Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme home-sharing yu-ma-tu

    Am incercat cu 4 receptoare Yumatu CRX IQ-plus sa fac sharing prin splitere wtr 1 si face foarte des freezing . Receptoarele au fost setate asa cum trebuie au toate acelasi soft Ali 3329C 1.3.71, spliterele WTR 1 sunt pe acelasi canal receptorul cu cartela este pe home server iar celelalte client 1,2,3. Proba a fost facuta si la distanta de 1 m si cu 2 receptoare si la fel face . Semnalul este de la un lnb single iar celalalt receptor este legat pe loop.

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mountaine_e View Post
    Am incercat cu 4 receptoare Yumatu CRX IQ-plus sa fac sharing prin splitere wtr 1 si face foarte des freezing . Receptoarele au fost setate asa cum trebuie au toate acelasi soft Ali 3329C 1.3.71, spliterele WTR 1 sunt pe acelasi canal receptorul cu cartela este pe home server iar celelalte client 1,2,3. Proba a fost facuta si la distanta de 1 m si cu 2 receptoare si la fel face . Semnalul este de la un lnb single iar celalalt receptor este legat pe loop.
    incearca cu un soft de genul AMIKO_SSD-550-560_cr_1.3.73_mcas.rar si cu un lnb quad

  3. #3
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lighean View Post
    incearca cu un soft de genul AMIKO_SSD-550-560_cr_1.3.73_mcas.rar si cu un lnb quad
    multumesc mult ,o sa incerc si varianta cu lnb quad .

  4. #4
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default rezolvat

    am rezolvat cu lnb quad , dar trecerea prin programe lasa de dorit este foarte lenta , la echosmarturi nu era problema aceasta cu lnb-ul . Cam greu la 7 receptoare slave si unul master trebuie 8 cabluri de la lnb si daca distanta este mare e cam nasol si inestetic . Daca stie cineva o solutie pentru a rezolva aceasta problema , rog foartea mult sa ma contacteze .
    Multam mult!
    Last edited by mountaine_e; 2nd May 2011 at 23:36.

  5. #5
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mountaine_e View Post
    am rezolvat cu lnb quad , dar trecerea prin programe lasa de dorit este foarte lenta , la echosmarturi nu era problema aceasta cu lnb-ul . Cam greu la 7 receptoare slave si unul master trebuie 8 cabluri de la lnb si daca distanta este mare e cam nasol si inestetic . Daca stie cineva o solutie pentru a rezolva aceasta problema , rog foartea mult sa ma contacteze .
    Multam mult!
    inestetic/estetic daca sunt programe pe polaritati diferite e necesar lnb quad sau multiswich.echosmarturile da,lucreaza mult mai bine in sharing dar un pic mai scumpe.oricum intarzierea la mutarea de pe un program pe altul,nu cred ca e de la lnb.din experienta opticumul/yumatu cu pr3329c e cel mai prost in sharing.merge mult mai bine opticumul/globo din seria 7000 cu pr5119,numai zic de echosmart.incearca niste amplificatoare rs232de la echosmart,merg cu suuces si la opticum/yumatu http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...ed168a432acf5c
    Last edited by bebelsat; 3rd May 2011 at 09:40.

  6. #6
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default aceeasi problema

    revin cu aceeasi problema chiar daca am pus lnb quad dupa putin timp a inceput sa faca freezing , e totul ok daca scot semnalul de la master. Care sa fie buba softul a ramas acelasi nu cred sa fie de la soft.

  7. #7
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mountaine_e View Post
    revin cu aceeasi problema chiar daca am pus lnb quad dupa putin timp a inceput sa faca freezing , e totul ok daca scot semnalul de la master. Care sa fie buba softul a ramas acelasi nu cred sa fie de la soft.
    conteaza si softul,cel mai bine mergea cel original.am mai intalnit si cazuri in care chiar si cardul oficial mai se deschidea greu,mai ales la akta unde tot au refolosit cardurile.oricum perfect nu o sa mearga,niciodata cu tipul asta de receptoare.ma repet ,echosmarturile sunt mai stabile.sau barem niste opticumuri/globo din acelea ce au carcasa mare seria 7000/7100.sau barem foloseste unul din acestea ultime enumerate ca server

  8. #8
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default rezolvat 100%

    am pus pe master un Amiko 570 cu ultimul soft si merge super bine si trecerea prin programe este mai rapida cu cateva secunde si merge acum si fara lnb quad.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top