Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800 si usb stick

    am un usb stick de 16GB care il folosesc la inregistrat.
    ultima datä cind am inregistrat pe el , cind am venit acasä am gäsit boxu blocat pe acelasi kanal si a trebuit sä-l scot de la alimentare ca sä mai pot vedea ceva la teleu.
    e , de atunci , stickul nu mai pot sä-l initializez in box , de recunoscut il recunoaste boxu , dar nu mai pot inregistra pe el.
    cum as putea sä-l formatez pe windows si sä-l fac iarä sä functioneze

    deocamdatä e ca si mort , il väd si pe laptop , dar nu pot sä fac nimic cu el.

  2. #2
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca il recunoaste dm-ul de ce nu il formatezi direct din el
    Blue panel-->Devices manager-->selectezi stick-ul si apoi butonul galben format

    In win il formatezi ext3(cu paragon partition magic)
    Last edited by malefycu; 7th May 2011 at 20:34.

  3. #3
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by malefycu View Post
    Daca il recunoaste dm-ul de ce nu il formatezi direct din el
    Blue panel-->Devices manager-->selectezi stick-ul si apoi butonul galben format

    In win il formatezi ext3(cu paragon partition magic)
    din dm nu merge , ieri am asteptat 1 orä sä se initializeze si pinä la urmä am dat pe exit cä nu se intimpla nimic.
    o sä incerc acum cu paragon sä väd ce iese , mersi de sfaturi.

  4. #4
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din päcate nu il vede Paragon , n-am ce sä-i fac cu Paragon.
    ?

    alte idei ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut. Cu asta ai incercat?
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  6. #6
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Florynsv View Post
    Salut. Cu asta ai incercat?
    da am incercat si imi dä Error ,,There is no media in the specified device,,

    mersi oricum

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In principiu Windows Seven cam "stie" sa rezolve asa ceva. Daca nu, atunci incearca cu Total Comander. Mie cineva asa mi-a "vindecat" un stick de 2 GB.
    De atunci eu nu am mai avut probleme ca sa pot incerca pe viu Total Comander. Dar nu strica sa incerci.
    .

  8. #8
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu vrea nici cu TC , cind dau sä selectez ce hard sä-mi arate , adicä el e väzut in windows ca wechseldatenträger G: , imi scrie cä deviceul nu existä , sä selectez alt device.am fäcut si un KNOPPIX Live Cd , dar si in linux , il vede , dar cind pornesc programul de formatat , nu mi-l mai aratä , väd numai hardurile.

    o fi dus

  9. #9
    Senior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este posibil sa se fi ars am patit cu 2 stick-uri pana acum,ultimul s-a ars intr-un topex pe care tineam swap-ul.
    Ultima varianta sa mergi cu el la garantie

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Ma fa o incercare.

    Eventual mai poti incerca cu : MiniTool Partition Wizard Home Edition 5.2
    Cei de la Chip.de tare l-au laudat ca stie multe. E si Free pentru utilizare "domestica".

    http://www.multiupload.com/5OCCL4ZI4I

    sau

    http://www.partitionwizard.com/download.html

    Ii dai un Surface Test si vezi ce are, si daca mai merita sa pierzi timpul cu el.



    Al meu l-a terminat de testat pana am uploadat printul si e OK.
    .

  11. #11
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Mayerling

    mersi , dar nici cu ästa nu merge , nici mäcar nu-l vede programul.

    @all
    mersi mult de sfaturi
    dacä vä mai vine cite vre-o idee , e binevenitä.

    o sä mai caut si eu sä väd ce mai zice lumea pe goagäl.

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @badboy

    Arunca-l

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top