Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default Modem Huawei HG655b

    Am avut 2 zile netu la pamint,de Sambata pina Luni,iar luni cei de la RomTelecom mi-au schimbat modemu,mi-au luat Thomson 516 si mi-au dat Huawei HG655b,la prima vedere se configureaza ma i usor ca Thomson,si e mai rapid,dar ulterior m-am lovit de o mare PROBLEMA
    Seara l-am configurat totul in regula si la clienti si la servere,dimineata ecranu negru la tv,nici clienti nici servere,am intrat in modem iar acolo la WAN : WAN6_INTERNET_TR069_R_ATM1_0_35 DECONECTAT,fara ca nimeni sa fi umblat in el deoarece i-am schimbat parola,l-am setat la loc pe la mijlocul zilei iar teapan,acum imi arata servere On iar Client Off,si aceasta persista de Luni de cind mi-au adus
    si am vazut ca nu lasa receiveru sa faca update la host,decit daca ii dau restart la modem
    si cu greu pot sa fac si cu Pc-ul update la host
    Cel vechi e exclus sa il mai pun ca nu-l mai am,mi-au cerut inapoi
    Pt cei care au o solutie va rog sa ma ajutati
    Multumesc
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am acelasi modem de la romtelecom si am facut doar aceasta setare fara a mai schimba nimic in el.
    Pentru forward de port cam asa trebuie sa procedati :
    Port Forward in HG655b
    - Se acceseaza interfata de administare a modemului la adresa : http://192.168.1.1/
    Se introduce la Username : admin iar la Password : admin;
    - Accesam Advanced > NAT > Port Mapping ;
    INTERFACE: WAN6_INTERNET_TR069_R_ATM1_0_35 (PVC pentru ADSL) - WAN1_INTERNET pentru VDSL
    Protocol: TCP/UDP
    Remote Host: se lasa liber aici nu se pune nici un ip local
    External start port: portul pe care il deschidem
    External stop port: portul pe care il dorim deschis
    Internal host: IP-ul echipamentului din lan care e conectat la modem ( pc sau receptor )
    Internal port: portul
    Mapping name: numele ce il dai acestei reguli!
    SUBMIT!

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ceva bine setat acolo in WAN6 , dupa cite stiu acolo se seteaza user parola si celelalte pentru conectare la furnizorul de net , mai seteaza o data daca tot nu vrea trebuie sa suni la ei si sa le spui ca se deconecteaza modemul intr-o veselie

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc man
    ce ai scris tu deja am facut,astea sunt setarile pt deschiderea portului,si deja le-am facut,problema mea este ca se blocheaza nu mai lasa clienti sa se conecteze la server,Firewal il am oprit si la pc ai la modem si degeaba
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In meniul de configurare Basic la WAN te duci la primul WAN1 si debifezi Lan 3 si 4 dupa care la WAN6 le bifezi pe toate 4 LAN-urile.
    De default Lan 1 si 2 functioneaza in schimb lan 3 si 4 sint rezervate pt IPTV.



  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu merge de nici un fel vezi ca are setare de firewall poate ai lasat pe medium.Pe medium nu lasa clientii sa se conecteze la cccam si nu te lasa sa te loghezi pe nici un site.
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by technomate View Post
    Daca nu merge de nici un fel vezi ca are setare de firewall poate ai lasat pe medium.Pe medium nu lasa clientii sa se conecteze la cccam si nu te lasa sa te loghezi pe nici un site.
    sa anulez firewall-u a fost primu lucru pe care l-am facut
    si am facut si ce mi-a sugerat Gymi
    Eu trebuie sa am 3 mufe de conectare la net pt 3 aparate,un pc,un laptop si dm-ul,plus acces la wlan pt mobil,faza e ca Huawei are doar 2 mufe pt net celelate 2 fiind rezervate pt IPTV,eu acolo la WAN 6 am bifat si optiune 3 si 4,si sincer a mers dar au inceput blocarile si am anulat,ca am crezut ca e de la bifarile mele,plus ca wlan-ul mobilului nu se conecteaza de nici o culoare la Wirelesu de la Rom,asa sa trebuie sa gasesc o modalitate sa trec internet si prin routeru meu,ca la wireles-u lui ma pot conecta cu mobilu,
    Prioritate este sa il fac sa nu se mai blocheze ca ma bombardeaza parteneri de sharing,si pe buna dreptate
    PS
    INTERNETU+SHARINGU+PC e boala incurabila
    de 2 zile imi bat capu cu ele cred ca daca ma punea cineva sa ma stresez
    atit nici nu ma sinchiseam
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da-i un reset ,baga iar datele de aces si deschide din nou porturile.



  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Constanta
    Posts
    189
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Debifeaza 3, 4 si debifeaza si Wirelesu si fa setarile care ti le-am dat mai sus.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat tot ce sa scris aici,si plus ce mi-a trecut prin cap,am sters WAN toate am adaugat doar unu,am oprit Firewall-u si la Pc si la Modem,am anulat configurarile din CCCcam.Cfg,am incercat 3 imagini,am folosit doar CCcam-uri,fara Oscam+CCcam,si tot nimic clienti ROSUUUUUUUUUU
    sincer am ramas in pana de idei
    nu mai stiu ca sa mai incerc
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicusor View Post
    Am incercat tot ce sa scris aici,si plus ce mi-a trecut prin cap,am sters WAN toate am adaugat doar unu,am oprit Firewall-u si la Pc si la Modem,am anulat configurarile din CCCcam.Cfg,am incercat 3 imagini,am folosit doar CCcam-uri,fara Oscam+CCcam,si tot nimic clienti ROSUUUUUUUUUU
    sincer am ramas in pana de idei
    nu mai stiu ca sa mai incerc
    Am eu 2 buc. de la RTC care zac in ambalajul original. Un modem 516 v.6 si un 716g(i) cu wireless (asta si ruouter, probabil stii). Sunt in cutie, nefolosite de anul trecut, cu toate accesoriile. Daca te intereseaza, te pota ajuta (transport asigur eu gratis prin curier). Stima!
    ROMANIA ... te pup !

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de propunere Sandy
    daca nu reusesc sa il pun la punct o sa iau in seama si oferta ta,momentat vad ca merge de vro 3 ore fara sa mai faca figuri,Doamne ajuta,poate mai avea provideru probleme si se interfereau cu incercarile mele si poate de asta si nu reuseam sa ii dau de cap
    Ps zimi un pret in privat
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum am vazut clar care este problema acestui modem,se deconecteza singur si c-am dupa 4 min se reconecteza fara sa schimbe IP,ramine acelas ip.
    Am fost linga el si imediat ce sa deconectat am intrat in setari si acolo la Basic>Wan>Wan 6 imi arata simplu>DISCONECTED
    ,si dupa vro 4 min sa conectat singur fara sa ii mai fac ceva,pur si simplu am asteptat
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu stiu ca ele merg cu ip fix si cred ca tu ai ip fix .problema poate fi semnal slab adsl .suna la 1930 si cere-le sa investigheze .vezi ce snr ai .
    2 cutii cu linucsi si 2 oale

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    577
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc tuturor celor care s-au implicat si mi-au intins o mina de ajutor
    setarile au fost bune inka de la inceput problema nu era in setari sau modem ci pe undeva pe traseu sau in centrala lor,citez cele spuse de ei:AM VERIFICAT LEGATURILE SI AM SCHIMBAT PERECHEA IN CENTRALA,
    desi nu stiu la ce se referea cu schimbarea perechi in centrala
    dupa ce au facut acest lucru nu mai am probleme...
    acuma am setat si Wireles-u sa mearga sa fie compatibil cu mobilu,si am alocat si slotu 3 si 4 acolo la WAN6 asa ca acum am net pe 4 iesiri,cea de a 3 si a 4 nu sunt inka folosite,dar sper sa mearga
    Multumesc inca odata
    Cu respect Nicu
    Un om valoreaza exact cit cuvintul sau
    a man worth exactly how the word or

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top