Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Spice

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Qatar
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default Spice


    Friends,

    My Multivision stopped working in my Fortecstar Lifetime about one week now. But Spice, Boomerang and other TPS channels were working fine until yesterday when I tried to change the key for Multivision with the new numbers in the key section. Multivision still did not work. Also Spice, boomerang and other tps channels stopped. After I changed back to the old keys, Boomerang and other tps channels opened again, but spice stoped working(scrambled) .

    Can somebody explain this to me?

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    download the latest softcam.keys (rename it to softcam.ke2) and use key enchanter to upload to your receiver.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    SIALKOT/PAKISTAN
    Posts
    128
    Posts Thanks / Likes

    Default

    yes

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Qatar
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    From where can I download the latest softcam.keys and and what is this key enchanter you use to upload to receiver? Pardon me but I am not very familiar with these stuff.

    Thank you

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    461
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Friends,

    My Multivision stopped working in my Fortecstar Lifetime about one week now. But Spice, Boomerang and other TPS channels were working fine until yesterday when I tried to change the key for Multivision with the new numbers in the key section. Multivision still did not work. Also Spice, boomerang and other tps channels stopped. After I changed back to the old keys, Boomerang and other tps channels opened again, but spice stoped working(scrambled) .
    Can somebody explain this to me?
    Just Go to Code option and there select load defaulet key

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Any one has Private Spice or Spice Platinum Key?
    By Sahran alone in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 23rd June 2006, 11:27
  2. Key for Private Spice/Spice Platinum
    By chinchu in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 22nd June 2006, 18:26
  3. More Spice
    By first_zipper in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 21st June 2006, 15:26
  4. Spice Platinum --> Private Spice
    By fabian23 in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 3rd April 2006, 00:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top