Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: No host?

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default No host?

    Astazi am intrat pe no-ip.com si am dat la la Hosts->Manage Hosts, dar am observat ca nu imi mai apare host-ul . Apare "-- No Hosts --". Apoi am dat sa creez un host nou cu acelasi nume, dar zice ca exista. La inceputul lunii am facut update. Liniile merg perfect, dar nu imi vad hostul pe no-ip. Sa fie o defectiune de la site?

  2. #2
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    135
    Posts Thanks / Likes

    Default ..

    stai sa intre ioon si iti explica el cum ti-am furat hostul din soft... :P

    Intra pe site si vezi daca acolo se vede.daca nu inseamna ca a fugit daca era free.fati la dyndns nu la no-ip.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care o fi explicatia ca liniile merg ok...cat si ce e de facut...vre-o idee?Asta imi zice
    This host already exists. Please choose another hostname or domain.Exista dar nu il vad...?

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am patit si eu ceva de genu numai ca eu nu am obesrvat si nici nu am intrat la no-ip in acel timp ...si intr-o zi m-am uitat pe server erau toti clenti rosu numa serverele erau verzi ...atunci am intrat la no-ip si ca si tine am observat ca nu mai era hostu ...dar eu am putut imediat sa fac unu cu acelasi nume ca cel vechi ...ce iti recomand eu e sa lasi totul asa pana nu mai vezi clientii online iar apoi sa creezi din nou un host cu acelasi nume !

    Bafta !

  5. #5
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mare prost esti ma alcatel,eu inca repet ca prostu......DOVADA...ma berbecule

    pana una alta esti un acarici......ti as zice mai multe dar esti prea prost sa mi pun mintea la maxim cu tine

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar daca ai un IP static, si preferi sa dai un host in linii si nu IP-ul extren, trebuie sa updatezi host-ul la anumite perioade de timp, (2 luni la no-ip) pentru ca altfel se considera ca nu folosesti host-ul si ti-l dezactiveaza automat.

    Bineinteles ca, inainte de dezactivare vei primi un mail, prin care vei fi informat de acest lucru si ai cateva zile la dispozitie sa iei masuri, adica sa updatezi host-ul chiar daca-l faci cu acelasi IP (daca ai IP fix). Daca nu ai IP fix, esti nevoit sa-l updatezi, ori de cate ori, ti se schimba IP-ul extern. Pentru a updata IP-ul pe host, recomand folosirea meniurilor DDNS din routere (daca acestea exista !), sau folosirea unui plugin de gen INADYN.

    Bafta la teste !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top