Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme receptor Digi

    Salut,
    Acum 5 minute a disparut imaginea la receptorul Digi dublu..pur si simplu s-a facut negru ecranul televizorului si a disparut led-ul de pe ecranul receptorului. L-am scos din priza ,l-am lasat sa se raceasca, l-am conectat din nou..dat tot asa..mort. Pe ecranul receptorului nu apare nimic, nici un led, nici rosu nici verde, iar pe senzorul de telecomanda de la receptorul2 palpaie rapid led-ul, verde si nu reactioneaza la telecomanda.
    A mai patit cineva asa ceva? Vreo idee, sfat? A decedat?
    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    crisana
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default digi

    -desfaci cutia aparatului si o sa gasesti pe sursa de aliemntare 1buc sau 2 buc condensatori de 1000 micro si respectiv 2200 micro umflati, ii schimbi daca ai posibilitatea si trebuie sa mearga; asta daca nu mai e si altceva
    debian,vu uno, T90,2xdigi, tivusat,freesat.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by krypo73 View Post
    -desfaci cutia aparatului si o sa gasesti pe sursa de aliemntare 1buc sau 2 buc condensatori de 1000 micro si respectiv 2200 micro umflati, ii schimbi daca ai posibilitatea si trebuie sa mearga; asta daca nu mai e si altceva
    Ok, mersi mult pentru raspuns, am sa incerc.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by krypo73 View Post
    -desfaci cutia aparatului si o sa gasesti pe sursa de aliemntare 1buc sau 2 buc condensatori de 1000 micro si respectiv 2200 micro umflati, ii schimbi daca ai posibilitatea si trebuie sa mearga; asta daca nu mai e si altceva
    salutare , o idee pentru conducerea RDS : cand livreaza noului abonat la DIGI satelit sau cablu , noul receptor , sa dea si o mana de condensatori .... pentru orice eventualitate ...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mircam View Post
    salutare , o idee pentru conducerea RDS : cand livreaza noului abonat la DIGI satelit sau cablu , noul receptor , sa dea si o mana de condensatori .... pentru orice eventualitate ...
    Pentru cine se pricepe sunt de folos,dar pentru cei care nu se pricep ce vor face cu ei?

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Austria-Negresti Oas
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default Condensatori

    Aceeasi problema o aveau si Humax seria 5. Am schimbat conesatorii la doua Humax5400 si la un 5300 plus ca la aceste modele erau mai multi de schimbat.

    Respect.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top