Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default Help ! unde gasesc o imagine dream s500 originala

    unde gasesc o imagine de dream original
    Nu m-am mai jucat de 2 ani de cind a aparut dm 800 , si gasesc toate prostiile de imagini de clone gen no bomb etc
    Ideea e ca ar merge si cu o imagine mai veche Gemini_0450 si sa ii pun useraddon
    dar poate ma ajutati voi
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.dreamboxtool.com/
    aici gasesti tot ce vrei

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes
    SHALOM

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau de pe IHAD

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa rezolvat !
    m-am scarbit de tot felul de imagini pentru clone ...
    multumesc !
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu tot timpul , de cand ma tin minte, am folosit si folosesc imagini Originale la clone de 500. Am avut dreamuri doar cu mac 00 09 34 si nu am avut nici o data probleme ...
    Last edited by ilies; 16th May 2011 at 13:27.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,175
    Posts Thanks / Likes
    Antena Parabolica 1,8m Al cu 1 Lnb Invacom Quad 0,3db/Montura Polara/Actuator 18"/Pozitioner Diseqc Moteck V-BoxII/Antena Offset 1,2m AL fixa cu 1 Lnb Inverto Quad 0,2db/1xDM920UHD 4K.

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ilies View Post
    eu tot timpul , de cand ma tin minte, am folosit si folosesc imagini Originale la clone de 500. Am avut dreamuri doar cu mac 00 09 34 si nu am avut nici o data probleme ...
    ma doare inima sa ii bag imagine de clona cind e original
    Peste tot vezi numai prostii arabesti no bomb si ciudatenii de imagini vai mama lor !
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

  10. #10
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi spui si mie te rog ce imagine de clona exista ptr dm500ca asta am auzit mai rar

    in afara de gp 4.6 si 4.7

    toate imaginiile sant atat ptr clone cat si ptr originale la dm500 in afara de renumita si ce a mai proasta imagine gp....dar e bun si gp daca stai pe un satelit si schimbi programu o data la zi

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...e socant ce s-a scris pana acum !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    ... in afara de renumita si ce a mai proasta imagine gp....dar e bun si gp daca stai pe un satelit si schimbi programu o data la zi
    Poti sa-ti argumentezi intr-un fel afirmatia?
    Eu n-am folosit altceva decat GP. Iar motorul zboara in fiecare zi de cativa ani pe mai mult de 15 sateliti... N-am gasit nimic ce m-ar putea face sa trec la alta imagine.
    SHALOM

  13. #13
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai nu am de ce sa argumentez,e parerea mea si nu trebuie ascultata,respectata si la mine zburda tot asa insa acum nu stiu cat de des zboara la tine dar la mine zboara cam toti sateliti intr o ora,ce i drept din plictiseala sau din cautare a ceva mai exotic
    vina ce a mai mare o are binenteles piticu care cedeaza usor la asa ceva plus un zapping stresant
    insa din toate imaginile ce le am testat gp e prima care crapa mai repede si nu mai pot naviga nici prin meniu macar,raspunsu la comanda fiind in asteptare chiar si un minut

    binenteles nici celelalte nu sant grozave insa se pare ca la mine unele dau randament

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Cred ca problemele nu sint la imagine, ci la un eventual server prost gestionat, tichsit de linii si carduri cu sau fara vre-un rost.

    Orice imagine am testat a fost stabila, nu exista imagine pentru clone sau originale !
    Cred ca afirmatia:
    ...ma doare inima sa ii bag imagine de clona cind e original ....
    este chiar rusinoasa, denota necunostinta receptoarelor si a imaginiilor care ruleaza pe acestea ! Nu poti povesti minunile de mai jos fara sa fi testat mai multe imagini in diverse conditii de functionare !
    Mai spune si altceva aceasta afirmatie, dar nu vreau sa jignesc pe nimeni......

    Cu o imagine originala vezi doar FTA Bineinteles asta daca nu folosesti CAM-ul universal sa-ti citesti un smartcard la care ai abonament.

    Diferenta insa sint imaginile GP versiuniile 4,3, 4.4, 4.5, 4.6, 4.7 care au o rutina care verifica dupa MAC adress daca MAC adressul receptorului este una din cele vandute de Dream Multimedia, si-ti rescrie boot loaderul si-ti afiseaza "ADIOS AMIGOS" daca nu ai un MAC compatibil cu aceste imagini, dar daca citesti atent pe forumuri si MAC-ul se poate schimba la receptoare si orice clona poate sa aiba un MAC acceptat de aceste imagini.

    Incearca un OpenPli (imaginea este updatata zilnic ) un Nabilo sau SifTEAM, iar daca ai si MAC compatibil cu cele de la DreamMultimedia si esti asa de sigur ca ai un dream original (precum te lauzi!), si nu te temi de clonebomb, incarca GP 4.7 original de pe I.H.A.D si ai sa vezi cat de stabil poate fi un receptor cu imagine GP, sau cele enumerate mai sus.

    Daca nici cu astea nu ai un receptor crancen de stabil, problema e descrisa in primele randuri ale acestui post !

    Parerea mea, este ca trebuia sa scrii intr-un alt topic, nu sa faci circul de mai jos si sa-i rogi pe cei care au idee despre ce se intampla, sa te sfatuieasca sa controlezi box-ul in asa fel incat sa faci uptime-uri de zile intregi chiar si cu imagini GP sau orice alta imagine.




    Bafta !


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt în scop experimental şi educaţional !

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum scria si " isr2002 " imaginile GP sunt foarte stabile de fapt si eu sunt un fan al imaginilor GP si am testat toate imaginilie posibile de la versiunile 4,4 in sus pe o clona si niciodata nu am primit mesajul "ADIOS AMIGOS" nici din addonuri cum scriau pe aici pe undeva ,singura conditie e sa ai mac original 00.09.xx. si sa nu faci Software Update de pe internet in rest bafta la teste...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top