Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default Posibila problema PL SS2

    Am si eu o placa ss2 rev 2.6D de aproape 1 luna si din pacate nu imi vede toate canalele ca la receivere ( opentel ods4000v si strg 4121 ), mai ales cele din pachetul maxtv ( am optat pt var maxtv ). Stiti de la ce poate fi ? sa fie oare blocata placa, dar cum imi dau seama ca n-as vrea sa ma apuc sa modific ceva la ea si cum sunt "boboc" mi-e sa nu stric ceva.

    deasemenea se pot vedea si programele tv obisnuite, daca bag cablul tv de la firma de cablu sau e imposibil asa ceva ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man asta nu e TV tuner deci nu nu poti vedea canalele analogice.
    Si nu e nici DVB-C sau T casa vezi canale digitale terestre sau cablu.
    Este DVB-S=Canale digitale satelit, alte frecvente si alta metoda de emisie .
    De blocat nu cred ca se poate bloca decat daca ai cumparato de la un distribuitor de net din vest
    Ea nu se blocheaza singura pe Xp, sau se mai blocheaza , dar nu doar pe anumite canale, si se deblocheaza la restart.

    tu poti prinde canalele de la Max cu receptorul, dar cu placa nu
    Verifica daca e bine asezata antena, si ce cablu folosesti, sa nu cumva sa fie inadit , Max are semnal ff bun pe Ro .
    With love,
    Arcan

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @BillyGates
    Ai verificat in lista transponderelor daca ai acolo frecventa pt maxtv?

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorinvasiliu
    @BillyGates
    Ai verificat in lista transponderelor daca ai acolo frecventa pt maxtv?
    e trecut transponderul de maxtv, chiar l-am pus manual in fisierul 0050.ini in progdvb si tot nu vrea.

    Pe "Transponderul 1: F 12149 MHz , polarizare H, FEC 3/4, SR 27500 Sirius 2 - 5 grd est" cand ajunge cu scanarea gaseste cateva canale video si audio, dar arabesti si nicidecum din pachetul maxtv.

    Pe "Transponderul 2: F 12341 MHz , polarizare H, FEC 3/4, SR 27500 Sirius 2 - 5 grd est." nu are semnal deloc si n-am ce sa scanez.


    Sa fie oare de la echipamente : 0.9 Fe, 2 LNB, spliter pt mai multe receivere etc. Cu alte cuvinte configuratia standard pt receptia maxtv ?Sau sa fie de la spiltter, cablul care vine de la antena l-am bagat intr-un splitter si de la acesta am tras 3 cabluri unul la SS2, si celelalte 2 la receivere ( opentel 4000V si strg 4121 ?

    In alta ordine de idei in cazul in care trebuie sa mai schimb niste piese, va rog sa-mi spuneti si ce ar trebui schimbat si cu ce, deoarece ma uit pe site-urile diferitelor firme, insa nefiind expert nu stiu ce sa iau si nici sa dau o caruta de bani daca nu ar fi nevoie.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si yo am o problema asemanatoare de cand mi-am schimbat lnb-u! De exemplu Satelit Hotbird 13E frecventa 11919 V 27500 unde ar trebui sa-mi scaneze canalele mediaset, imi gaseste cu totul altele. Firul pt. ss2 este scos prin loop de la un receiver. Dak pornesc receiveru' si-i dau aceeasi frecventa imi scaneaza aceste canale (mediaset).
    Dar totusi ss2 imi gaseste canalele mediaset , dak las si in receiver selectata aceasta frecventa!
    Am incercat si numai cu ss2 (deci fara loop), dar aceeasi problema!

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by v_alien44
    Si yo am o problema asemanatoare de cand mi-am schimbat lnb-u! De exemplu Satelit Hotbird 13E frecventa 11919 V 27500 unde ar trebui sa-mi scaneze canalele mediaset, imi gaseste cu totul altele. Firul pt. ss2 este scos prin loop de la un receiver. Dak pornesc receiveru' si-i dau aceeasi frecventa imi scaneaza aceste canale (mediaset).
    Dar totusi ss2 imi gaseste canalele mediaset , dak las si in receiver selectata aceasta frecventa!
    Am incercat si numai cu ss2 (deci fara loop), dar aceeasi problema!
    asa patesc si eu cu canalele mediaset ( rete4, canale5, italia1 ) unde de altfel ma si uit mare parte din timp, cand apar la o scanare, cand dispar la alta. cel putin in dvbviewer mi-au aparut o singura data de cand am facut instalatia acum 4 luni, in octombrie. si de atunci nu am mai vazut pachetul mediaset. in progdvb apar, insa daca fac o noua scanare pe sirius sau alt satelit imi dispar. se pare ca e mai sensibil pachetul de programe.

    din ce modle de receiver ai tras cablul pt SS2 ?

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau sa fie de la spiltter, cablul care vine de la antena l-am bagat intr-un splitter si de la acesta am tras 3 cabluri unul la SS2, si celelalte 2 la receivere ( opentel 4000V si strg 4121 ?
    si functioneaza toate concomitent?
    noroc,nirolf

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    D-ala antic Z-box DSR1000!
    Mentionez a mers foarte bine pana mi-am schimbat lnb-u!
    Sa fie din cauza lnb-ului STRONG SRT L915 - 0,3 db?
    Inainte am avut Philips 0,6 db, dar s-a ars!

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    Sau sa fie de la spiltter, cablul care vine de la antena l-am bagat intr-un splitter si de la acesta am tras 3 cabluri unul la SS2, si celelalte 2 la receivere ( opentel 4000V si strg 4121 ?
    si functioneaza toate concomitent?
    noroc,nirolf
    nu intotdeauna merg concomitent, dar mai sunt si cazuri cand eu ma uit la pc la un film pe un canal, maica-mea pe un receiver la un alt film/serial etc, iar taica-meu la un meci pe cel de-al doilea receiver. deci toate in acelasi timp si din pacate eu ies cel mai sifonat pt ca daca se pierde semnalu uneori se blocheaza si progdvb si trebuie sa resetez pc-ul, ca sa nu spun ca de multe ori nu mai vede nici un canal, trebuind sa inchid si receiverele si de-abia apoi merge iar progdvb sau dvbviewer. le-am incercat pe amandoua in caz ca poate era de la soft, dar se pare ca nu asta era problema...

    de ce aceea ce ma sfatuiesti sa fac ca sa nu mai patesc acest lucru si sa pot folosi cand am nevoie toate cele 3 receivere, fara a mai pierde semnalul ?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu folosi splitter pe cablul de la LNBuri
    vezi daca ai loop in spate la receivare si leagale in serie ,ultima fiind ss2 altfel poti deteriora receivarele
    sau cumpara LNB dual sau quatro
    pt fiecare receivar in parte foloseste o iesire

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Pitesti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ady1969
    nu folosi splitter pe cablul de la LNBuri
    vezi daca ai loop in spate la receivare si leagale in serie ,ultima fiind ss2 altfel poti deteriora receivarele
    sau cumpara LNB dual sau quatro
    pt fiecare receivar in parte foloseste o iesire
    ok ms de ajutor. o sa fac ce mi-ai zis, sa le pun in serie, dar cel mai probabail o sa cumpar un lnb din acela quatro ca mi-e ca si in serie sa nu apara probleme.

    poti sa-mi recomanzi vrein model anume de LNB, mai bun sau precis, nu stiu exact cum sa ma exprim deoarece nu ma pricep la componentele de satelit ?

    si oare de ce aceea sa nu-mi intre pachetul de programe maxtv cand scanez in progdvb sau poate fi si de la altceva ?
    nu de alta, dar daca tot ma apuc de investitii macar sa le fac pe toate odata

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    v_allien44
    Scanarea canalelor s-au vizionarea programelor cu ss2 legata de la un reciver, se poate face numai daca programele care vrei sa le scanezi s-au sa le vizionezi au aceiasi polaritate cu resiverul.Daca totusi vrei sa faci acest lucru poti dar cu resiverul oprit.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by v_alien44
    Si yo am o problema asemanatoare de cand mi-am schimbat lnb-u! De exemplu Satelit Hotbird 13E frecventa 11919 V 27500 unde ar trebui sa-mi scaneze canalele mediaset, imi gaseste cu totul altele. Firul pt. ss2 este scos prin loop de la un receiver. Dak pornesc receiveru' si-i dau aceeasi frecventa imi scaneaza aceste canale (mediaset).
    Dar totusi ss2 imi gaseste canalele mediaset , dak las si in receiver selectata aceasta frecventa!
    Am incercat si numai cu ss2 (deci fara loop), dar aceeasi problema!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Exclusivitate ! Posibila grila Digi TV Croatia
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 8th November 2006, 21:50
  2. Receptia SKY UK este posibila pe continent?
    By SatWien in forum RDI - Satelit
    Replies: 19
    Last Post: 6th April 2006, 09:27
  3. Posibila grila a lui Digi TV HU ! (ONLY HERE !)
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 29th December 2005, 06:40
  4. Televiziunea 3D - posibila din 2020
    By ady18 in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 22nd August 2005, 18:29
  5. Posibila surpriza FOCUSSAT (sau nu :( )
    By stailus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 18th January 2005, 23:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top