Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: ploua in Buc

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default ploua in Buc

    In Buc ploua de rupe ... asa ca daca a-ti ramas fara semnal ... pe dth-uri sa nu va mire .... atenuarea semnalului datorata ploii acum - masurata cu aparatul este de 7 dB - a fost de maxim 10 dB.
    Vizionare placuta.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gammapolis
    Posts
    588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi era la pamant, Focus a cazut doar cu 10%.

    [DIGI-S/C Extra Complet] [0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S] [0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C][15W-68.5E]

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe platforma Digi au fost probleme dar pe Focus a mers.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine n-a mers nimic nici macar Hotbird. Cu 1.50.
    SHALOM

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FocusSat + Digi Down down ( 13.54 )
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am cablu si merge

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde ploua frate acum ca la mine sint doar nori,ieri nu au fost probleme in nord pe ploaie ,cel putin in zona mea/
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luciand1956 View Post
    Pe platforma Digi au fost probleme dar pe Focus a mers.
    Mi se pare logic, avand in vedere ca Focus este ridicat la satelit din Luxemburg, nu din Bucuresti ca Digi...

    Sau nu stiu eu bine ?
    Last edited by blue-line; 13th June 2011 at 23:34.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by blue-line View Post
    Mi se pare logic, avand in vedere ca Focus este ridicat la satelit din Luxemburg, nu din Bucuresti ca Digi...

    Sau nu stiu eu bine ?
    nu are legatura....

    Focus e pe spotul k2 de la Thor 6 care are acoperire mai mare in Romania si digi e pe spotul 3 de la Intelsat 10-02 care are acoperire mai slaba pe Romania!

    Focussat Spot :



    Digi tv spot

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top