Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Problema

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema

    Va rog sa ma ajutati si anume am o problema la un dm7000s .Dintr-o data nu mai functioneaza reteaua .Dar e ciudat pt ca Dreamboxul vede atat routerul cat si calculatorul ...dar nu intra pe net .Am Gemini pe Dreambox imi ia dhcp ip imi vede gateway insa nu intra pe net.E tunata placa de retea? pt ca daca ar fi asa ...nu m-as putea loga cu total comanderul si nu ar gasi un gateway.
    Va rog ceva sugestii?VA MULTUMESC ANTICIPAT

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce nu pui manual un IP dream-ului? Adica sa nu lasi DHCP.
    Cum stii ca vede calculatorul si routerul? Si cum stii ca nu iese pe net?
    SHALOM

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default Deci

    Deci pot sa conectez dm7000s cu total com si am incercat si sa pun ip manual si nu merge pe net si pace .Daca ar fi tunata placa de retea nu as putea sa ma conectez via retea (router) ....am incercat si cu alt router ...am si un kathrein ufs 910 si acela merge perfect cu ambele routere.

  4. #4
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BIHOREANUL View Post
    Deci pot sa conectez dm7000s cu total com si am incercat si sa pun ip manual si nu merge pe net si pace .Daca ar fi tunata placa de retea nu as putea sa ma conectez via retea (router) ....am incercat si cu alt router ...am si un kathrein ufs 910 si acela merge perfect cu ambele routere.
    /etc/resolv.conf deschide si adauga:
    nameserver xxx.xxx.xxx.xxx
    il iei din router

    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau foloseste-te de nameservere publice gen :

    Google

    8.8.8.8
    8.8.4.4

    Level 3 Communications (Broomfield, CO, US)

    4.2.2.1
    4.2.2.2
    4.2.2.3
    4.2.2.4
    4.2.2.5
    4.2.2.6

    Verizon (Reston, VA, US)

    151.197.0.38
    151.197.0.39
    151.202.0.84
    151.202.0.85
    151.202.0.85
    151.203.0.84
    151.203.0.85
    199.45.32.37
    199.45.32.38
    199.45.32.40
    199.45.32.43

    GTE (Irving, TX, US)

    192.76.85.133
    206.124.64.1

    One Connect IP (Albuquerque, NM, US)

    67.138.54.100

    OpenDNS (San Francisco, CA, US)

    208.67.222.222
    208.67.220.220

    Exetel (Sydney, AU)

    220.233.167.31

    VRx Network Services (New York, NY, US)

    199.166.31.3

    SpeakEasy (Seattle, WA, US)

    66.93.87.2
    216.231.41.2
    216.254.95.2
    64.81.45.2
    64.81.111.2
    64.81.127.2
    64.81.79.2
    64.81.159.2
    66.92.64.2
    66.92.224.2
    66.92.159.2
    64.81.79.2
    64.81.159.2
    64.81.127.2
    64.81.45.2
    216.27.175.2
    66.92.159.2
    66.93.87.2

    Sprintlink (Overland Park, KS, US)

    199.2.252.10
    204.97.212.10
    204.117.214.10

    Cisco (San Jose, CA, US)

    64.102.255.44
    128.107.241.185



    OpenNIC

    202.83.95.227 (au)
    119.31.230.42(au)
    178.63.26.173 (de)
    217.79.186.148 (de)
    27.110.120.30(nz)
    89.16.173.11 (uk)
    69.164.208.50 (us)
    216.87.84.211(us)
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default Nimic

    Am facut modificarile asa cum mi s-a sugerat in posturile (cristinel si armandino) de mai sus am pus nameserver 208.67.222.222 ip manual si tot asa se comporta ...ma conectez fara probleme cu ORICE PROGRAMEL via router insa pe net nu vrea sa iasa .Stiti ca Gemini are la comunication setup inclusiv testul pt network namserverul si gateway sunt ok in verde insa "network setup is not ok" .CHIAR NU MAI INTELEG NIMIC .Alte solutii ?>

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut, parerea mea : salveaza ce ai de salvat si reinstaleaza totul de la zero . noroc .

  8. #8
    ZeusServer Master
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Targoviste
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM 7000/7020 se comporta ciudat dupa o perioada, dar in cea mai mare parte este din cauza sursei, inlusiv nu mai da destul curent catre componente si plaa de retea, se bocheaza aiurea, eu am patit asta cu doua aparate si e-am facut service pe sursa, insa am patit pe un 500s clona din cauza unei linii sa capate o eroare si pur si simplu nu intra pe net, mai precis nu comunica cu nimeni, am reinstalat si depistat linia cu bube , am eliminat-o si problemele s-au rezolvat!
    PS: Tin sa atrag atentia cu privire la cele doua modele mai sus mentionate cu privire la ceea ce am patit eu si cred ca nu numai eu, dupa o perioada, mai ales ca au saracutele cativa ani buni in spate crapa si daca nu ai pe cineva priceput cauti la defecte inchipuite de ti se acreste!

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BIHOREANUL View Post
    Am facut modificarile asa cum mi s-a sugerat in posturile (cristinel si armandino) de mai sus am pus nameserver 208.67.222.222 ip manual si tot asa se comporta ...ma conectez fara probleme cu ORICE PROGRAMEL via router insa pe net nu vrea sa iasa .Stiti ca Gemini are la comunication setup inclusiv testul pt network namserverul si gateway sunt ok in verde insa "network setup is not ok" .CHIAR NU MAI INTELEG NIMIC .Alte solutii ?>
    aceeasi problema am avut-o la o clona dm 500.rezolvarea a fost schimbarea condensatorului de pe placa de retea cu unul de capacitate mai mare
    boy2good

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc

    O sa vb cu cineva sa imi verifice sursa la DM7000S pt ca intradevar e ciudat tare comportamentul lui .Oricum va multumesc tuturor pt incercarea de a ma ajuta .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top