Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default nu mai pot modifica cccam.cfg

    va salut.
    iar am un necaz
    nu mai pot modifica cccam.cfg
    adica vreu sa pun o linie sau sa sterg ceva si nu ma lasa.
    remine neschimbat
    de ce?

    multumesc anticipat

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banui ca direct in dream vrei sa modifici.
    Modifica pe comp, cu Crimson Editor si apoi copiezi FTP in var/etc si gata.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau cu Dreambox control center

  4. #4
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu patesc asa cand este memoria plina cam 90%

    rezolvare sterg ceva si porma pot sa salvez cccam.cfg-ul modificat
    Va multumesc
    Un incepator

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default modificare

    utilizez dcc.
    poate nu am explicat bine:
    cccam.cfg..........nu-l pot scrie nimic in el ,nici nu pot sterge
    dupa modificare remine la fel cind il deschid din nou.
    ce e curios e ca atunci cind dau sa salveze ma intreaba daca sunt sigur?
    inainte nu aparea
    nu-i pot schimba nici macar numele ,spre exemplu in cccccam.cffg
    nu ma lasa .

    o sa sterg aparatul....o fi prins un virus?

    multumesc anticipat

  6. #6
    Incepator Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    44°26'N 26°06'E
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default revin

    @sirius

    eu patesc asa cand este aproape plina memoria cam 90%
    nu mai salveaza in cccam.cfg nimic

    rezolvare la mine
    sterg ceva din receptor ( cccam.info, vrun emu, ce mai gasesc pe acolo si nu imi trebuie)

    dupa ce mai eliberez memoria
    pot sa salvez cccam.cfg

    asta este la mine poate la tine o fi alceva

    sper sa iti fie de folos info
    Va multumesc
    Un incepator

  7. #7
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    utilizez dcc.
    poate nu am explicat bine:
    cccam.cfg..........nu-l pot scrie nimic in el ,nici nu pot sterge
    dupa modificare remine la fel cind il deschid din nou.
    ce e curios e ca atunci cind dau sa salveze ma intreaba daca sunt sigur?
    inainte nu aparea
    nu-i pot schimba nici macar numele ,spre exemplu in cccccam.cffg
    nu ma lasa .

    o sa sterg aparatul....o fi prins un virus?

    multumesc anticipat
    Instaleaza WinSCP sau TC pe pc, te conectezi la dream si modifici ce vrei
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti folosi filezila ca sa te poti conecta/modifica in dream/din experienta mea merge foarte bine daca dcc nu mai raspunde
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default modificare

    mersi mult.
    am sters cite ceva si s-a rezolvat.

    ............bafta sirius............

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default deco---------mort

    salve.
    sa fie vreo legatura cu ce am zis mai sus

    azi am ajuns acasa si dm500 nu mai lua nici o comanda(ecranul negru)
    l-am scos din priza dar nu si-a revenit.
    cccam.cfg il salvez regulat.......am rescris deco si totul merge bine
    ce sa fi fost
    ?sa am vreun musafir?

    multumesc anticipat

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top