Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default CCCam si Akta cu cartela Conax

    Am reusit sa prajesc cartela Akta via.
    Mi-au schimbat-o cu una Conax, dar in cccam nu mai decodeaza.
    Merge in schimb cu Scam.
    Cartela este activata.
    CCcam o recunoaste pot vedea perioada de validitate dar nu mai decodeaza nimic.
    Ma poate ajuta cineva cu o configuratie in care merge cartela Conax de la Akta in cccam?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu ma poate ajuta nimeni?
    Vreau sa stiu doar daca se poate AKTA cu cartela Conax cu cccam.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca in CCcam.prio sa setezi CAID-ul noului card inaintea celui vechi sau a altor caid-uri care ar deschide acest provider.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    P: 0500:022f00 # Akta TV (5E)Viaccess
    P: 0500:024f00 # MaxTV Romania (5E)Viaccess 2.6
    #P: 0b00:022f00 # MaxTV Romania (5E)Viaccess 2.5
    #P: 0B00:000000 #AktaTV Conax

    la mine de ex. am trebuit sa fac asa sa imi citeasca cartela de Focus- ( Conax ) dar sa mai imi si deschida in acelasi moment Akta

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    P: 0500:022f00 # Akta TV (5E)Viaccess
    P: 0500:024f00 # MaxTV Romania (5E)Viaccess 2.6
    #P: 0b00:022f00 # MaxTV Romania (5E)Viaccess 2.5
    #P: 0B00:000000 #AktaTV Conax

    la mine de ex. am trebuit sa fac asa sa imi citeasca cartela de Focus- ( Conax ) dar sa mai imi si deschida in acelasi moment Akta
    Waw de cand pe caidul de conax 0b00 exista providerul 022f00
    Daca vrei sa dai prioritate, dai clar cardului de conax 0b00:000000 din moment ce il ai pentru akta iar celelalte de via (0500:024f00 si 0500:022f00) sa le ia din share.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot nu am reusit.
    Am schimbat prioritatile in cccam.prio, am schimbat frecventa cartii dar tot nu decodeaza.
    Am incercat si deconectat de la internet dar ecran negru.
    Daca ma conectez decodeaza in scharing si nu din local.
    Singurul emulator cu care decodeaza este Scam 3.60, dar eu vreau cu cccam.
    Am DM8000 , cccam 2.1.4 si imagine Gemini.
    Chiar nu are nimeni cartela Conax de la AKTA ?

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca alte versiune de cccam , mai noua sau mai veche

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cu CCCam 2.2.1 si tot nu merge.
    Alte idei?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top