Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default Cccam - servere online dar cu 0 carduri!

    Salutare!
    Ma lovesc de urmatoarea problema la CCCam:
    La Cccam info imi apar cateva servere online insa numarul de carduri este 0 (zero).
    La timpii de conectare am valori de ordinul secundelor la aceste servere cu probleme, insa la restul serverelor am timpi mari (de ordinul orelor de conectare).
    Initial am zis ca poate omul si-o rebootat Receiverul, si iarasi se face legatura, insa am verificat din 10 in 10 minute si tot asa imi apar.
    Cred ca este o chestie de ruter, insa nu imi dau seama ce !
    Aveti idee cum rezolv aceasta problema ?

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate e setat ceva in cfg la tine sau la ei de apar cu 0 carduri , verifica si ia legatura si cu ei sa verifice

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cfgul este corectat cu "CCcam Lines Manager" deci nu exista spatii aiurea sau caractere ciudate...
    Cert este ca am observat aceasta problema de cand am inlocuit routerul vechi (un edimax) cu un Topex.
    Este exclusa si varianta ca doar atatea carduri vin de la peersi (adica sa imi blocheze tot). Peersii cu probleme ii cunosc destul de bine si nu ar face astfel de lucruri.

  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intreaba i cum au setat la F tau ptr inceput

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam

    salut.
    ai ceva de genul : MINIMUM DOWNHOPS:1
    in cccam.cfg

    DACA ai pus MINIMUM DOWNHOPS:1 atunci:
    vei opri doar cardurile la care Primesti reshare
    deci daca TU primesti FARA reshare
    atunci cind te uitzi cu cccam.info ............vezi 0 CARDURI

    ..............BAFAT.............sirius

    p.s
    DACA pui #MINIMUM DOWNHOPS:1
    i-ti vor apare cardurile.......dar vei avea un NO......linga
    ..........vei vedea dar NU potzi da mai departe...........

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu folosesc Minimum Downhops. Imi limitez hopurile primite din linia C primita.
    Am marit TCP timeout din router si se pare ca acum merge ceva mai bine. Sta mai mult conectat (Connected time) precum si nr de carduri este OK. Insa asta nu imediat dupa ce restartez serverul.
    Am vorbit si cu peersii problema. Nu au schimbat nimic in ultima perioada.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top