Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor subtitrare tv1000 cu progdvb

    Salutare!
    Am versiunea 4.26.4 a programului progdvb si nu reusesc nici cum sa vad subtitrarea pt tv1000. Mentionez ca am setat in optiuni VMR (asa cum am vazut pe forum) insa nu merge nici asa. Inca ceva: butonul subtitle din meniu
    e inactiv la fel ca si butonul de teletext (nu am reusit nici cum sa le activez cu toate ca am luat de net modulul de teletext pt progdvb).
    Va rog dati-mi niste sfaturi caci nu stiu ce sa mai fac?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TXT nu are cum sa fie activ pt ca nu exista TXT pe TV 1000 Bal..
    Pe TV 1000 la Edit/Channel Property ai selectat la Subtitles: Romanian(pid 6425) ?
    Daca tot nu reusesti incearca ultima versiune de ProgDVB de la www.progdvb.com
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    VALCEA
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am avut probleme,
    trebuie sa faci cum a spus yanq si in plus
    iata cum am facut eu
    am mers pe Settings, Audio and Video, DirectShow si am setat
    ProgDvb Video Render in loc de Video Render
    Succes!
    digi, amiko HD8260+, evo enfinity, dm500s, dm 7000, antena 1.2Al, antena 0,9 al, lnb gold quatro 0.2, H-H strong DM2100, MREV. 2.25, SS2,

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tase1963
    si eu am avut probleme,
    trebuie sa faci cum a spus yanq si in plus
    iata cum am facut eu
    am mers pe Settings, Audio and Video, DirectShow si am setat
    ProgDvb Video Render in loc de Video Render
    Succes!

    Sau VMR..
    Asa este...daca e selectat VideoRender nu ai OSD deci nici subtitrare...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vin si eu cu o mica intrebare:
    De ce face tot timpul cat vad tv 1000 cu subtitrare (cu progdvb) la intervale de cateva secunde un click sonor ca si cand nu ar fi un pid corect? Subtitrarea merge fara probleme, dar este inervant acel sunet si nu stiu cum sa scap de el. Daca scot subtitrarea nu mai sunt probleme.
    benix

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by benix
    Vin si eu cu o mica intrebare:
    De ce face tot timpul cat vad tv 1000 cu subtitrare (cu progdvb) la intervale de cateva secunde un click sonor ca si cand nu ar fi un pid corect? Subtitrarea merge fara probleme, dar este inervant acel sunet si nu stiu cum sa scap de el. Daca scot subtitrarea nu mai sunt probleme.
    Intri in Control Panel/Dispozitive de sunet si audio/Sunete/si la Schema sunete selectezi No Sounds...si salvezi. (si ai scapat de avertizarile sonore din Windows )
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mo eu am facut tot ce atzi zis voi aici cu toate ca facusem dinainte .. am cel mai nou progDVB am selectat romanian pid .. am pus progDVB video render .. am incercat sa pun si VMR da nimic nici un fel de subtitrare nu am . poate sa ma ajute cineva ? mersi


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Maidanezu
    mo eu am facut tot ce atzi zis voi aici cu toate ca facusem dinainte .. am cel mai nou progDVB am selectat romanian pid .. am pus progDVB video render .. am incercat sa pun si VMR da nimic nici un fel de subtitrare nu am . poate sa ma ajute cineva ? mersi
    butonul de subtitrare l-ai apasat?
    Sau intra la Settings/OSD Settings/Subtitles(vezi sa fie bifat...dai dublu click sau Property)/ si vezi ca in coltul din stanga-jos sa fie bifat Enabled
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Olanda
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gata mersi frumos .. nu era bifat acolo


    FORZZA STEAUA"
    _________________
    Intel Celeron 3,06,ddr512,Sab DVB3800 FTA, 1m offset,SS2
    Olanda

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Incarcare subtitrare in Progdvb?
    By adrian1v2000 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 30th May 2006, 06:10
  2. Subtitrare la TV1000 cu Multidec?
    By FtheSystem in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 28th November 2005, 09:50
  3. Subtitrare TV1000 in MyTheatre?
    By nick61 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 27th November 2005, 20:46
  4. subtitrare pe progDVB
    By vexxato in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 24th January 2005, 23:42
  5. subtitrare tv1000 east!
    By gabipopa in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 28th October 2004, 19:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top