Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default cred ca nu se poate...dar intreb si eu

    Am acasa doi operatori de catv : RCS si Next Gen

    Ce posibilitati am sa insumez cele doua semnale pentru a vedea toate canalele (ex DigiSport si DolceSport) ?

    In prima faza am pus canalele de la 1-50 pe RCS si de la 51 la 99 pe Next Gen iar cand e nevoie schimb cablurile din Tv.

    Fanta
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bacau, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate ..

    salut,

    tehnic vorbind se pot insuma semnalele cu un sumator de calitate dar este o mare problema ... o sa ai frecvente care sunt aceleasi sau apropiate si care se vor receptiona insumate deci o sa le vezi in acelesi timp pe amadoua si niciuna ...

    numai bine,

    the ghostbuster
    DM 800 HD, DM 500s
    offset fix 1,5m, offset 1,4m mobil, lnb inverto ultra black, opticum dm2800 ...

  3. #3
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spre exemplu
    Pentru Digi Sport folosesti receptor DVB-C HD ca sa vezi si digisport HD pe HDMI iar pe intrarea de antena Dolce sport.
    E o idee
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  4. #4
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate si asa

    se poate folosi un demodulator care transforma semnalul RF in semnal AV , deci unul din operatori se conecteaza normal la tv eventual putin atenuat sa nu apara mici interferente la programele care folosesc aceeasi frecventa iar celalalt prin demodulator prin AV tv-ului , varianta aceasta doar pentru un singur tv.

  5. #5
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Raspunsul la problema dumneavoastra se gaseste pe site-ul DOLC ESPORT
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    sv
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta View Post
    Am acasa doi operatori de catv : RCS si Next Gen

    Ce posibilitati am sa insumez cele doua semnale pentru a vedea toate canalele (ex DigiSport si DolceSport) ?

    In prima faza am pus canalele de la 1-50 pe RCS si de la 51 la 99 pe Next Gen iar cand e nevoie schimb cablurile din Tv.

    Fanta
    aveam pretentii la tine

  7. #7
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta era doar un moft,credeam ca a aparut vreun sumator miraculos prin care puteam alege operatorul cu telecomanda.
    Am catv/iptv/dth/dreambox si multe alte tampenii dintr-astea...dar de uitat ma uit doar la liga 1 si stirile protv.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa iti iei un tuner extern pe care sa-l legi la un AV.

    V

  9. #9
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vorbeste cu reprezentantul nostru din Chicago
    http://www.mcmelectronics.com/produc...B27RS-/32-4425

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da ce ? Cu inca o plasma nu ar merge ?
    Alt model ca sa nu se influenteze telecomenzile, si poti vedea simultan doua optiuni.
    E putin mai costisitoare, dar daca esti microbist infocat, se merita.
    .

  11. #11
    Expert Teacher
    Join Date
    May 2009
    Location
    moldova
    Posts
    199
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top