Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Smile Card SkyDE S02 si DM 7020

    Salut,

    ma chinui de vreo 2 zile sa pun un card SkyDE pe un Dm 7020. Am incercat cu Cccam 2.0.11, 2.1.3 si nu vrea delok sa il citeasca. Cardu a fost introdus cu cip-ul in jos in ambele sloturi de nenumarate ori.
    Prin Webinterface la optiunea Entitelments scrie ceva de genu : No card inserted or unknown card.
    Pe DM rulaeaza ca imagine GP 4.6.
    Cand am incercat cardul intr-o clona DM 500 cu GP 4.7 si Cccam 2.1.3 a fost recunoscut imediat.
    Unde gresesc ?

    Numai Bine !
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul find deja actvat pe alt dm, pot fi erori in cccam.configs sau slot defect ( readere ).
    Am patit si eu asa ceva dupa ce a trecut fulgerul deasupra casei si mi-a ars un card si readerul la un dm 7020...

    In caz ca nu ai rezolvat cauta ma pe mess sa facem cateva teste...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Tony

    parerea mea este ca 2.0.11 este c-am veche

    nu cumva ai setat tu ceva ciudat pe acolo

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Germania
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default so2

    Ce img.ai in flasch,daca e originalul inca atunci schimbal si va merge

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este citita alta cartela in Dream
    Ai incercat cu alt Softcam, de exemplu Scam ?
    Mai poti incerca sa pui un Smargo/Usb, am avut si extern cartela pe 7020 la 8.00 Mhz.
    Mai multe raspunsuri de la tine ne-ar ajuta sa te ajutam.

    Bafta

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am incercat o alta cartela si pe Dm e Gemini 4.6. Miercuri am sa pun imaginea noua si o sa incerc din nou cu CCcam 2.1.3.
    Va tin la curent.
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    am rezolvat problema pana la urma dupa ce am pus imaginea din nou merge cu Cccam 2.1.3. Dar acum am alta problema: din 1 iunie la sky au intrat vreo 8 posturi noi ma refer la HD+ cardul nu a fost in receiverul original la data respectiva deci nu merg.
    Am facut o linie din DM7020 spre Dm800HD de la mine de acasa si cardul nu deschide acele 8 posturi noi HD.
    Cum pot ssa le activez?

    Multumesc
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar pt. clientii cu card NDS, pentru 1 an de zile gratuit.
    Pe S02 nu va merge...deh, vor sa ne scoata din joc cu orice pret.

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by wambertos View Post
    Doar pt. clientii cu card NDS, pentru 1 an de zile gratuit.
    Pe S02 nu va merge...deh, vor sa ne scoata din joc cu orice pret.
    wambertos ...umpic gresit ce zici tu uite aici din kundencenter :

    Sie haben noch kein Sky Abonnement?

    Sky Neukunden erhalten die acht HD+ Sender RTL HD, Sat.1 HD, ProSieben HD, VOX HD, kabel eins HD, RTL 2 HD, Sport1 HD und sixx HD automatisch für 12 Monate freigeschaltet.
    Voraussetzung für den Empfang über Satellit ist ein Sky Abonnement mit mindestens Sky Welt, ein HD-Receiver sowie eine NDS-Smartcard. Informationen zu den empfangsfähigen HD-Receivern finden Sie im kundencenter. Danach ist HD+ für eine jährliche Service-Pauschale von € 50 zubuchbar.

    Deci scrie pt Neukunden ...acum nu stiu daca "altkunden" au si ei ...trebe gasit unu si intrebat ! oricum va fi aceeasi problema la NDS ...o sa se uite maxim 4-5 clienti la card si dupaia vin freezurile !

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am citit pe site-ul lor oficial, undeva pe un forum german am vazut stirea.
    Eu nu dau oricum S02 din mina pt. canlele astea.
    Mai bine cumpar un card separat pt HD+.

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Deutschland
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok, deci nu trebuie sa ma agit degeaba. Mai am o intrebare si nu aruncati cu pietre ca sunt incepator la cea ce priveste cardul Sky.
    Pe Sky Sport Info face cardul update?
    Trebuie sa fac ceva modificari in Cfg ca sa faca update-ul?

    Numai bine
    Una Fede, Un Mito, Un Amore Infinito

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru update, pune ultimul Scam care poti pe dm si lasa pe Skysport Info.
    Au fost cazuri, la mine, cand update la SO2 s-a facut pe fiecare Tp in parte, adica pina nu puneam pe fiecare canal in parte, nu deschidea nici un canal de pe acel TP...
    Asta daca nu iti face update corect.
    Succes !

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by TonyMontana1979 View Post
    Ok, deci nu trebuie sa ma agit degeaba. Mai am o intrebare si nu aruncati cu pietre ca sunt incepator la cea ce priveste cardul Sky.
    Pe Sky Sport Info face cardul update?
    Trebuie sa fac ceva modificari in Cfg ca sa faca update-ul?

    Numai bine
    Ai kundenr. de la ei ? te poti loga pe saitu lor ? daca da e simplu te loghezi si la kundencenter ai optiunea freischaltung ...pui cardu in cccam 2.1.3 cu disable emm : no in cccam.cfg ...pui pe sport info apesi freischaltung si mergi la o cafea (de ccca 20 de minute) dupa ce te vei intoarce vei avea din nou imagine !

    Bafta !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top