Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ploiesti
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Lg cu sete de curent

    am un tv lg care de la un timp la interval de 12 ore se aprinde singur ....un mic ajutor ..?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica daca nu ai din meniu optiunea de pornire la o anumita ora.Sau sa-i faci un reset factory,tot din meniul televizorului.
    Apoi vezi daca mai face.
    Respect!

  3. #3
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am tot un LG care atunci cand il aprind ~2 minute schimba canalele in nestire si telecomanda nu reactioneaza in niciun fel La un moment dat se stabilizeaza si totul revine la normal. Cred ca are vreun contact imperfect pe undeva
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ptr @JAVRICA ,tv-ul are probleme cu tastatura de pe panoul frontal ,trebuie inlocuite tastele , eventual deconecteaza tastatura.

  5. #5
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incerc diseara Sar'na
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Ploiesti
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by calin72 View Post
    Verifica daca nu ai din meniu optiunea de pornire la o anumita ora.Sau sa-i faci un reset factory,tot din meniul televizorului.
    Apoi vezi daca mai face.
    din meniu nu are optiunea de pornire activata....o sa incerc o resetare ...
    mersi

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ((( Scandinavian Area )))
    Posts
    278
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia uite belea....de doua zile am instalat in 32LG3000 ultimul firmware si surpriza.....nu-mi mai apare optiunea de..<reset factory>
    Am facut download la versiunea anterioara,cea din fabrica si nimic.
    Am facut innapoi update la versiunea cea noua si nimic.
    E ciudat ca daca il setez pentru Romania,imi apare in menu optiunea insa nu o pot utiliza.
    Daca aleg orice alta tara imi dispare din menu optiunea.
    Daca aveti vreo idee ce sa-i fac?
    Mersi anticipat.
    P.S.Nu am observat schimbari semnificative in noul firmware,fata de cel anterior din fabrica.
    Ma asteptam sa se fi introdus si pentru Romania DVB-T la setari.
    Last edited by calin72; 5th May 2011 at 22:52.
    Respect!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top