Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default Nokia va disponibiliza circa 4.000 de angajati

  Nokia a anuntat miercuri ca isi va reduce numarul total de angajati cu circa 4000 de persoane pana la sfarsitul anului 2012, cele mai multe reduceri de personal urmand sa aiba loc in Danemarca, Finlanda si Marea Britanie. Masura este parte a planurilor producatorului de a-si reduce cheltuielile operationale cu pana la un miliard de euro pentru anul 2013. In Romania, masura reducerii de personal va avea impact asupra sitului de Cercetare si Dezvoltare aflat in cadrul Olympia Business Center din Cluj, estimandu-se ca vor fi afectate circa 120 de persoane, a anuntat Nokia Romania.


  • "Ca parte a procesului de aliniere la strategia Nokia, se estimeaza ca anuntul privind reducerea fortei de munca va avea impact asupra sitului de Cercetare si Dezvoltare aflat in cadrul Olympia Business Center din Cluj. Nokia estimeaza ca pana la sfarsitul trimestrului al treilea 2011, proiectele curente desfasurate in aceasta locatie vor fi diminuate complet. Operatiunile de Cercetare si Dezvoltare vor continua sa fie derulate in alte centre Nokia de pe glob. Se preconizeaza ca vor fi afectate aproximativ 120 de persoane. Nu sunt planificate nici un fel de schimbari la nivelul fabricii Nokia de la Jucu", a anuntat Nokia Romania.
  Toti angajatii care ar putea fi afectati de planurile de reducere vor putea ramane pe statele de plata Nokia pana la sfarsitul anului 2011. Reducerea de personal se estimeaza ca se va desfasura in etape, pana la sfarsitul anului 2012 la nivel global, in concordanta cu dezvoltarea portofoliului de produse si servicii ale companiei.

  Cele mai multe reduceri de personal sunt planificate in Danemarca, Finlanda si Marea Britanie, iar discutiile cu reprezentantii angajatilor au debutat miercuri, in concordanta cu cerintele fiecareia dintre legislatiile nationale.

  Nokia lanseaza un program extins de responsabilitate sociala pentru angajatii si comunitatile care pot fi afectate de reducerile de personal. Programul va fi derulat la nivel local, impreuna cu parteneri si parti interesate din regiunile respective si cu sprijinul managementui superior.

  Tot miercuri Nokia a anuntat si intentia sa de a forma o colaborare strategica cu Accenture, care va rezulta in transferul activitatilor de dezvoltare a softului pentru Symbian, inclusiv a aproximativ 3000 de angajati ai Nokia la Accenture.

  Parteneriatul prevede de asemenea ca Accenture sa devina partener si furnizor privilegiat pentru dezvoltarea serviciilor pentru platforma Windows Phone si smartphone-urile Nokia.

  Pe 11 februarie, Nokia a anuntat semnarea unui parteneriat strategic cu Microsoft, in urma caruia sistemul de operare Windows Phone 7 va deveni paltforma principala utilizata pe telefoanele companiei scandinave.

 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  BUZAU
  Posts
  6,106
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nokia isi inchide divizia de Cercetare si Dezvoltare din Romania  Nokia Romania isi inchide departamentul de Cercetare si Dezvoltare aflat in cadrul Olympia Business Center din Cluj, miscarea facand parte din procesul de aliniere a strategiei care apartine companiei mama.

  "Nokia estimeaza ca pana la sfarsitul trimestrului al treilea 2011, proiectele curente desfasurate in aceasta locatie vor fi diminuate complet. Operatiunile de Cercetare si Dezvoltare vor continua sa fie derulate in alte centre Nokia de pe glob. Se preconizeaza ca vor fi afectate aproximativ 120 de persoane. Nu sunt planificate nici un fel de schimbari la nivelul fabricii Nokia de la Jucu", se anunta intr-un comunicat remis catre Ziare.com.

  La nivel global, compania mentioneaza ca toti angajatii care ar putea fi afectati de planurile de reducere vor putea ramane pe statele de plata Nokia pana la sfarsitul anului 2011.
  http://www.ziare.com/internet-si-teh...omania-1090854
  Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
  Optibox Spider HD
  HSS-7160NA (DigiTV)
  90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top