Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema linii ccam

    Am 2 dreambox, un 500 HD si un 500 S
    Am facut 2 linii....ambele se termina cu acelasi port 12000....la 500 HD e totul ok. La 500 S eu vad peersii ok, online, dar ei nu ma vad pe mine, la toti sunt offline....e oare gresit, da vreun conflict ca ambele linii se termina cu 12000? trebuie sa schimb portul la linia de 500 S, sa pun 12001 de ex? asta sa fie problema sau alceva?

    Multumesc anticipat de ajutor

  2. #2
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti pune doua dreamboxuri in share pe acelasi port, la unul trebuie sa schimbi portul de exemplu 12001.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti sa pui foarte bine, si 10 dm in share pe acelasi port, dar poti iesi in exterior doar cu un singur port, daca ai un singur ip.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am schimbat portul e diferit fata de celalalt DM, e 12001...si tot nimic, peersi nu se pot conecta la mine, apar offline la ei....ei sunt online la mine insa...sa inteleg ca nu pot iesi pe extern decat cu un dreambox, pe o singura linie de internet platita? ?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa ai dns-uri si linii separate pentru fiecare in parte si daca tot nu merge pune si tu unul pe cccam si unul pe gbox si gata daca vrei doua servere pe fiecare din ele.
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  6. #6
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andrades View Post
    am schimbat portul e diferit fata de celalalt DM, e 12001...si tot nimic, peersi nu se pot conecta la mine, apar offline la ei....ei sunt online la mine insa...sa inteleg ca nu pot iesi pe extern decat cu un dreambox, pe o singura linie de internet platita? ?
    Trebuie sa mearga,vezi in router sa deschizi portul corespunzator fiecarui receptor.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da merge, merci....am deschis portul si in router

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top