Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar2 vs. Tehnotrend Buget TT S1102

    Salut la toti.
    Mai demult am dat comanda la o cartela din Germania TT Buget S1102.
    Eri a ajuns la mine si am testat-o.
    Vreau sa spun ca in comparatie cu SS2 rev2.3 sensibilitatea la semnal este mai inalta (Ex: Canalele pe care cu SS2 aveam 80% acum este 93-96%).
    Din pacate calitatea semnalului nu a crescut pentru Inet de pe 12015 V cum era 45-50% asa si este insa aceasta este valoarea Level dar Quality=60-75% (Astazi in Moldova e foarte nouros si picura).
    Skynet aparte nu am putut sa pornest cu acesta cartela, am reusit numai sub ProgDVB si Skynet.module (ver.0.90) si tare m-am bucurat ca nu apar erori chiar si la scaderea semnalului pina la Level=36% Quality=60%, pe cind cu SS2 la semnal de 43% nu mai puteam pescui.
    Inca un avantaj este ca cartela nu se incalzeste ca SS2.
    Lucreaza mai bine cu Diseq (la SS2 citeodata la schimbarea canalului semnalul era 0% apoi aparea, acuma nu se observa acest lucru).

    In timpul apropiat o sa mai scriu despre deosebirile observate a acestor cartele.

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da si tu mai multe detalii despre chipset, eu stiu despre pret si altele. Vezi in documentatie ce are in plus fata de versiunile 2.6
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iata cum arata





    Тюнер Philips SU1278/S
    DVB-frontend STV0299B
    (L-band) 950 - 2150 МГц
    SymbolRate 1-45 Мсимв/с
    Питание LNB (13/18 В. 22КГц)
    DiSEqC 1.x (2.0 optional)

    Нефильтрованный поток данных до 90 Мбит/с
    Макс. поток MPEG-2 PES до 72 Мбит/с
    Макс. поток Unicast трафика (TCP/IP) до 72 Мбит/с
    Макс. поток Multicast трафика (IP-Multicast) до 72 Мбит/с
    Макс. число PID фильтров 255

    PCI-мост Philips SAA7146AH

    120 mm x 100 mm x 18 mm

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Skynet aparte nu am putut sa pornest cu acesta cartela
    Am reusit totusi sa pornesc.
    Pentru acesta am copiat streamreader/nova de pe http://www.bi.front.ru/streamreader_nova.zip si o sa mai trebuiasca ttlcdacc.dll il gasiti in ProgDVB/Modules si o sa se porneasca SkyNET.
    Numai ca Procesorul se incarca putin acuma este la 30% cu SS2 era 0-3% (P4 1,5GHz), posibil ca este din cauza ca dupa cit am inteles in skynet.ini nu importa cite pid ai pus el copie de pe toate, poate si din cauza aceasta si se incarca, dar cine stie...
    Un rus spunea ca copie cu SkyNet si sede pe Inet in acelasi timp si acesta cartela ii copie chiar si de pidul pe care el este in Internet.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default Twin LNB

    Duminica am cumparat un Twin LNB (cu 2 iesiri independente).
    Asta e


    Am instalat-o la 5E (Sirius). Schema de unire e cam urmatoarea:
    Cartela TT S1102 Buget - prin DiseqC 4W+5E+13E
    Cartela SS2 - 5E.

    Am facut si niste testuri cu sensibilitatea cartelelor, de pe unul si acelasi satelit 5E cu 2 cartele ma uitam acelasi canal si de pe desenul de mai jos se poate vedea diferenta nivelului de semnal. De mentionat, ca TT S1102 este prin Diseqc ce are si el o atenuare a semnalului.

    Da poate cineva nu stie: SS2 indica Level si Quality acelasi procentaj spre diferenta de TT S1102.

    Si pe alt canal


    Din ambele imagini se poate de tras concluzia ca TT S1102 Buget este mai sensibila ca 15% ca SS2.

    Sunt bucuros de aceasta cartela
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    * Cât costă ?
    * De unde ai cumpărat această placă şi cum (prin curierat rapid...) ?
    * Stie AUTO SR?
    Ar fi bine dacă am şti răspunsul la aceste întrebări
    benix

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default De unde???

    Quote Originally Posted by benix
    * Cât costă ?
    * De unde ai cumpărat această placă şi cum (prin curierat rapid...) ?
    * Stie AUTO SR?
    Ar fi bine dacă am şti răspunsul la aceste întrebări
    - Costa 60 Euro.
    - http://www.dvbshop.net eu am o cunostinta acolo si el a cumparat-o si mi-a adus-o in Moldova. Shipingul este de 7Euro prin Germania si inca 5 se plateste la posta. pe linga acesta am cumparat si un SatFindeer de 10Euro, In total am platit 82Euro. Acuma ma uit pe saitul lor si nu este asa cartela la dispozitie dar cred ca o sa apara sau poate nu. Pur si simplu a aparut alta cartela Technotrend DVB-S Budget S1500 http://www.dvbshop.net/product_info....roducts_id=307 costa 79Euro dar are posibilitate de CI care costa inca 30Euro http://www.dvbshop.net/product_info....roducts_id=302. Tunerul la S1500 daca nu ma gresesc este acelasi ca si la S1102, deci sensibilitatea o sa fie aceeasi (Mult mai buna ca la SS2).
    - Din pacate despre Auto SR nu stiu, nu mi-am dat interesul.
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce vad eu acolo este S 1400 si costa 49 euro
    Vorbim despre acelas lucru?
    benix

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S1500 nu este acum in stok, o sa apara peste citeva timp (eu tot am asteptat 1 luna pina ce a aparut S1102 si apoi am dat comanda de ea).

    Quote Originally Posted by benix
    Din ce vad eu acolo este S 1400 si costa 49 euro
    Vorbim despre acelas lucru?
    Da, ai dreptate acum poti comanda numai S1400 dar daca te uiti atent vei vedea ca are alt tuner si eu nu stiu nimic despre sensibilitatea lui (din lisa cartelei nu pot testa). De fapt ea costa 49.90Euro .
    Unica ce pot sa zic baietii nu prea o recomanda.



    [/img]
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce mai....pana una alta tot a batrana e mai buna
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Putin ne-am abatut de la tema

    3 zile am testat S1102 cu DiseqC si vreau sa va spun ca lucreaza ideal.
    Astazi am mutat cablul ce vine de la DiseqC la SS2 si s-a inceput.. La schimbarea canalelor semnalul 0% trebuia sa apas inca o data, e bine ca am prietenit telecomanda de la TV Tuner AverMedia Studio 2003 cu ProgDVB, altfel trebuie sa te scoli din pat...
    Cred ca intr-o zi o sa desfac eu DiseqCul ca sa-l fortez sa lucreze cu SS2. Pe aceasta tema am citit mult dar minile nu mai ajung pina la asta, dar trebuie.
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut !
    Sensibilitatea tunerului se verifica pt canale aflate la limita receptiei ( imaginea incepe sa se rupa ) pt unul din tunere , atunci verifici ce poate celalalt tuner. Ca sa te convingi incearca mai multe drivere pt SS2 si in conditii de receptie identice vei avea indicatii diferite pt intensitate semnal functie de ce ,, vrea " driverul sa spuna .

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    My Home
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167
    salut !
    Sensibilitatea tunerului se verifica pt canale aflate la limita receptiei ( imaginea incepe sa se rupa ) pt unul din tunere , atunci verifici ce poate celalalt tuner. Ca sa te convingi incearca mai multe drivere pt SS2 si in conditii de receptie identice vei avea indicatii diferite pt intensitate semnal functie de ce ,, vrea " driverul sa spuna .
    Cind o s am ceva timp o sa incerc si in functie de drivere.

    Pina ce am mai gasit citeva canale la care cu SS2 semnalul e 0% dar cu SS3 e 15-17% si arata.
    SS3(TT Buget S1102)=1.2m (4W+5E+13E)

  14. #14
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E bine ca apar lucruri noi in domeniu,insa eu am sa astept aparitia placii care o sa combine vechiul cu noul, MPEG2 cu MPEG4/AVC,etc...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  15. #15
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,498
    Posts Thanks / Likes
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SkyStar2
    By pragam18 in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 2nd July 2006, 16:28
  2. Skystar2 PCI or USB
    By shooting_star in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 28th April 2006, 06:10
  3. dvb skystar2
    By pioneer lhr in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 7th September 2005, 11:45
  4. Replies: 6
    Last Post: 14th August 2005, 16:38
  5. ss2 -skystar2
    By kenwello75 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 16:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top