Cosmin Olăroiu se ntoarce la Steaua!

Autor: Sorin Breazu, Mugur Băileșteanu
Gigi Becali, patronul Stelei, l-a convins pe Cosmin Olăroiu să revină n Ghencea. Tehnicianul va prelua formaţia "roş-albastră" n următoarele zile, nsă sunt şanse mici ca acesta să rămnă la echipă şi de la vară.

"Am vorbit cu Olăroiu. Caramarin va fi antrenor n acte, dar Olăroiu va conduce antrenamente pentru astea două săptămni. Nu-i e vorba de niciun ban. E fratele meu şi vine să mă ajute", ar fi spus Becali, citat de "Prosport". Patronul din Ghencea a spus că nu ştie ncă dacă Olăroiu va continua la Steaua şi după finalul sezonului, nsă speră că va ajunge la un acord cu acesta. Ct despre situaţia lui Sorin Crţu, Becali a declarat următoarele: "Sorin Crţu şi-a dat demisia. I-am cerut ajutor lui Olăroiu şi vine să mă ajute!".
Antrenorul Sorin Crţu anunţase la finalul meciului Steaua - Rapid, scor 0-1, că vrea să plece. Pentru Sorin Crţu meciul pierdut n faţa Rapidului a fost al doilea mare derby pierdut n doar 10 zile! "Este un rezultat nedrept, am controlat partida, dar am pierdut. A fost o primă repriză echilibrată cu ocazii de ambele părţi. Le-am spus şi băieţilor şi poate ghinionul sunt eu. ntr-un fel mi-am luat la revedere de la ei. Muncesc mult ca antrenor şi vreau să am satisfacţii. Din păcate, poate este un blestem şi nu vreau să se abată asupra echipei", a declarat Sorin Crţu aseară.
Olăroiu: "Nu mă numiţi antrenorul Stelei"
Contactat de "Evz", Cosmin Olăroiu a declarat că nu va rămne la Steaua după ncheierea sezonului şi că nu este oficial antrenorul acestei echipe, ci doar i va oferi asistenţă lui Gabriel Caramarin, fostul său elev de la FC Naţional.
Am acceptat să ajut Steaua n aceste două săptămni ct mai sunt pnă la finalul sezonului. Nu faceţi nsă confuzia să mă numiţi antrenorul Stelei, l voi ajuta doar pe Gabriel Caramarin la pregătirea echipei, att. Voi fi doar un sfătuitor al lui, nu voi sta pe banca tehnică la meciuri. Din vară nu voi rămne n Ghencea. Am deja o ofertă de la o echipă din zona Golfului şi mă voi duce acolo. Am cedat rugăminţilor lui Gigi Becali pentru că sunt prieten cu el, dar mai ales pentru că iubesc această echipă. Voi ncerca să ajut Steaua cu ce pot, dar nu pot garanta cştigarea Cupei Romniei, a declarat Cosmin Olăroiu pentru EVZ.
Cosmin Olăroiu (41 de ani) a mai pregătit Steaua n 2002, dar şi ntre 2006 şi 2007 (1 titlu şi Supercupa Romniei). Sub comanda acestuia, Steaua a jucat n semifinalele Cupei UEFA, pierdută dramatic n faţa englezilor de la Middlesbrough, şi a obţinut prima calificare n Liga Campionilor după o lungă absenţă. n 2007, Olăroiu a plecat n Arabia Saudită, la Al Hilal, iar doi ani mai trziu a pregătit-o, un sezon, şi pe Al Sadd (Qatar).