Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 42
  1. #1
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Activare card TVR

    Salutare,
    Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine sa pornesc cardul asta TVR. Am cumparat un card TVR recent si am incercat sa-l pornesc in DM500, dar nu reusesc.
    Este posibil de pornit in DM500 sau chiar am nevoie de un receptor Viaccess pt asta? Am mai citit insa nu ma lamuresc in privinta asta.

    Inteleg ca trebuie sa sun la ei ca sa trimita ECM ..
    Ce cam sa folosesc pt asta? Am incercat cu oscam si nu merge. De fapt cred ca nici macar nu reusesc sa setez oscamul corect caci zice "dev/sti0 not found".

    Orice sfat e binevenit.

    Multumesc frumos.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In dm500 merge 100% cu scam 3.58 ! daca ai gemini e ok ... daca ai nabilo trebuiesc 2 fisiere din directorul /lib inlocuite.
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default scam

    Multumesc armandino. Am imagine gemini .
    NU vreau sa fiu nesimitit dar pe unde mai gasesc scam-ul asta, ca toate camurile au disparut din Blue Panel (cel putin asa imi amintesc eu).

  4. #4
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Instaleaza plugin-ul TunisiaSat Addons Manager pt. Enigma1. Ai acolo tot ce iti trebuie pt. diferite imagini.
    LE: se pare ca TunisiaSat Addons Manager este doar pt E2. Mea culpa!
    Ia da un ochi aici pt download.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  5. #5
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yogipiti75 View Post
    Instaleaza plugin-ul TunisiaSat Addons Manager pt. Enigma1. Ai acolo tot ce iti trebuie pt. diferite imagini.
    LE: se pare ca TunisiaSat Addons Manager este doar pt E2. Mea culpa!
    Ia da un ochi aici pt download.
    Multumesc pt link. Totusi scamul 3.58 lipseste
    Ultimul pt enigma 1 este 3.57 apoi urmatorul e 3.59 dar e pt enigma2..

    Din cate vad via2.6 a fost adaugat in versiunea 3.58 (se pare ca e ultima pt E1) asa ca trebuie neaparat sa gasesc 3.58. Mai sap..

  6. #6
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default scam

    Am reusit sa gasesc multumesc. In arhiva de instalare vad ca exista doua fisiere lib.so (libcrypto.so.0.9.7 si libssl.so.0.9.7). Armandino, cred ca de ele vorbeai. Sa inteleg ca pt Gemini nu trebuiesc copiate, ci doar pt. Nabilo?
    Cu stima,
    TP

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da. alea sunt fisierele .. .dar doar in nabilo trebuiesc inlocuite... De asemenea merge si gbox sa faca update la card ! e cam vechi dar face treaba .. eu cel putin pe astea 2 le folosesc la update !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  8. #8
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc

    Multumesc prieteni. Am reusit, sa instalez toate cele si sa-l pornesc.
    Intai scam... apoi oscam+cccam. Cardul era deja activat (cu 2 zile inainte de cumparare) si zice ca tine pana in sept 28.
    Interesant este ca pt a vedea card entitlements (cu CCcam info plugin) trebuie sa rulezi doar cccam (nu impreuna cu oscam!).

    Sanatate,
    TP

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Question Tvr

    Quote Originally Posted by trans_ponder View Post
    Multumesc prieteni. Am reusit, sa instalez toate cele si sa-l pornesc.
    Intai scam... apoi oscam+cccam. Cardul era deja activat (cu 2 zile inainte de cumparare) si zice ca tine pana in sept 28.
    Interesant este ca pt a vedea card entitlements (cu CCcam info plugin) trebuie sa rulezi doar cccam (nu impreuna cu oscam!).

    Sanatate,
    TP
    Arata-ne si noua cum ai reusit ca nici la mine nu merge!Am instalat Gemini si CCCam 2.2.1/OSCam 1.00?
    Mersi mult!

  10. #10
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romero69 View Post
    Arata-ne si noua cum ai reusit ca nici la mine nu merge!Am instalat Gemini si CCCam 2.2.1/OSCam 1.00?
    Mersi mult!
    In final am renuntat la CCcam si rulez oscam simplu ca cam si server/client. Am 2 receivere in reteaua locala unul cu cardul bagat in el si altul ca client. Oscam 1.0 (orice build merge).
    E chiar simplu.
    Singura diferenta cand rulezi si cccam este ca crezi un reader suplimentar in oscam.serv :

    [reader]
    label = cccam
    protocol = cccam
    device = 127.0.0.1,17000
    account = user,pass
    group = ?
    caid =
    cccmaxhops = ?
    cccversion = 2.1.4

    Si in cccam.cfg opresti dvb api (ca decodarea sa se faca in oscam) ori setezi sa ignore TVRul si creezi linie F catre oscam.

    O sa-ti trimit logurile actuale (doar cu oscam). Daca ai nevoie neaparat de cccam o sa incerc sa recreez conf. Apropo configul e pt DM500.


    Aaa.. si inca o chestie cu ce m-am ars, e ca scriptul de pornire oscam/cccam facea referinta la o versiune mai veche de oscam (0.9, care nu era instalata) asa ca oscamul nu pornea deloc. Deci nu decoda nimic.
    Vezi daca nu-i la fel si la tine, ruleaza "ps" si vezi daca procesul oscam ruleaza.

  11. #11
    Oki Doki Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default oscam

    Asta iti trebuie pt server (unde ai cartela pusa), ruland doar oscam:

    oscam.conf
    #####################

    [global]
    Nice = 20
    disablelog = 1
    LogFile = /tmp/stdout
    maxlogsize = 50
    saveinithistory = 1

    [dvbapi]
    enabled = 1
    user = dm500s
    au = 1

    [webif]
    httpport = 4444
    httpuser = dm500
    httppwd = oscam
    httpallowed = 192.168.0.0-192.168.255.255
    httprefresh = 10
    httphideidleclients = 1

    [cccam]
    port = 10000
    version = 2.1.4
    reshare = 2

    [newcamd]
    key = 1122334455667AA7665544332211
    port = [email protected]:025900
    keepalive = 1



    oscam.server:
    #####################

    [reader]
    label = TVR
    enable = 1
    protocol = internal
    device = /dev/sci0
    emmcache = 1,3,2
    detect = CD
    group = 1
    cardmhz = 357
    mhz = 357
    services = services1
    caid = 0500


    oscam.user:
    #####################

    #user dvb-api#
    [account]
    user = dm500s
    pwd = dm500s
    group = 1
    au = 1
    keepalive = 1

    #user cccam-toate cardurile#
    [account]
    user = allcards
    pwd = cards
    group = 1
    au = 1
    keepalive = 1


    oscam.provid:
    #####################

    0500:025900|TVR|16E|ROMANIA



    La minim asta trebuie sa mearga, incearca. Apoi mai adaugam .srvid, .services .. si bagi si CCCamul in ecuatie.


    ***** Thanks Ovidiumarius si alti colegi care au propus setarile astea pe mai multe threaduri ****

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trans_ponder View Post
    In final am renuntat la CCcam si rulez oscam simplu ca cam si server/client. Am 2 receivere in reteaua locala unul cu cardul bagat in el si altul ca client. Oscam 1.0 (orice build merge).
    E chiar simplu.
    Singura diferenta cand rulezi si cccam este ca crezi un reader suplimentar in oscam.serv :

    [reader]
    label = cccam
    protocol = cccam
    device = 127.0.0.1,17000
    account = user,pass
    group = ?
    caid =
    cccmaxhops = ?
    cccversion = 2.1.4

    Si in cccam.cfg opresti dvb api (ca decodarea sa se faca in oscam) ori setezi sa ignore TVRul si creezi linie F catre oscam.

    O sa-ti trimit logurile actuale (doar cu oscam). Daca ai nevoie neaparat de cccam o sa incerc sa recreez conf. Apropo configul e pt DM500.


    Aaa.. si inca o chestie cu ce m-am ars, e ca scriptul de pornire oscam/cccam facea referinta la o versiune mai veche de oscam (0.9, care nu era instalata) asa ca oscamul nu pornea deloc. Deci nu decoda nimic.
    Vezi daca nu-i la fel si la tine, ruleaza "ps" si vezi daca procesul oscam ruleaza.
    Poate cineva sa confirme ca merge si in conbinatia cccam/oscam (simplu cu oscam in smargo merge ) dar cand intra si cccam in joc nu mai merge . Linia DVB API: -1 am inteles ca functioneaza doar pe PC cu linux nu si pe Dreambox ...insa eu vreau toata scmecheria sa mearga pe dm 800 ....
    daca mai aveti sugestii ...nu ezitati sa se spuneti !
    mersi

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trans_ponder View Post
    Multumesc armandino. Am imagine gemini .
    NU vreau sa fiu nesimitit dar pe unde mai gasesc scam-ul asta, ca toate camurile au disparut din Blue Panel (cel putin asa imi amintesc eu).
    Uite aici dezarhivezi si useraddon.xml il copiezi in var/tuxbox/config Restart Enigma si ai de unde downloada pentru Enigma1, vreo 7 locatii, ce-ti doreste inima.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  14. #14
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu cccam/oscam nu merge , doar oscam

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    cu cccam/oscam nu merge , doar oscam
    Totusi aici am gasit un link, eu n-am cum sa testez, doar poate incercati voi.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top