Nr. 243.
  In Bucuresti iPad 2 va fi disponibila maine in 20 de magazine, lista completa o aveti aici.

 3. #3
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Vodafone a lansat saptamana trecuta planul tarifar Internet iPad care aducea utilizatorilor 2 GB de trafic pentru doar 11€ lunar. Astazi Orange anunta lansarea cartelei Internet Prepay 7 pentru iPad care ofera utilizatorilor 1 GB de trafic la doar 7€, fara TVA, lunar. Orange va oferi si cate un AR Drone catorva norocosi care cumpara o cartela Internet PrePay 7 in lunile iunie/iulie si o folosesc in aceasta perioada. Orange a incheiat parteneriate cu Altex si Media Galaxy de unde clientii pot achizitiona o cartela Internet PrePay 7 de la Orange cu fiecare tableta iPad 2.
  Bucureşti, 27 iunie 2011. Orange România lansează din 29 iunie o ofertă de date mobile creată special pentru utilizatorii de Micro-SIM: Internet PrePay 7 pentru iPad.
  Cu Internet PrePay 7 pentru iPad clienţii Orange beneficiază de internet mobil de mare viteză prin conexiunea HSDPA. Cartela SIM include 1GB trafic de internet disponibil pe o perioadă de 30 de zile, la un tarif de 7 euro (fără TVA). După utilizarea traficului iniţial, clienţii au posibilitatea să reîncarce în continuare opţiunea dedicată Internet PrePay 7 pentru iPad la preţul de 7 EUR (fără TVA) sau pot alege orice altă opţiune de Internet PrePay.[1]
  Cartela Internet PrePay 7 pentru iPad este uşor de folosit şi de reîncărcat, nu presupune contract sau factură lunară şi este disponibilă în orice magazin Orange.
  În urma parteneriatului dintre Orange, Altex şi Media Galaxy, clienţii pot achiziţiona cartela Internet PrePay 7 pentru iPad împreună cu noua tabletă iPad 2 din reţelele de magazine Altex şi Media Galaxy.
  În lunile iulie şi august, Orange oferă câte un AR Drone unuia dintre clienţii care vor utiliza cartela Internet PrePay 7 pentru iPad în perioadele respective.
  AR Drone, distribuit în România exclusiv de Orange, este primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod sau iPad cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat ( http://www.orange.ro/ar-drone/index.html ).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top