Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,150
    Posts Thanks / Likes

    Default Cu ce se mai vede Multivision pe DM 500 ?

    Se mai vad?......Daca da, cu ce emulator si chei ?

    Mersi

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De exemplu cu camd3 si cu cea mai noua cheie AES.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu sunt curios sa aflu ceva nou pe aceasta tema.




  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult! Dar as mai avea o intrebare--Cum introduc chieia in DM




  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva vreun emulator cu care nu merge ?
    In sfirsit are toata lumea ocazia sa invete cum se schimba o cheie in Dreambox

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Didi
    Te conectezi la dm cu un client ftp si intri in /var/keys.Si de exemplu, la camd3, editezi camd3.keys, pui acolo cheia AES cea mai noua.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @sorin

    si la NEWCAMD ce editezi ?....... newcamd.keys si pui la fel cheia AES ?

    ca nu toti au CAMD

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorinvasiliu
    @Didi
    Te conectezi la dm cu un client ftp si intri in /var/keys.Si de exemplu, la camd3, editezi camd3.keys, pui acolo cheia AES cea mai noua.
    Multumesc mult Ma bucur ca mai sunt pe pamint si oameni de treaba. Te rog spune-mi cu ce progr. anume care sa mearga cu win98 , pina acum am instalat keys doar cu blue panel.
    Multumesc .

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo
    si la NEWCAMD ce editezi ?....... newcamd.keys si pui la fel cheia AES ?
    @romeo et Co
    De ce nu cititi fratilor HowTo-urile de la sectiunea Dreambox ? La fiecare schimbare de cheie umpleti sectiunea Dreambox cu astfel de intrebari ... Chiar trebuie sa vi se dea totul mura-n gura ? Ati citit deja ce scrie aici ?!

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    bruxelles
    Posts
    96
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cite am inteles cheia se schimba in fiecare zi in ultimul timp, deci de fiecare data trebuie sa faci gimnastica asta cu dm-ul sau exista si o solutie de vreo luna citisem undeva ca noua cheie se face dintrun algoritm din vechea cheie. Lucreaza cineva la aspectul asta am chiar un program luat de pe Net care il pot oferii prin pm pentru algoritmul de care vorbeam la cine este interesat sa testeze.
    Sa auzim vesti bune

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ce se mai vede cu SS2?
    By emyklaudiu in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 27th August 2006, 21:06
  2. Ce se vede Cr*pto?
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 18th July 2006, 02:44
  3. Ce se mai vede si cu ce?
    By dancioch in forum RDI - Satelit
    Replies: 19
    Last Post: 11th July 2006, 23:21
  4. cu ce key se vede ESP?
    By florex in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 14th September 2005, 12:22
  5. Se mai vede sky it?
    By the the in forum RDI - Satelit
    Replies: 14
    Last Post: 1st June 2005, 11:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top