Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream 500 blocat

    Am ceva probleme cu Dreamul :de ceva vreme se blocheza tot mai des cand schimb programele si necesita inchiderea si deschiderea butonului din spate.Problema este ca de astazi cand il resetez din spate se deschide intra pe common interface pe un program dar apoi e blocat complet,nu pot intra in meniu si nu raspunde la nici o comanda! Sa fie din cauza ca s-ar putea sa fie o clona? Ce s-ar putea face?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by joliyyy View Post
    Am ceva probleme cu Dreamul :de ceva vreme se blocheza tot mai des cand schimb programele si necesita inchiderea si deschiderea butonului din spate.Problema este ca de astazi cand il resetez din spate se deschide intra pe common interface pe un program dar apoi e blocat complet,nu pot intra in meniu si nu raspunde la nici o comanda! Sa fie din cauza ca s-ar putea sa fie o clona? Ce s-ar putea face?
    Nu. Salveaza-ti setarile care-s importante, apoi cu Dream UP punei imagine noua, lista de canale(sterge din lista satelitii de care n-ai nevoie, eventual posturile radio)si apoi repune pe el cccam si restul, apoi cccam.cfg salvat sa-l pui din nou pe el si gata...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default dream

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Nu. Salveaza-ti setarile care-s importante, apoi cu Dream UP punei imagine noua, lista de canale(sterge din lista satelitii de care n-ai nevoie, eventual posturile radio)si apoi repune pe el cccam si restul, apoi cccam.cfg salvat sa-l pui din nou pe el si gata...
    Nu este un semn ca este o clona?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dannic View Post
    Nu este un semn ca este o clona?
    Nu conteaza, DM 500S are memorie cam mica, s-a intamplat si la mine... de vreo 4 ori.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default 8-4

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Nu. Salveaza-ti setarile care-s importante, apoi cu Dream UP punei imagine noua, lista de canale(sterge din lista satelitii de care n-ai nevoie, eventual posturile radio)si apoi repune pe el cccam si restul, apoi cccam.cfg salvat sa-l pui din nou pe el si gata...
    Dar de ce face asemenea blocaje? Cam dificil pentru mine ca nu l-nu ma pricep sa ii pun imagine..Nu exiista alta solutie?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by joliyyy View Post
    Dar de ce face asemenea blocaje? Cam dificil pentru mine ca nu l-nu ma pricep sa ii pun imagine..Nu exiista alta solutie?
    salut, ai aici instalare imagine noua cu Dream Up

    http://www.youtube.com/watch?v=Iu-xT3ERZ6U

    pe DM ... clona

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM500 are buton in spate
    Limiteaza numarul de carduri la valori normale, sa ai doar pluginurile care sint necesare, ca sa ai si ceva spatiu liber in /var.

    Problemele pot fi diverse, insaleaza o imagine originala, de preferinta MaxVAR. Daca ai "MAC original", pune Gemini 4.5 MaxVAR (doar daca esti sigur de mac adress !), daca nu ai MAC adress "original" incearca un OpenPli MaxVAR sau un Nabilo v0.8 MaxVAR. Poti incerca si Darkstar2, tot de la Nabilo, doar ca asta nu este MaxVAR. Pentru descarcare de pe forumul Nabilo, trebuie sa te inregistrezi acolo. Cauta versiuniile in care nu si-a facut nimeni de cap

    Linkurile puse aici, sint pentru a descarca imagini nemodificate.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Salut,

    '' si necesita inchiderea si deschiderea butonului din spate '' ?

    trebuie sa specifici clar ce ai , DM 500s sau DM 500 HD ?

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e DM500HD, linkurile nu sint bune, sa nu incarci imagini din linkurile respective !
    Daca e DM500s le poti folosi fara probleme.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Clona dm 500 black are buton de oprit in spate .
    Ai bagat tot felul de pluginuri si skinuri si nu mai ai memorie. Ori stergi ce nu folosesti , ori bagi alta imagine . Vezi sa dai pe un skin ce il are imaginea ca sa nu stergi din greseala skinul ce il folosesti si dai de belea. Nu uita sa salvezi ce ai de salvat . Bafta.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top