Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default instalare toroidala cu multiswitchuri+catv

    se da urmatoare configuratie !


    Toroidala t55
    6 lnb quatro
    3 multiswitchuri 9/8
    8 receptoare satelit cu 8 comutatoare diseqC

    ca in linkul urmator :
    http://www.satlex.ro/ro/8participant...6s_3xms98.html


    intrebarea mea este ... daca prin aceasta configuratie pot baga semnal de cablu !Multiswitchurile au IN de CATV, dar semnalul meu de cablu o sa treaca de comutatoarele diseqC?

    Nu am testat si trebuie sa dau un raspuns la client!

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unele comutatoarele diseqC functioneaza in gama de frecventa 950-2300Mhz deci taie semnalul CATV.



  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Unele comutatoarele diseqC functioneaza in gama de frecventa 950-2300Mhz deci taie semnalul CATV.
    merci mult ...asa ma gandeam si eu !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    bucale-vest
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    diseq centauri cu intrare terestra te pot ajuta
    EMP - Centauri DiSEqC Multimode Switch 8in+1TER/ 1out



  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intrebarea este daca te tine buzunarul ? ce te faci in cazul in care trazneste in antena si traznetul o ia la vale pe reteaua catv ?

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    intrebarea este daca te tine buzunarul ? ce te faci in cazul in care trazneste in antena si traznetul o ia la vale pe reteaua catv ?
    Nu e pentru mine... ci pentru un client!

    Pana la urma sa multumit cu 4 lnb-ri +toroidala + multiswitch!

    in momentul cand o astfel de instalatie este afectata de traznet nu ar trebui sa se datoreze instalatorului .. daca totul e facut ca la carte!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top