Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: casablanca...

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default casablanca...

    cum as putea sa primesc date cu casablanca?am urmat pasii din forum dar nu primesc nimic...poate cineva sa-mi dea transporder-ul pe care emite [email protected](frcventa)poate a mea nu este buna si un PID list?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa ai instalat programul de pe CD original de la SS2 TV4PC, ii dai drumul si cand iti apare pe bara cu simboluri ( langa ceas) cu mouse dreapte (click) vi avea o lista cu provideri, alege Casablanca de acolo si tre sa mearga. Dupa aceea tre sa astepti transmisia de date.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stie nimeni un site de unde sa downladez si io casablanca ca nu am cd de la placa cu ea

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mo am si eu o intrebare ...la mine tot zice waiting for a new transmision .. stie cineva ce trebuie sa ii fac?


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am rezolvat asta


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    CUGIR
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum ai rezolvato maidanezule'

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai stie cineva vreun provider in stilul casablanca Adica de a citi situri de internet si newsgroupuri Se poate face cu sky net asta sau este numa pt download

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sacco1
    cum ai rezolvato maidanezule'
    prima data scosesem decat firewallu care il aveam extra.. uitasem sa scot si cel de la windows dupa aia lam inchis si pe acela si a loato , a inceput ala sa scoata limba si sa incarce anumite situri .. ...


    dar am si eu o intrebare .. cum potzi sa modifici lista de situri ... ca itzi baga numai situri din germania frantza etc.. care nu ma intereseaza deloc?


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    CUGIR
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci asa ii cu firewall .cred ca daca dai in "vote" poti sa alegi siturile si informatia ce doresti. cred

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi .. dar cum pot sa sterg siturile care le are el acolo standard ca vad un gunoi si apas pe el dar nu se sterge nimic


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Maidanezu
    mersi .. dar cum pot sa sterg siturile care le are el acolo standard ca vad un gunoi si apas pe el dar nu se sterge nimic
    Salut
    tu vrei sa vezi siturile care-ti vin? si cele care nu vrei sa le descarci sa le blochezi? foloseste AnouncementWindow este foarte folositor.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocohag
    Quote Originally Posted by Maidanezu
    mersi .. dar cum pot sa sterg siturile care le are el acolo standard ca vad un gunoi si apas pe el dar nu se sterge nimic
    Salut
    tu vrei sa vezi siturile care-ti vin? si cele care nu vrei sa le descarci sa le blochezi? foloseste AnouncementWindow este foarte folositor.
    vreau sale blochez pe cele care nu le vreau .. si sa adaog eu cateva care ma intereseaza... da sa adaug am gasit numai ca nu stiu cum sa le blochez pe cele care nu le vreau.. Anuyncementwindow il are cineva ca am gasit pe net cateva situri care il au dar canci nu merge sa il descarci ..mersi


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ma, dar pana la urma la ce va foloseste ca va trimite niste site-uri ?! ce fel de site-uri sunt ?
    Bravo J.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ATP Barcelona ,Casablanca
    By raduchi in forum Sport
    Replies: 0
    Last Post: 24th April 2006, 21:59
  2. Casablanca redivivus
    By Nashu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 31st August 2005, 11:08
  3. ATP Casablanca
    By loko in forum Sport
    Replies: 1
    Last Post: 4th April 2005, 20:51
  4. Casablanca
    By marianplus in forum Placi DVB
    Replies: 14
    Last Post: 10th February 2005, 22:57
  5. Internet cu Casablanca
    By kope in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 25th July 2004, 18:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top