Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Nokia Cluj

 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Nokia Cluj

  Producătorul de telefoane mobile Nokia a început la Cluj producţia de telefoane cu ecran tactil şi fără tastatură fizică.

  Este vorba de Nokia C5-03, un smartphone cu touchscreen şi sistem de operare Symbian. Terminalul are conectivitate HSDPA şi WiFi şi are receptor GPS. Ecranul de 3.2 inchi are o rezoluţie de 640x360 pixeli, slot pentru card microSD şi o cameră foto de 5 megapixeli.
  Amintim, Nokia a renunţat la dezvoltarea sistemului de operare Symbian în urma unui parteneriat cu Microsoft şi va instala pe telefoanele sale doar sistemul Windows Mobile. Urmare acestui parteneriat, centrul de cercetare-dezvoltare de la Cluj, cu 120 de angajaţi, va fi închis.
  Nokia a marcat recent borna de 100 milioane de telefoane mobile produse în fabrica de langa Cluj. Telefonul cu numărul 100.000.000 a fost un model C3.

 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  BUZAU
  Posts
  6,106
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by ********* View Post
  Amintim, Nokia a renunţat la dezvoltarea sistemului de operare Symbian în urma unui parteneriat cu Microsoft şi va instala pe telefoanele sale doar sistemul Windows Mobile.
  ..total eronat...Nokia tocmai a anuntat Symbian Anna..o noua versiune a sistemului de operare symbian...noul Nokia X7 are noul sistem de operare Symbian Anna, de asemenea va fi disponibil sub forma de upgrade si pentru alte modele deja lansate (N8, C7, etc.)
  Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
  Optibox Spider HD
  HSS-7160NA (DigiTV)
  90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top