Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Russian Federation
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default My Theatre in retea?

    Salutare la toata lumea.Am si eu o intrebare,stie cineva cum as putea folosi My Theatre sau DVB Dream in retea.Exista un plugin ceva?Stiu ca parca ProgDVB-ul avea ceva de genul asta dar nu-l folosesc.Mentionez ca am My Theatre 2.76 si DVB Dream 0.8.4

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-am incercat cu mt2.76, dar folosesc avbroadcaster cu mt 3.19RC1 si merge f. bine. Pe pc-ul client folosesc bsplayer 100.809
    www.bsplayer.org
    http://www.hippo.ru/~sorgelig/files/avbroadcaster.zip

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Cluj
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu acest dll poti transmite la mai multi clienti deodata?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Russian Federation
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc Cosmin_V am sa incerc pe MT2.76 sa vad ce iese.Daca mai stiti si alte metode va rog spunetimi-le

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @winnetou67
    da, poti transmite catre mai multi, dar cred ca trebuie sa aiba aceeasi clasa de ip-uri.

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: My Theatre in retea?

    Quote Originally Posted by ndor3
    Mentionez ca am My Theatre 2.76 si DVB Dream 0.8.4
    NU folosi DVBDream 0.8.4 !
    Are un bug care face sa iti manance circa 150 de mega de Ram ...

    Se va rezolva in curand

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Russian Federation
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi ********* am observat eu ca versiunea asta se misca cam aiurea dar am crezut ca sistemul meu are ceva.Tocmai ma pregatem sa pun imaginea,acum m-am linistit

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cablu UTP de retea?
    By nick1968 in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 15th July 2006, 02:30
  2. alt dvb 2.0 in retea
    By tase1963 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th February 2006, 16:47
  3. retea
    By cleo in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 18th September 2005, 19:07
  4. ss2 in retea
    By eol63 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 19th April 2004, 22:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top