Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor viaccess!

    Salut! Sa incep cu inceputul, ieri m-am hotarat sa-mi montez o antena satelit folosind o antena care acum ceva ani am folosit-o pentru receptia canalelor Digital+, tin sa mentionez ca pana ieri nu am mai avut de aface cu chesti de genul. M-am inarmat cu o busola de 2 bani luata de pe manerul unui geamantan (nu era mai mare de 1,5Cm), un satfinder al carui indicator vizual nu functiona, si un vechi KAON de la focusat si dupa cateva ore 2-3 ciocane, nervi, caldura de 32 grade am reusit sa sa "prind" semnal excelent pe Astra si Sirius, intrebarea mea ar fi: De ce tip de reciever as avea nevoie pt decodarea canalelor Romanesti (la mine i-mi apar cu viaccess), un reciever de DIGI softat ar face treaba?, sau e mai bine sa-mi iau un dreambox?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu receptorul digi poti prinde doar pachetul digi TV daca ai subscriptia la zi. iti recomand un dreambox, o cartela focussat (connax) si ai rezolvat problema.

    viaacess e posibil sa fi prins in pachetul max tv (akta) daca zici ca ai prins programele romanesti. Satelitul pe care l-ai prins este Sirius 4 grade W

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    cu receptorul digi poti prinde doar pachetul digi TV daca ai subscriptia la zi. iti recomand un dreambox, o cartela focussat (connax) si ai rezolvat problema.

    viaacess e posibil sa fi prins in pachetul max tv (akta) daca zici ca ai prins programele romanesti. Satelitul pe care l-ai prins este Sirius 4 grade W
    Nu am auzit sa se mute sirius pe 4W ... e sirius 4,8E, oricum sicran a specificat asta (a prins doar Astra si Sirius).
    Problema se pune altfel, decodarea acelor canale se poate face momentan prin cardsharing sau subscriptie doar ca in momentul de fata nu este recomandata investitia pentru pachetul de pe acest satelit stiindu-se bine ca in scurt timp se vor muta pe 39E.
    In concluzie misca antena inca 5 grade si ajungi pe Thor (0.8W) unde ai destule canale romanesti care se pot vedea atat prin metode ortodoxe cat si mai putin ortodoxe.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default inca o intrebare

    Da am prins fostul akta (akta a fost preluat de dolce ).
    In fine as dori un raspuns pt o varianta mai putin ortodoxa daca se poate, ce e de facut?
    O mut pe thor si incerc cu un dreambox, ma mai gandem la o alta varianta, un strong, am o runda in tara care are un strong sii merge struna.
    Inca ceva eu am un vechi decodor KAON cu tot cu cartela problema e ca nu am reincarcat cartela niciodata, l-am luat prin 2005 dar nu am apucat sa-l folosesc, mai e bun de ceva?

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sicran View Post
    Da am prins fostul akta (akta a fost preluat de dolce ).
    In fine as dori un raspuns pt o varianta mai putin ortodoxa daca se poate, ce e de facut?
    O mut pe thor si incerc cu un dreambox, ma mai gandem la o alta varianta, un strong, am o runda in tara care are un strong sii merge struna.
    Inca ceva eu am un vechi decodor KAON cu tot cu cartela problema e ca nu am reincarcat cartela niciodata, l-am luat prin 2005 dar nu am apucat sa-l folosesc, mai e bun de ceva?
    Daca nu ai mai incarcat cardu de mult timp s-ar putea sa ai surprize ...si anume sa nu iti faca update de la caid 0b00 la 0b02 . Oricum ti-as recomanda sa suni la focus si sa intrebi daca mai poti folosi cardu ...Daca iti face update si focus te mai lasa sa folosesti cardu dupaia e o chestie de 5 min suni la o runda in ro iti cumperi un card de incarcat , codul ti-l poate da chiar si prin telefon ! Eu asa fac de 2 ani buni !

    Bafta !

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default am revenit cu o alta idee

    ma-m gandit la ceva o mut pe intelsat 10-02 la 1° West si ma bag pe digi, reciever digi am gasit aici de cumparat la vreo 120E, din cate am inteles nu trebuie decat sa introduc niste KEYS din cand in cand.
    Last edited by sicran; 17th June 2011 at 13:55. Reason: greseala

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Salut tibi sunt
    O soluti ar fi sa iti iei un dm 500s,c daca te tine buzunaru poti sa iei si ceva mai bun
    dm 800 hd etc. Eu am un dm 500s si slava domnului a tinut mult si tine inca. Secretul este sa fi mai destept cu 5 min. Nu da bani multi pe ce nu merita. asta ar fi sfatul meu . acum am si un server o lini buna si merge struna daca vrei mai vb . deci iportant sa nu dai bani multi pe chesti mici .
    Sa fi iubit si sharin placut

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut, '' sa introduc niste KEYS din cand in cand. '' a fost valabil pe vremuri ,acum niste ani , dar nu in receptorul celor de la DIGI ... era valabil in receptorul DREAMBOX.... spor ...
    Last edited by eu1967; 17th June 2011 at 14:13.

  9. #9
    Long Member Expert
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    linga bulgaria
    Posts
    4,313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sicran View Post
    ma-m gandit la ceva o mut pe intelsat 10-02 la 1° West si ma bag pe digi, reciever digi am gasit aici de cumparat la vreo 120E, din cate am inteles nu trebuie decat sa introduc niste KEYS din cand in cand.
    o sa-tzi iei o MAAAARE tzeapa

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default ?

    Quote Originally Posted by ginu fraieru View Post
    o sa-tzi iei o MAAAARE tzeapa
    de ce zici asta?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bayern,DE
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi a trecut la alt sistem de codare de anul trecut si tot de atunci faza cu Keyle a picat. Deci daca iti iei un receptor sa bagi coduri in el (care coduri nici nu mai exista), o sa vezi numai imagine neagra. Deci tzeapa faza cu cheile.
    Vu+ Solo SE
    Optibox Evo HD
    IPbox 910 HD

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - un dreambox 500s este 39 de euro.
    - o cartela cu receptor focus sat este aproximativ 140 euro (subscriptie pe un an de zile).

    eu asta as cumpara daca as fi in locul tau.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sicran View Post
    ma-m gandit la ceva o mut pe intelsat 10-02 la 1° West si ma bag pe digi, reciever digi am gasit aici de cumparat la vreo 120E, din cate am inteles nu trebuie decat sa introduc niste KEYS din cand in cand.
    Daca citeai forumul putin, vedeai ca povestile astea nu mai functioneaza de aproape un an.
    P.S.
    Cred ca unii i-si fac cont pe unele forumuri sa agite spiritele, arunca o intrebare la care toti care au citit putin forumul au raspunsul, (ca asa ceva e o poveste de adormit copii !) si asteapta sa primeasca raspunsuri la batjocura ca sa poata sa inceapa discutiile si certurile interminabile.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scary View Post
    - un dreambox 500s este 39 de euro.
    - o cartela cu receptor focus sat este aproximativ 140 euro (subscriptie pe un an de zile).

    eu asta as cumpara daca as fi in locul tau.
    Unde gasesti dm500 la 39 eur ? Chiar e un pret bun, daca e si cu vre-o garantie.................


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    clone de 500s sint peste tot dar mai ales in china si da sint ieftine rau ,cam pe acolo merge pretul
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top