Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Gold Member Expert
  Join Date
  Dec 2009
  Location
  prin gropile capitalei
  Posts
  3,604
  Posts Thanks / Likes

  Default Steaua risca patru etape de suspendare dupa meciul cu Rapid  Federatia Romana de Fotbal a emis, astazi, un comunicat de presa ca raspuns la cererea Rapidului de suspendare a Stelei.

  FRF a anuntat ca gruparile gazda sunt obligate sa puna la dispozitia suporterilor echipei oaspete cel putin cinci la suta din capacitatea totala a arenei. Daca nu respecta Regulamentul impus de UEFA, cluburile risca sanctiuni.

  "In conformitate cu prevederile art. 16 din Regulamentul UEFA privind infrastructura stadioanelor si ale art. 59.4, lit. G din ROAF, completat cu Decizia Comitetului de Urgenta al FRF din 10.11.2010,

  Clubul gazda este obligat sa puna la dispozitie suporterilor echipei oaspete cel putin 5% din capacitatea totala a stadionului, intr-un sector destinat exclusiv acestora, delimitat prin garduri si protejat de fortele de ordine.

  Nerespectarea acestei prevederi se sanctioneaza conform prevederilor art. 83.7, din Regulamentului Disciplinar", se arata in comunicatul publicat pe frf.ro.

  Potrivit articolului 83.7 din Regulamentul Disciplinar, "incalcarea altor dispozitii ale ROAF privind organizarea in conditii regulamentare a jocului, se sanctioneaza cu interzicerea organizarii jocurilor pe stadionul propriu de la unu la patru jocuri".

  Precizarile FRF vin dupa ce clubul Steaua a refuzat sa puna la dispozitia suporterilor echipei Rapid bilete pentru partida directa din etapa a XXXI-a a Ligii I. In ciuda faptului ca nu a fost acompaniata de suporteri in partida de pe stadionul Ghencea, Rapid a castigat derby-ul cu 1-0

  http://sport.rol.ro/FRF-Steaua-risca...id-111760.html
  Ca trece tineretea, nu-i mare paguba...
  Problema e ca trece si batranetea...

 2. #2
  Member Mentor
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Sep 2004
  Posts
  571
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu este prima abatere de acest fel in Liga1. O fi ultima?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top