Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Cine stie despre asa ceva ?

    Deja de mai de demult, am observat ca DM-ul meu nu muta automat pe anumite canale de pe alti sateliti. Mentionez ca 99,9% la mine sta pe Astra 19,2E.
    Si pentru alea de pe care m-a tot rugat cineva sa-i inregistrez de pe Eurobird 1 & Astra 2A/2B/2D 28.5/28.2E de pe canalele Movie4Men si True Movie nu muta DM-ul. Am gasit ca daca aleg prima data BBC Parliament, atunci muta corect DM-ul.
    Deja m-am si obisnuit cu ideea, si in lista User Bouquets aveam in capul listei BBC Parliament si apoi cele de care aveam nevoie.
    Buuunnn. Deunazi ma solicita sa-i inregistrez ceva de pe TVR Int. Dau sa mut pe Eutelsat W2M/Sesat-1/E.Bird-16E si stupoare, nu merge. Ma duc in balcon, dau pe butoane manual si a mers.
    Azi mi-am facut timp sa verific ce naiba are. Mut in balcon tot calabalacul, TV, DM, hartie, pix si rabdare, si ma apuc de teste.
    De pe Astra 19,2 pe oricare merge in afara de : Eutelsat W2M/Sesat-1/E.Bird-16E, Hotbird 13E, Astra 1E/4A 5,0E si Amos 2/3/Thor 3 4,0W care nu merg decat pe manual.
    Fac lista cu ce merge de pe si ce nu merge de pe fiecare satelit. Am pierdut vreo 2 ore.
    Cand sa strang calabalacul, din intamplare dau pe un alt canal, nu romanesc si ...ui, porneste motorul.
    Repet operatia, revin pe Astra 19,2 apaoi aleg TVR Timisoara, si ciu-ciu. Aleg alt canal strain (3PLUS ca era primul in lista de satiliti) si porneste motorul.
    Ce masa are ca pe canalele romanesti nu vrea?
    Am repetat si pe ceilalti sateliti buclucasi, si doar la alegerea cnalelor romanesti nu merge, dar pe alte canale o ia imediat din loc.
    Acuma ca stiu chichirezul, nu ar mai fi mare bai, dar o explictie logica tot asa vrea sa primesc.
    Ma poate cineva lamuri ? Multumesc anticipat.

    P.S.
    Ieri dupamasa am repus imaginea curata, NabiloDarkstar II, si Lista de canale cu buchete si toate alea le-am incarcat dupa acea.
    Am pus si alta lista noua de transponderi luata de pe satellites.xml generator, cu pozitiile care ma intereseaza anume.
    Azi in balcon am rescanat satelitul buclucas din nou, si tot degeaba.
    Nu-mi ramane eventual decat sa renunt la canale si buchete si sa refac manual toate listele din nou, daca nu gasim o explicatie logica a fenomenului ciudat.
    Last edited by Mayerling; 27th April 2011 at 15:10.
    .

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca si un reset HH

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    incearca si un reset HH
    Poate maine, ca azi am omis sa incerc si cu alt receiver. Cel vechi New Wave mi-a mers intotdeauna la fix. Si o sa incerc si un reset la motor.
    La asta am Go To xx de cand il am, si asa ceva inca pana acuma nu am patit. Il am din vara lui 2007.
    .

  4. #4
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    neee stai linistit ca nu are nimic si nu esti singuru in aceasta situatie

    ce are mai exact nici eu nu stiu,sincer nici nu mi am batut capu cu asa ceva,la mine e lectie,prima canal din lista si merge unde vrei,asa faceam si eu alegeam un canal din lista si stateam de ma apuca......

    cred ca tine de datele respectivului transponder,polaritate,si respectiv alimentarea h h

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Poate maine, ca azi am omis sa incerc si cu alt receiver. Cel vechi New Wave mi-a mers intotdeauna la fix. Si o sa incerc si un reset la motor.
    La asta am Go To xx de cand il am, si asa ceva inca pana acuma nu am patit. Il am din vara lui 2007.
    Mayerling incerca sa setezi USALS la motor in loc de Go To XX. Intotdeauna mi-a mers pe H-H cu USALS, FARA GOTO XX
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  6. #6
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de unde usals pe dm 500(banuiesc ca e 500)are numa goto xx

    mai incearca sa memorezi sateliti manual pas cu pas si lasi asa fara sa activezi goto xx

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am avut timp sa incerc cu alt receiver.
    Da, am DM 500S original.
    Si acuma ca stiu "buba", nu ma deranjeaza sa mut prima data pe un canal serios, si apoi pe cele romanesti. Asta e. Si asa nu faca zilnic treaba asta, ca dupa cum am spus, 99,9% antena e pozitionata pe Astra 19,2. Acolo's canalele adevarate si serioase.


    P.S.
    De pe Firefox de 2 ori am incercat si nu am putut posta, acuma de pe I.E. sper sa reusesc.

    A mers.
    .

  8. #8
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sper sa se inteleaga de ce am zis ca are numa goto xx si nu usals

    unii ar trebui sa va hotarati daca in aceasi propozitie folositi si usals si goto xx

    fiind ca de fapt e una si aceaiasi treaba

    deci nu se poate spune nu folosi goto xx foloseste usals ca nu pica bine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top