Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default Daca nu ma insala ochii taquilla merge pe ss1 cu altdvb !!!!

    Merge cam tot pachetul inclusiv ta***la XX.
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  2. #2
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes
    whitesnake.com

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am citit aia imediat ce a fost postat
    numa ca nu stiam ca chiar mere si tquilla
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor!Spuneti-mi si mie ce pluginuri folositi, cum faceti sa vedeti ca la mine nu pot sa fac lumina si asta ma innebuneste!
    multumesc anticipat!

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa mentionez: folosesc un SS1, cu Alt DVB, ultimele drivere, am un Xp 3000+ si toate cele....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai icearca cu s2emu 1.06.
    eu am asta impreuna cu yankse si merge brici.
    bineinteles si ultimele key
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  7. #7
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dio
    pai icearca cu s2emu 1.06.
    eu am asta impreuna cu yankse si merge brici.
    bineinteles si ultimele key
    pentru ce mai foloseshti yankse?

    ciao
    whitesnake.com

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt cateva programe(acuma nu stiu exact care) care nu vor sa se deschida daca dau yankse jos
    habar nu am de ce !

    PS: Apropo de "snake" ti se potriveste la fix !

    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  9. #9
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dio
    Sunt cateva programe(acuma nu stiu exact care) care nu vor sa se deschida daca dau yankse jos
    habar nu am de ce !

    PS: Apropo de "snake" ti se potriveste la fix !

    he he, da yankse-le jos si daca dai de ele anuntza-ma si pe mine.
    singurul motiv pt. care ash mai tzine yankse acum ar fi tpscrypt - s2emu intzepeneshte dupa cateva secunde...


    ciao
    whitesnake.com

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    222
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg perfect toate versiunile Semu pe skystar 1 cu multidec 9.2

  11. #11
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by whitesnake
    Quote Originally Posted by dio
    Sunt cateva programe(acuma nu stiu exact care) care nu vor sa se deschida daca dau yankse jos
    habar nu am de ce !

    PS: Apropo de "snake" ti se potriveste la fix !

    he he, da yankse-le jos si daca dai de ele anuntza-ma si pe mine.
    singurul motiv pt. care ash mai tzine yankse acum ar fi tpscrypt - s2emu intzepeneshte dupa cateva secunde...


    ciao
    Sal whitesnake si welcome pe aici desi e un pic cam tarzie urarea, dar stii cum se zice mai bine mai tarziu ...... Apropo de ce ziceai despre yankse si s2emu mai sus. incarca si tu f+ si m+ de pe amos si vezi daca ti se deschid doar cu s2emu (sunt in nagra1)

    bafta

    p.s. si mie imi place s2emu insa mai e ceva de lucru la el.

  12. #12
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal stailus

    f+ pare FTA acum deci nu pot testa, iar m+ nu imi merge nici cu s2emu nici cu yankse, iar snitch nu gaseshte nimic.

    s2emu mai are cale lunga pana la yankse dar deocamdata Mars e mult mai rapid decat V. shi, ce-i cel mai important, e singura optiune in momentul de fatza...

    ciao
    whitesnake.com

  13. #13
    Anonymous
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @whitesnake

    si f+ si m+ sunt nagra1... atentie nu confunda f+roman cu f+. yankse decodeaza cele 2 posturi, vezi ca poate nu ai key bune. ia de pe rdi din sectinea nagra daca cele din softcamu tau nu sunt bune.
    Bafta

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    merge si in progDVB cu s2emu v1.06 si cu s2_hash_0064.bin nou ( nu mai trebe' mask nou )


    bafta

  15. #15
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus

    he, he, cheia era buna, frecventza nu - curios ca in ini-ul meu nici nu aveam tp-ul asta, si e ultimul ini luat de la JoshyFun - probabil ne-updatat
    intr-adevar: cu yankse da, cu s2emu nu - cum nu merg pe amos decat de vineri pt. meciuri nu am observat...
    in sectiunea nagra nu mai sunt key iar in sectz. romana zicea ca, oricum, aia de acolo pt. A401 era greshita.

    ciao
    whitesnake.com

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Merge ProgDvb/AltDVB pe Win XP x64?
    By 2hacku in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 31st July 2006, 00:37
  2. mai merge taquilla?
    By FloKML in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 19th April 2006, 04:19
  3. help nu mai merge altdvb
    By octavi1 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 10th February 2006, 22:49
  4. iar nu merge taquilla
    By hary in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 27th January 2005, 00:41
  5. Merge AltDvb pe Windows 98???
    By dadius in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 6th September 2004, 11:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top