Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default Cartela SKY DE SO2 -freezuri

    Cartela Sky de so2 imi merge ( vorba vine) cu cccam 2.21 pe un vu+ duo, cu BH 1.60.
    Eu nu prea ma uit la prgramele de pe Sky , dar mai pun din cand in cand un film sa inregistreze si am observat ca si la redare am freezuri. Am stat intr-o seara si am butonat numai sa testez. Pe SKY cinema HD de ex, la ora 20-21 aveam freezuri destul de dese.
    Bun, mushtruluit fiind si de doamna casei "toata ziua bibilesti si la o adica... degeaba" m-am apucat in prima faza sa mai tai din "prietenii" parteneri. Rezultatul n-a fost multzumitor.
    Sasnt foarte recunosccator celor care mai au ceva idei la problema asta.
    merci

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Simplu ca buna ziua, se ia cardu se pune intr-un cititor de doamne ajuta (gen smartreader 5 crystal) se overclockeaza la 10 mhz (ar merge chiar si la 12mhz da nu e asa sigur) se pune in oscam si ai rezolvat problema.

  3. #3
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta cu taiatu de parteneri....ce sa zic...tu crezi ca toti sant gramada pe cardu tau si in acelasi timp....ar ttrebui sa le ceri scuze ca dintr o prostie le ai taiat macaroana

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    asta cu taiatu de parteneri....ce sa zic...tu crezi ca toti sant gramada pe cardu tau si in acelasi timp....ar ttrebui sa le ceri scuze ca dintr o prostie le ai taiat macaroana
    scuzele mi le-am cerut deja...stai pe pace


    @ovidiumarius

    pt mom. este cu 8 MH taktata, am incercat si cu 9.6 dar n-am vazut nici o dif..
    iara cu oscamul..., dupa cate am citit eu, ECM este si mai prost, si asa este f. prost la SKY de..
    si in al doile rand pierd un hop, daca nu folosesc 2.13 si cu 256 in coada

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    scuzele mi le-am cerut deja...stai pe pace


    @ovidiumarius

    pt mom. este cu 8 MH taktata, am incercat si cu 9.6 dar n-am vazut nici o dif..
    iara cu oscamul..., dupa cate am citit eu, ECM este si mai prost, si asa este f. prost la SKY de..
    si in al doile rand pierd un hop, daca nu folosesc 2.13 si cu 256 in coada
    EU ti-am dat solutia, mai departe te descurci.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Solutia ar fi ce a scris ovidiumarius. Nu stiu de ce, sau cine te pune sa folosesti cccam 2.2.1. Impresia mea este ca se misca mult mai greoi acest cccam decat cele vechi.
    Folosesc oscam/cccam cu 256 in coada, si am pe VU+ ecm de 0.5 sec, oscam fiind pe Ubuntu, pe Sky Action HD in acest moment. Cu S02 ca si tine.

    Bafta

    Daca cere cineva cccam peste 2.1.3, nu merita sa faci schimb cu el, asta e parea mea.
    Am un client la care i-am instalat 2.2.1, si dupa vreo 2 luni, si-a instalat singur 2.1.3 pe un VU+ Solo, dupa care mi-a scris ca cccam 2.1.3 se misca mult mai repede, adica are mai repede imagine.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In legatura cu ecm foarte prost ....poate ti se pare tie ca e prost dar nu e ,la cardu s02 apar freezuri dupa ce cardu are ecm mai mare de 4000 . ai aici explicatia in germana dar nu trebuie sa sti germana sa deduci cum merge traba.

    Explicatia e data ce se intampla daca se uita mai multi clienti la card ,cardu fiind la 6 mhz ...Si apropo de CCcam ecm tine nu e cel real deci chiar de iti arata ca are sa zicem ecm 0,300 nu e asa pt. ca in cccam imi arata si mie mai putin da mergea mai prost ca in oscam unde imi arata mai mult !

    Sper ca am fost de ajutor....numai bine !


    So, ich habe euch drei Bilder angehängt:
    1. Komplette Transponderlist von Sky
    2. Den Cinema Transponder
    3. Den NatGeo Transponder
    Folgendes Bsp., ich habe eine S02 Karte auf 6 Mhz laufen, also nicht übertaktet. Mein Ecm auf Sky Cinema ist 0,600 Sek. Es können auch noch 100 weitere Leute Sky Cinema gucken die hätten all einen ECM von 0,600 Sek. Client
    1 guckt Sky Cinema = 0,600 Sek
    Client 2 guckt Sky Cinema +1 = 0,600 (von Sky Cinema) + 0,600 (von Sky Cinema +1) = 1,200 Sek
    Client 1 guckt Sky Cinema = 0,600 Sek
    Client 2 guckt Sky Cinema +1 = 0,600 + 0,600 = 1,200 Sek
    Client 3 guckt Sky Cinema +24 = 1,200 + 0,600 = 1,800 Sek
    Client 1 guckt Sky Cinema = 0,600 Sek
    Client 2 guckt Sky Cinema +1 = 0,600 + 0,600 = 1,200 Sek
    Client 3 guckt Sky Cinema +24 = 1,200 + 0,600 = 1,800 Sek
    Client 4 guckt Sky Comedy = 1,800 + 0,600 = 2,400 Sek
    Client 1 guckt Sky Cinema = 0,600 Sek Client 2 guckt Sky Cinema +1 = 0,600 + 0,600 = 1,200 Sek
    Client 3 guckt Sky Cinema +24 = 1,200 + 0,600 = 1,800 Sek
    Client 4 guckt Sky Comedy = 1,800 + 0,600 = 2,400 Sek
    Client 5 guckt NatGeo Wild = 0,600 (da auf anderem Transponder, als die anderen Kanäle) Bei dieser Konstellation hätten wir:
    1 User mit 2,4 Sek
    1 User mit 1,8 Sek
    1 User mit 1,2 Sek 2
    User mit 0,6 Sek.
    Client 1 guckt Sky Cinema = 0,600 Sek
    Client 2 guckt Sky Cinema +1 = 0,600 + 0,600 = 1,200 Sek
    Client 3 guckt Sky Cinema +24 = 1,200 + 0,600 = 1,800 Sek
    Client 4 guckt Sky Comedy = 1,800 + 0,600 = 2,400 Sek
    Client 5 guckt NatGeo Wild = 0,600 (da auf anderem Transponder, als die anderen Kanäle)
    Client 6 guckt Discovery Channel = 0,600 + 0,600 = 1,200 Sek Bei dieser Konstellation hätten wir:
    1 User mit 2,4 Sek
    1 User mit 1,8 Sek 2 User mit 1,2 Sek
    2 User mit 0,6 Sek. Client 1 guckt Sky Cinema = 0,600 Sek
    Client 2 guckt Sky Cinema +1 = 0,600 + 0,600 = 1,200 Sek
    Client 3 guckt Sky Cinema +24 = 1,200 + 0,600 = 1,800 Sek
    Client 4 guckt Sky Comedy = 1,800 + 0,600 = 2,400 Sek
    Client 5 guckt NatGeo Wild = 0,600 (da auf anderem Transponder, als die anderen Kanäle)
    Client 6 guckt Discovery Channel = 0,600 + 0,600 = 1,200 Sek
    Client 7 guckt Focus Gesundheit = 1,200 + 0,600 = 1,800 Sek

    Ich gehe nach wie vor davon aus, dass die S02 ab 4 Sekunden Probleme bereiten kann, daraus ergibt sich: 6*0,600 = 3,600 (keine Probleme) 7*0,600 = 4,200 (Probleme möglich) Wir halten fest, dass völlig problemlos 6 verschiedene Sender pro Transponder geschaut werden können. Es können Sender doppelt oder mehrfach geschaut werden, dass hat keinen Einfluss auf die Ecm Time. Wir halten fest, das der Sky Cinema Transponder keinerlei Einfluss auf den NatGeo Transponder hat. Jeder Transponder muss/kann einzeln betrachtet werden. Jetzt nehmen wir nochmal an, dass wirklich 9 verschiedene Sender auf dem Cinema Transponder geschaut werden, welche Sender sind egal.
    Client 1 = 1*0,600 = 0,600
    Client 2 = 2*0,600 = 1,200
    Client 3 = 3*0,600 = 1,800
    Client 4 = 4*0,600 = 2,400
    Client 5 = 5*0,600 = 3,000
    Client 6 = 6*0,600 = 3,600
    -----------------------------------
    Client 7 = 7*0,600 = 4,200
    Client 8 = 8*0,600 = 4,800
    Client 9 = 9*0,600 = 4,800 Ich habe den Grenzwert wieder bei 4 Sek. gewählt. Daraus ergibt sich, dass die Client 1-6 problemlos gucken können. Die Clients 7-9 haben Freezer. Dabei ist es wieder egal, ob Sender mehrfach geschaut werden. Werden Sender des grünen Bereiches mehrfach gesehen, habe die keine Probleme. Werden Sender des roten Bereiches mehrfach gesehen, da sie dieselben Probleme wie die anderen im rot Bereich auch (Freezer).

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    scuzele mi le-am cerut deja...


    pt mom. este cu 8 MH taktata, am incercat si cu 9.6 dar n-am vazut nici o dif..
    iara cu oscamul..., dupa cate am citit eu, ECM este si mai prost, si asa este f. prost la SKY de..
    si in al doile rand pierd un hop, daca nu folosesc 2.13 si cu 256 in coada
    1. In prima faza poate ar fi fost fair sa le tai reshare...Nu toti stiu sa puna cardul tau pe card server proxy..
    2. Nu te lua dupa auzite/citite, testeaza oscamul ca reader, verifica si compara ecm time cu cccam, un smargo+ aduce si el imbunatatiri...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    1. In prima faza poate ar fi fost fair sa le tai reshare...Nu toti stiu sa puna cardul tau pe card server proxy..
    2. Nu te lua dupa auzite/citite, testeaza oscamul ca reader, verifica si compara ecm time cu cccam, un smargo+ aduce si el imbunatatiri...
    Smargo mi-a si venit astazi ( traiasca Amazon) si intradevar ECM este minimal mai bun, o sa vad cu freezurile cum stam...
    daca totusi nu..., ma va paste oscamul...

    merci mult tuturor
    o zi buna

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Am testat si eu ultimele seri, intre orele 20-21, si am ajuns si eu la o concluzie ca si tine, de fapt:
    Erau conectati ca. 15 peers la cartela, dintre care 12 pe canale diferite. In acest timp aveam si eu freezuri, adica intreruperi. Freezuri sunt pentru mine, atunci cand tot la 2/3 sec se intrerupe, apare imediat, si tot asa, cum e cazul la Sky It/NDS.
    Ecm de peste 10 sec, apare, pe urma ecm de 15 sec, tot asa, pina se conecteaza cu alt peer care nu are in acel timp clienti activi multi. Mut pe alt canal, se conecteaza repede cu cartela locala, dar dupa cateva sec continua in acelasi fel.

    Am impresia ca vom ajunge si cu cartelele S02 sa setam, active clienti maxim 8, sau 6, vom vedea. Cum dau si cei cun Sky It, la schimb, dar fara reshare, le vom lua exemplul. Sau inca o cartela, Multiroom, la care optiune cred ca voi merge eu.

    Urmaresc in continuare fenomenul.

    Acum la ora 17.30, sunt 9 clienti activi:

    Local Syfy
    Peer 1 Disney XD
    Peer 2 Sky Sport 1
    Peer 3 Sky Cinema Hits
    Peer 4 Disney Chanel
    Peer 5 Sky Cinema
    Peer 6 Sky sport Info
    Peer 7 Disney Cinemagic HD.
    Peer 8 AXN Action
    Peer 9 NatGeo HD.

    Am ecm de 2,4 sec / 1,6 sec pe Syfy fara intreruperi.

    Bafta

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu de cateva luni bune am multiroom si vreau sa zic ca freezuri nu am deloc ... folosesc oscam cu smargo si phoenix usb ! Am impreisa ca, cardu in phoenix e mai putin accesat !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aseara, la 22,45 MEZ am pus pe SKY CINEMA HD, vre-o 3-5 min m-am bucurat ca nu am freezuri si apoi a inceput. tot la cateva sec.
    m-am uitat repede pe cccam info. aveam cica 11 clienti activi dintre care 6 se uitau la Sky....
    M-am uitat apoi pe PC cu CS-Studio si am ramas surprins sa vad ca la rubrica de clienti, erau vre-o 12 peeri care se uitau la SKY....
    Intradevar cum zice si Bumbu, frezurile cred ca sant numai local, pt la receiverul din dormitor de ex, am mai testat mai tarziu ( prbabil ca era destul de tarziu, 12 noaptea), n-am avut nici un freez.
    Precum am mai scris, am BH 1.6 ca imagine. Ceea ce ma deranjeaza este ca imi arata la Sist.info, RAM -96% pana la 98%. cu toate ca are si un swap facut.

    Ii rog pe cei au carticica de sky de si folosesc oscam/cccam sa posteze care versiuni folosesc.
    merci
    Salut tuturor

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si la mine aceeasi problema. cardul e in smargo cu cccam 2.1.3. am observat ca pina la 6-7 cllienti, merge fara freeze. de la 8 clienti in sus incep problemele.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Danny7 sa suparat pe mine Levi cind i-am spus asta

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    Danny7 sa suparat pe mine Levi cind i-am spus asta
    haha .... lasa vraja )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top