Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default Focus card+CAM ?

    Cu ce alt Cam mai merge cartela de Focus ?

  2. #2
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a mai discutat, vezi cu "search"
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Focus SAT recomanda doar receptoarele oficiale KAON.

    Cartela se poate folosi pana la o eventuala viitoare imperechere si pe module Conax 4.00 E.
    FOCUS

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si de unde se poate procura doar cartela
    bucuresti, 0.9 m.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristinel."Mama draga" exact asta am incercat inainte de a posta.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si tema asta cu Focus pe mine nu m-a interesat pina acum.Dar dentistul meu si-a luat pachetul focus (reciever-card) dar mai are un reciever in casa la etajul 2 si cind sta omu acolo ar vre s-a se uite la "Recieverul"vechi luind doar cardul cu el nu toata hardughia de la parter.Deci cine are o solutie pt EXACT treaba asta s-a(si daca este vreo solutie ) s-a vorbeasca .Sfaturi din alea cu "Cauta inaine "stiam si eu s-a dau.Bafta la toti-

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default simplu

    @lau
    e foarte simplu,daca are receptor cu ci ,ii mai trebuie un cam conax 4.00e,si cara cu el doar cardul-nu toata hardughia. Si cred ca e cea mai ieftina solutie. Camurile alphacrypt,reality ,dual sint ceva mai scumpe si le gasesti mai mult pe la magazin; cam conax mai gasesti pe shop si la un pret mai mic. In seara asta am testat card focus pe cam conax si pot sa iti confirm ca merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 11th January 2011, 22:18
  2. Pt. a activa un card Focus pe ce sa las? TVR? Focus?
    By satcodx2002 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 15th December 2006, 21:03
  3. Replies: 5
    Last Post: 4th August 2006, 08:53
  4. NOUL CARD:ATTACK CARD care promite mult
    By rusudanion in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 20th July 2006, 10:39
  5. Smart-card,softcam,cam(ci),card ubc
    By tapta in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 22nd September 2005, 10:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top