Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default satare PIN card Focus in scam3.58

    Va rog frumos sa-mi spuna cineva daca stie cum se poate seta PIN pentru cardul local de Focus in SCAM 3.58 astfel incat sa deschida si canalele de adulti. Am fisierul de config pentru SCAM dar nu stiu care e setarea.
    Canalele au setate PIN 1234.

    multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Dm500/Gemini dupa instalare Scam:
    Menu/ Setup / Softcam Menu / SmartcardConax / PIN menu / View Signature PIN Status /
    PIN set: No
    Astfel nu va mai cere PIN.
    Eventual poti seta PIN dorit din acel meniu pentru a nu avea acces direct la canalele de adulti.
    Succes!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Pe Dm500/Gemini dupa instalare Scam:
    Menu/ Setup / Softcam Menu / SmartcardConax / PIN menu / View Signature PIN Status /
    PIN set: No
    Astfel nu va mai cere PIN.
    Eventual poti seta PIN dorit din acel meniu pentru a nu avea acces direct la canalele de adulti.
    Succes!

    Eu am un VU DUO/VTI si meniu asta nu il am, sau cel putin nu il gasesc.
    Poate cineva cu VU DUO ar putea sa ma lumineze.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe enigma 2 , instalezi pluginul socketmmi, pornesti scam, apoi intri in Menu/ setup / softcam. Aici faci pasii pe care ti-am indicat la imagine e1.
    Succes !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by barghy View Post
    Pe enigma 2 , instalezi pluginul socketmmi, pornesti scam, apoi intri in Menu/ setup / softcam. Aici faci pasii pe care ti-am indicat la imagine e1.
    Succes !
    ok, o sa incerc.
    Multumesc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge perfect cum a fost explicat

    Dar eu de ex. am dat liber cum se poate spune - cu un AlphaCrypt Modul


    PS: tot cu acest Modul am dat si liber la Dorcel de pe Redlight Elite card

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca urmezi pasii astia, merge sigur:
    Menu/ Setup / Softcam Menu / SmartcardConax / PIN menu / View Signature PIN Status /
    PIN set: No
    Testat pe VU+ duo, VTI 2.7, Scam 3.59.
    Succes !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc si combinatia de mai sus, cand o sa am putin timp.
    Eu am incercat pe combinatia VTI2.5 si SCAM 3.58 si nu am reusit deloc.Am reusit doar sa schimb PINul insa nu am reusit sa-l dezactivez sau. Cu PINul setat 1234 nu imi deschide programul nici atunci cand zapez pe el.Imi tot apare sa introduc PINul (ceva de genul maturity level PIN si CA PIN), apoi insert new PIN, etc si nimic.

    Sper ca nu-mi scape mie ceva
    Va multumesc inca odata pentru ajutor.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca mai ai receptorul original poti sa scoti acest pin cu ajutorul lui.e posibil sa mearga si pe un alt receptor de focus chiar daca nu e imperecheat cu cardul
    boy2good

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @boy2good :ne spui cum se poate face aceasta scoatere de PIN pe receiverul orginal
    ...ma refer la card , daca e pus in alt receptor, sa deschida aceste canale, daca exista subscriptie la pachetul de adulti.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai ca am rezolvat:
    MENU / SISTEM AC / CAS SLOT1: CONAX CA / MATURITY RATING / X EROTIC
    => PIN : 1234 / EXIT

    ...thx de idee, nu stiam ca se poate scoate acest PIN sa nu fie cerut de card...

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze.abia acum am vazut intrebarea.mai da si tu un tel cand ai timp
    boy2good

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai dreptate man, da si tu un nr in PM...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top