Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 78
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default TV cu tuner de satelit.. merita?

    Salutare! ma tenteaza sa achizitionez un 3d, led si vad ca are si tuner de satelit..oare ma ajuta la ceva?

    http://www.plasme-lcd.ro/televizor-s...-ue40d6500-329

    DVB-T, DVB-C, S2 (MPEG4/HD)
    Interfaţă comună Tip: 1 + slot CI
    Astra 19.2 canal de sortare (LCN)

    din ce am inteles tv ul vine cu CI+ si card de satelit, probabil HD+..

    intrebarea este daca are cineva ceva similar si daca se poate pune diablo wifi sau alt cam , ce permite conectarea la un server cccam sau newcamd sa poate decoda si alte posturi..

    Merci.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    437
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa parerea mea calitatea receptorului incorporat din televizoarele Samsung e cu mult peste cea a receptoarelor stand-alone. Eu am un Samsung LE40B679 cu Diablo Wifi Cam si sunt foarte multumit de aceasta combinatie.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    671
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Subscriu Lorand, ai dreptate, cel putin la canalele sd se vede diferenta! Mark ti-am dat un pm cu cateva detalii! bYE
    1x DM 800 HD 1x Dm 8000,Parabola 1,4 Al, Local Card: Hello HD,DiGi Hu,Upc Hu,Sky IT,Sky DE / All Full!

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare!

    tv am luat, ue37D5700, am luat si diablo wifi, dar nu reusesc sa l leg la AP ul meu Linksys..wrt54gl

    stie cineva vreo pb de incopatiilitate?

    am incercat uw 208, 218, la fel face..

    merci.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu de satelit, dar pe cablu e o diferenta majora intre imaginea de pe tuner-ul intern mpeg4 si receptorul extern HD pe care l-am luat pentru PVR. In favoarea plasmei, evident. Si nu numai pe SD, si pe HD.

    v

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut!
    Am si eu un LED TV cu DVB-S2(MPEG4), modelul e Samsung UE55C6900 si as dori sa stiu daca se poate si ce se poate vedea cu diablo wifi sau alt cam. Recunosc, nu prea ma pricep...

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o intrebare la detinatorii de astfel de lcd-uri/led-uri cu tuner dvb-c/t + dvb-s/s2
    Avand in vedere ca aceste modele detin practic 2 tunere individuale/separate , spuneti-mi si mie daca se poate realiza/folosi functa PIP intre 1 prg. tv dvb-c/t si 1 prg. tv dvb-s/s2 ?
    Bine inteles avand instalatiile necesare receptionari/memorari/vizualizari prg. tv din dvb-c/t si dvb-s/s2 instalate/functionabile
    In plus as dori sa stiu daca pe partea de dvb-s/s2 se poate folosi/da comanda la o montura h-h sau daca dispune de functia GO TO , ca la receptoare ( aici daca nu ma insel se foloseste functia USAL )

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PIP merge doar de pe o sursa externa, ex: PIP intre un media player si un program receptionat prin tunerul dvb c sau dvb s2.
    se poate comanda antena din tunerul televizorului

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai modelele cu posibilitatea de receptie si a dvb-s/s2 nu dispun de 2 tunere/2 intrari rf ?
    - 1 tuner/intrare rf pt. dvb-c/t si
    - 1 tuner/intrare rf pt. dvb-s/s2
    Are doar 1 tuner/intrare rf pt. dvb-c/t/s/s2 ?

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default Lg 42lw650s

    Am un LG 42LW650S cu tuner satelit.
    Se poate face ceva cu el, eventual un client de CCAM ?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru televizoarele Samsung din seria C exista o metoda de a urmari servere de CCCam, dar nu e pentru oricine..in rest cu diablo wifi merge sigur!

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salutare!

    am luat tv samsung ue37D5700, toate bune , am facut test cu diablo wifi , a mers.

    am facut update de soft la tv, si acum nu mai vede cam ul..

    any idee?

    deocamdata nu gasesc soft mai vechi sa fac dowgrade, dar mai caut..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa l fac sa mearga.. se pare ca buba nu era softul, nu am impins bine in cam..

    am pus un cam de tivusat si a luat o, dupa care a mers si diablo wifi fara pb
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva cum modific frecventele la un samsung sa scaneze 13est?

    la sky ita s a schimbat sr si nu gaseste nimic la vechiul sr..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit si cu SR ul, trebuie adaugat un nou TP cu noile date..

    precizez ca pe partea de cablu nu merge cu k--- actualizate automat

    cu ajutorul unui coleg am puns un k**.bin mai vechi si a mers fara pb.

    pe partea de satelit merge f bine cu cccam, newcamd, dar mai bine parca cu cccam.

    suport o sg linie cccam, si 20 newcamd

    de ex pe Sky Ita in hop2 merge f bine, fara freeze uri.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top