Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme DreamUp DM500s....

    am un dm500s care nu se poate conecta la DreamUp pana la capat.
    Adica DreamUp-ul il vede ...se incarca bara verde pana la capat , dar butonul Flash asa si nu se mai activeaza. Am incercat de mai multe ori, tot degeaba ... mesajul este : "upload completed, waiting for acknowledge..."
    DreamUp v.1.3.3.4
    Ce defect ar avea ?
    Last edited by ilies; 10th May 2011 at 10:46.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu o alta versiune de DreamUp.
    Respect!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat si cu ultima versiune x.x.3.7 ...la fel

  4. #4
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuei sa incerci cu o versiune mai veche de dream up cele noi nu mai merg corect cu dm500 care nu se mai fabrica de multi ani

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    leaga ca de obicei Boxa de program- ( DreamUp ) cu cablu serial ( parca )-

    DAR- mai leaga in plus si Cablu de Retea- dar fara sa il setezi

    la multe Clone merge numai asa

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BOMBER View Post
    leaga ca de obicei Boxa de program- ( DreamUp ) cu cablu serial ( parca )-

    DAR- mai leaga in plus si Cablu de Retea- dar fara sa il setezi

    la multe Clone merge numai asa
    Pai nu e clona, unde scrie asta? E original.
    SHALOM

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK sa fie - Eu am patit asta la Clona

    PS: incearca cum am scris - si ne mai citim

    PS-
    Pai nu e clona, unde scrie asta? E original
    Nu a fost specificat

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-are nici o legatura cu faptul ca e clona sau nu. (iar o sa inceapa discutiile anapoda !)
    Incearca cu un alt alimentator, la mine cand facea asa cum spui tu, problema era sursa de alimentare. Am cumparat o sursa de la magazinele de profil electronic de 2A in comutatie (30 RON, atentie sa fie si polaritatea la fel ) si nu am mai avut niciodata acest fenomen.
    Dupa care mi-am trimis sursa defecta in garantie si a venit altul complet functional in locul lui.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  9. #9
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dream up vers 2.18 si ai rezolvat,sper

  10. #10
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu alta sursa cum a [email protected],si eu am patit la fel.
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si cu 2.18 si cu sursa de 3A si cu cablu de retea ... nu vrea ...
    culmea ..imi ard si ledurile de la retea ...doua in continuu unul clipeste ..
    si cel din fata arde verde continuu
    sigur e ceva defect ..dar ce ?
    Last edited by ilies; 10th May 2011 at 15:40.

  12. #12
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=12

    inainte s-l bagi in priz tine tasta Standby apsat pin vezi pe dreamup c-l recunoaste

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy View Post
    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...1&postcount=12

    inainte s-l bagi in priz tine tasta Standby apsat pin vezi pe dreamup c-l recunoaste
    am tinut apasat pe buton 2 ore ...si nimica ... trebuia 3 ore ?
    bun , si daca nu se primeste nici intr-un caz ... atunci e defect ...
    ce ar putea fi defect la el si unde il repar ..va multumesc

  14. #14
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ilies View Post
    am tinut apasat pe buton 2 ore ...si nimica ... trebuia 3 ore ?
    nu dragule , dac mai aveai rbdare 5 minute si 38 de secunde , reuseai.
    deci tre s-o iei de la inceput si s tii exact 2 ore 5 minute si 38 de secunde apsat pe standby.

    ai nervi , nu glum , eu dup 3 minute il aruncam pe geam , dar din fericire pt el , l-am fcut si nu unu.
    in 2 ore cit tii tu apsat pe standby , cred c fac 2 bucti , cam asa merge pe nullmodem kabel , 1 or de reciver.

    baft

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu vorbesc de dm500 ...nu de dm800

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top